Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18345 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #180 : 2017. gada 03. jūnijs, 19:31:38 »
Apturēta pašvaldību vēlēšanās startējošas partijas darbība

«Par neatkarīgu Latviju!» saraksts ir reģistrēts pašvaldību vēlēšanām, un tā līderi ir AS «Marika» valdes priekšsēdētājs un radio «Pik 100 FM» īpašnieks Juris Žuravļovs, ekonomikas maģistrs Einārs Graudiņš un fotogrāfs Edvīns Puķe. Partija kandidē divās pašvaldībās - Rīgā un Jūrmalā ar kopā 50 kandidātiem.
Lēmums apturēt partijas «Par Neatkarīgu Latviju!» darbību neietekmēs tās iespējas piedalīties vēlēšanās
Lai gan politiskās partijas «Vislatvijas Sociāldemokrātu kustība «Par Neatkarīgu Latviju!«» darbība ir apturēta uz diviem mēnešiem, tās pieteiktie saraksti 3.jūnijā varēs piedalīties pašvaldību vēlēšanās Rīgā un Jūrmalā. Kā sacīja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņā, likumā nav tieši minēts, kā jārīkojas šajā situācijā.
Taču kandidātu saraksti tika iesniegti un reģistrēti saskaņā ar likuma nosacījumiem, tāpēc arī var piedalīties vēlēšanās. Viņa vērsa uzmanību, ka kandidātu saraksts nav tas pats, kas partija.

Žuravļovs, kas Ahātu spridzināja?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #181 : 2017. gada 03. jūnijs, 22:18:14 »
Ja rezultāti būs, kā Exit pool šobrīd rāda, tad vienīgā izeja nogāzt NU ir vienoties koalīcijā visām t.s. latviešu partijām. To biš - amati Rīgas pašvaldību struktūrās - visu četru partiju/apvienību vadošajiem cilvēkiem un ielikteņiem. :) Varu garantēt, - ja izdosies vienoties un apmierināt katra ambīcijas un alkatību, tad tēriņu un izšķērdības ziņā NU un AA laiks pēc gadiem četriem rīdziniekiem liksies kā galējas taupības periods. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #182 : 2017. gada 03. jūnijs, 22:42:16 »
....laiks pēc gadiem četriem rīdziniekiem liksies kā galējas taupības periods. :)

Vai neliksies. Zin, ja liekās, var sasisties.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #183 : 2017. gada 03. jūnijs, 23:10:22 »
Es pārāk labi pazīstu savus tautiešus. Nekādu ilūziju. Bondars nebija tas, kurš vadīja kapuvairas kanceleju Rīgas pilī? Atgādināšu, ka s*da kūciņās vien Vaira sastūma māgā cik tur tos desmitus tūkstošu naudas? Vai nebija sešdesmit? Vot, neatceros. Uhu, mērs Bondars iztiks ar 2000 EUR algu! :) Jau noticēju. Gandrīz. :) Un tur visās tais četrās virspiecprocentu partijās tādu bondaru ir ... roku un kāju pirkstu nepietiks visus saskaitīt. Kā citādi dabūsi visus bondarus koalīcijā vienotajā? Ne citādi, tikai - kā "Pie bagātās kundzes" - katram vismaz finanšu ministra amats jāpiedāvā. Nu, sliktākajā gadījumā, - ienākumu ziņā līdzvērtīgs!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #184 : 2017. gada 03. jūnijs, 23:14:05 »
Vai neliksies. Zin, ja liekās, var sasisties.

Dievinu ka cilvēki vel joprojām tic solījumiem un pasakām :) :clap: :smile: :taunt:
p.s. Latvijā exit pool'i galīgi nestrādā, jo no mikrorajona uz mikrorajonu ir pilnīgi atšķirīgas situācijas.

Save

Atslēdzies Zigfrids