Autors Tēma: Jaunieši ezotērikā  (Lasīts 5000 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Jaunieši ezotērikā
« Atbilde #30 : 2017. gada 21. marts, 15:12:26 »
Vismaz man izlasījās, ka runa par pseido garīgumu un tā tirgošanu.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #31 : 2017. gada 21. marts, 15:32:36 »
Uztvēru kā vispārinājumu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #32 : 2017. gada 21. marts, 15:55:50 »
Izlasīju - garšīgi uzrakstīts. Un neredzēju nekādu "vienā maisā" bāšanu, jo kāreiz uzrakstīts par "garīgo izaugsmi" (khe khe) kā preci - to daļu, kas pilna ar aforismiem, ārišķībām, un, protams, no kā labi nokāšama naudiņa.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2017. gada 21. marts, 17:05:38 »
Palasīju. Ne ar ko neatšķiras no pašas nozākātajiem.
Iedomīga preilene ar puskoka lēcēja izglītību un tieksmi gudri spriest par lietām, par kurām nav ne mazākās sajēgas (onkoloģija, imunoloģija). Ar tik plašu spriedelējumu klāstu kaut kur trāpa arī patiesības lauciņā. Starp lielu laukumu muļķības....
Visus sakost!

Atslēdzies taj

« Atbilde #34 : 2017. gada 21. marts, 17:07:50 »
Arī patīk, kā Ksenija raksta. Tieši tas, kā.

Jo tēmas kā tādas par garīgumu mani nevisai interesē. Briesmīgākais, ko esmu esmu redzējusi, ka dažādu, manuprāt, klišejisku citātu lapām Facebook daudz sekotāju. Bet pareizi ir arī tas, ka nav spiesta lieta. Tāpēc kopumā es neko daudz nevaru pateikt. Viss ir labs, kas cilvēkam pašam labs, kamēr nekaitē sev vai apkārtējiem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #35 : 2017. gada 21. marts, 17:25:35 »
Palasīju. Ne ar ko neatšķiras no pašas nozākātajiem.
Iedomīga preilene ar puskoka lēcēja izglītību un tieksmi gudri spriest par lietām, par kurām nav ne mazākās sajēgas (onkoloģija, imunoloģija). Ar tik plašu spriedelējumu klāstu kaut kur trāpa arī patiesības lauciņā. Starp lielu laukumu muļķības....

Tā nu ne ar ko :) St citu - pasaki viņai pati, jo -

" Ksenija absolūti netēlo nopietnu speciālistu baltā halātā un supersievieti, kas savā supervirtuvē taisa selfijus ar svaigāko čia sēklu smūtiju. Man nav sterili veselīga instagram konta ar iedvesmojošiem citātiem no treniņiem un receptēm, kuru izejvielu nosaukumus tu kautrējies skaļi izrunāt, jo tie izklausās pēc eksotiskiem lamuvārdiem. Es nemāku ietērpties stīvos zīmuļsvārkos un žaketē, klāstot gudrības ar uzspīlētu smaidu. Tāpēc šis nebūs nenopietni par nopietno. Ksenija var kļūdīties. Ja redzi kādu teksta gabalu, uz kuru tava vienīgā reakcija ir – “ak, dievs, šāds un tāds pētījums ir pierādījis pretējo” – steidzami raksti man!"

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2017. gada 21. marts, 17:36:18 »
Nav laika. Bez tam, palasīju arī komentārus. Nav NEVIENA, kur jaunkundze būtu pateikusi - ''oj, kļūdījos.'' Jo pareizais viedoklis ir savējais. Neuzskatu, ka man būtu kas jāpierāda puskoka putrologam. Kurš ''noliek'' mūžu onkoloģijā nostrādājušus speciālistus.
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #37 : 2017. gada 22. marts, 09:52:26 »
Rakstiit meitenei ir talants... vet spriedumod par mediciinu piekriitu Cammai...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2017. gada 22. marts, 10:26:53 »
Ksenija nonievā oponentus par pētījumu un atsauču trūkumu, pati nesniedzot ne vienu, ne otru. Viņas viedoklis, :talking: bet pārējie ir stulbeņi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #39 : 2017. gada 22. marts, 11:10:09 »
Man liekas, zvaigzhnju slimiiba makjeniit skaarusi... varbuut paaries...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #40 : 2017. gada 22. marts, 11:21:07 »
Cerams