Autors Tēma: Pozitīvā politika  (Lasīts 2621 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Pozitīvā politika
« : 2017. gada 28. janvāris, 12:00:18 »
Reizēm pat Saeimā atceras kādai būtu jābūt politikai

Inguna Sudraba 26.janvāra Saeimas sēdē debatē par ārlietu ikgadējo ziņojumu

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Pozitīvā politika
« Atbilde #1 : 2017. gada 28. janvāris, 12:05:16 »
Inguna Sudraba kritizē ziņojumu Saeimai par Ministru kabineta paveikto

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2017. gada 28. janvāris, 12:26:40 »
Un?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2017. gada 28. janvāris, 14:09:53 »

man patīk :)
p.s. par ko Zigfrīds pagājušas Saeimas vēlēšanās balsoja?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2017. gada 28. janvāris, 15:19:15 »
Zigfridam nav paraduma izvēlēties mazāko no ļaunumiem. Kamēr nav pienācīga piedāvājuma, z. uz vēlēšānām neiet vispār.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2017. gada 28. janvāris, 16:25:51 »
Kaut kā neticu šai dāmai. Labi atceros masīvo jaundibinātās partijas "No sirds .......am", ak atvainojiet "No sirds Latvijai" reklāmas kampaņu. Par kādu naudu? Ingūna Sudraba lūrēja uz visiem no visām ceļmalām, no katra trešā  krūma... Iespaidīgi mazpartijai, kas nesen dibinājusies...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2017. gada 28. janvāris, 17:07:12 »
Un tā vienmēr. Nodibina Pūka un Spārka "sarunu partiju". Variants 1 - neviens mūs nepamana, jo nav naudas reklāmai. Variants 2 - esam dabūjušas naudu reklāmai, bāc!, esam nopirktas.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #7 : 2017. gada 28. janvāris, 17:18:44 »
Latvija ir maza. Katrs kādu ministru, ierēdni vai valsts sekretāru pazīst. Man privātā sarunā par šo dāmu stāstīja neglaimojošas lietas, un man nav pamata šim cilvēkam neticēt. Kaut gan tas nekādi neietekmēja manu viedokli. Kuri ir šīs partijas rosinātie un izbīdītie likumi/projekti, kas nesuši lielu labumu valstij, iedzīvotājiem, tautsaimniecībai?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #8 : 2017. gada 28. janvāris, 20:33:33 »
Hmzs, vai Pūkas neadekvātās prasības, lai 7 deputāti tagad nestu drausmīgu labu Latvijas tautsaimniecībai vai iedzīvotājiem, ir sapratīgi? It sevišķi ja ja SC 30 deputāti bez "valdošās koalīcijas" īsti ar neko nevar.  Bet tas ārprāts, ko dara "valdošā koalīcija", ar visām mirstošajām partijām kā Vienotība, nu gan nav nekas labs. :) 12 Saeima ir līķa sadalīšanās Saeima, kurā īsti neko nevar izdarīt ;)   

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2017. gada 28. janvāris, 21:40:24 »
Kas te? Reklāma I. Sudrabai?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2017. gada 28. janvāris, 23:18:50 »
oij.. :blushing: vai šeit var runaat par jebkādu pozitīvismu  :confused:

es laikam esmu galīgs nehumānists, jo ar platu smaidu lasīju šo ziņu:

http://apollo.tvnet.lv/zinas/asv-varasiestades-sak-pildit-trampa-imigracijas-ierobezosanas-rikojumu/784848

:egle:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #11 : 2017. gada 28. janvāris, 23:29:59 »
Kas te? Reklāma I. Sudrabai?

Nē, bet vai Tev ir gadījies no Latvijas politiķiem dzirdēt ko prātīgu pasakām?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #12 : 2017. gada 29. janvāris, 12:11:57 »
Taisnību sakot, šī valsts tās pašreizējā virzībā un situācijā no zigfrida puses tiek uztverta kā neilgmūžīga parādība, tāpēc zigfrids pat vispār neiespringst ne par vienotībām, ne par saskaņām, ne par sudrabām. Tas viss pašreiz ir tāda procesa sastāvdaļa, kuram ilgtermiņā nav jēgas, jo tas kvalitatīvi ir nolemts sistēmas bojāejai. Tās sistēmas bojāejai, kuras sastāvdaļas ir visas šīs saeimas, ministru kabineti, politiķi, partijas, utt. Esmu mēģinājis kustināt vienkāršos ļaudis nolūkā saprast, vai šai teritorijai un nacionālajai valstij vēl kādas cerības, taču tas tiek nokristīts par čīkstēšanu, gaudošanu, utt.
Dialektika (?) mācīja, ka ir tāds likums par kvantitātes pāriešanu jaunā kvalitātē. Tautas valodā runājot, tas ir tas pats, kas mērs, kurš iet pāri, kad ir pilns, vai vadzis, kurš lūst. Runa te nav par kāda pacietību, runa ir par to, ka likumi uzņēmējdarbības jomā ir parādījuši, ka pat liels un trekns uzņēmums nevar atļauties pieņemt un realizēt neskaitāmus kļūdainus lēmumus, lai kļūdu kvantitāte nepārietu citā, jaunā un ļaunā kvalitātē. LV, lai kā to negribētos atzīt "elites" cilvēkiem, ir tieši uz tā paša ceļa. Kamēr vēl nekas nav noticis (iestājusies jaunā "kvalitāte"), mūsu "elite" turpina cerēt ar tradicionālo krievu attieksmi "Авось пронесёт" ("gan jau ... būs labi/nekas nenotiks/pats kkā atrisināsies"), ka problēmas nav jārisina, ka var turpināt neredzēt to, uz kurieni viss virzās un visu darīt tāpat kā pirms gadiem 20 ... Bet augonis tikmēr turpina briest ...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 29. janvāris, 14:45:09 no Spārka »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2017. gada 29. janvāris, 12:17:25 »
... un tieši tā, LV politiķi reti kad saka un dara (pats skumjākais) ko saprātīgu. Tas lieku reizi apliecina, ka zigfridam iepriekšējā komentā ir taisnība. Kamēr nekas KARDINĀLI nemainīsies, tikmēr āboltiņas var, cik grib, biedēt iezemiešus ar Krievijas propagandu, kura apgalvojot, ka LV esot neizdevusies valsts ... Tieši kā ar PSRS, nav vajadzīga nekāda svešas armijas invāzija, nekāds hibrīdkarš ... Mūsu vara visu paveiks patstāvīgi, bez nevajadzīgas palīdzības no ārpuses ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2017. gada 29. janvāris, 12:37:26 »
padomā, kādu enerģiju un resursus vajadzēja, lai nosargātu Latgales pierobežu no Latvijas tv kaitīgās ietekmes 25 gadu garumā!