Autors Tēma: Kaimiņš, KPV un mahinācijas  (Lasīts 5540 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Kaimiņš, KPV un mahinācijas
« Atbilde #30 : 2017. gada 15. februāris, 15:25:22 »

Atslēdzies Felder

« Atbilde #31 : 2017. gada 15. februāris, 17:57:55 »
Tas_pats_lv varēji vienkārši teikt, ka dom, ka KPV varbūt ir nākamā vienotība. Es domāju laiks rādīs.
Garīgais uzlabojās, jāiet atdzīvināt citas foruma daļas es jūtu kā mana dvēsele pārvēršas netīrā ogle un prāts senils runājot par kaut ko tik nenozīmīgu kā politiku.

Daddy es domāju tauta saprastu racionāli sabalansētu un saprotami pasniegtu nodokļu plānu, tikai tā nodokļu nauda pazūd un pazūd nezināmos virzienos, tad vēlme maksāt nodokļus samazinās, bet vēlme pret labumiem paliek tā pati.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #32 : 2017. gada 15. februāris, 19:40:05 »
Latvijā 10-15% balsu var "sazvejot" ar to pašu "Neļaut, pieskatīt un bļaut, ja neļauj pieskatīt", jo to vairums tautas saprot. Savukārt kautkādas alternatīvas (lieli nodokļi/liels valsts atbalsts vai mazi nodokļi/mazs valsts atbalsts) var nemaz nepiedāvāt, jo tauta to nesaprot, negrib saprast, ir divkosīga, jo grib neiespējamas lietas - nemaksāt nodokļus, bet saņemt no valsts visādus labumus...     
Latvijā ir lieli nodokļi un mazs valsts atbalsts.

Felder, atdzīvini gan tās citas sadaļas.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #33 : 2017. gada 15. februāris, 22:18:44 »
Man ir smagas aizdomas, ka partijas ne visai saprot LV nodokļu sistēmu, vismaz pēc iepriekšējo vēlēšanu programmām spriežot.
Īstenībā, daudz prātīgāk būtu apdomāt cik nopietni tās kliķes, kas sauc sevi par politiskajām partijām uztver velēšanu programmas rakstīto ;)

Atslēdzies Bramans

« Atbilde #34 : 2017. gada 15. februāris, 23:27:55 »
Politiskās norises ir ne pārāk laba, taču mūžam mainīga teātra izrāde ar iluzionisma elementiem, kas piesaista skatītājus un pat liek tiem noticēt, ka katra viedoklis ir svarīgs un tiks sadzirdēts. Daži pat izpelnās ruporu. Kā daudzās izrādēs arī šajā notiek pavērsieni, kas liek skatītājam apšaubīt kurš tad te ir labais un kurš - sliktais tēls, lai uzturētu intrigu un skatītāji "nopirktu" abonamentu visai sezonai uz priekšu. Taču šī nav parasta skatuve. Skatītāju krēsli ir grozāmi, jo skatuve ir izbūvēta pa visu telpas perimetru tā, ka nekad nav iespējams vērot visu darbību uzreiz, taču darbība notiek visur vienlaicīgi.

Tie, kuriem ir lukturītis grozās apkārt un ķer notikumus, taču kontekstu tik viegli nenoķersi. Tad būtu ilgi jāspīdina vienā vietā un sazin kas notiek tur, citā skatuves malā. Protams gaismotāji te nāk talkā, ar jaudīgiem prožektoriem izgaismojot dramatiskākos brīžus, bieži vien lai novērstu uzmanību no citu varoņu sižetiem. Tie savukārt tajā laikā it kā pazūd, nodara savas lielās lietas sabiedriskajā tualetē (atceraties Jūrmalgeitu?) lai paspētu atkal uznākt pirms kāds to pamana.

Gluži kā sirmmāmiņas uz ielas redzot Ķesteri nobļaujās "Leon?! Tu DZĪVS?" tā skatītāji pārdzīvo redzēto un dzirdēto, jūt līdzi aktieriem, kaut arī izrādes notikumus un vēlamo reakciju nosaka režisori, scenāristi, scenogrāfi, un galu galā teātra īpašnieki. Tie paliek aizkulisēs. Par tiem nedzird neko... Tā tas būs vienmēr.

Jokus pie malas. Pat ja Kaimiņa nodomi ir tautai labvēlīgi pēc viņa ieskatiem, man nav ticības, ka sistēmu var darīt caurspīdīgāku pašam nenosmērējoties. Vara iet kopā ar naudu un abi izraisa spēcīgu atkarību.

Savukārt es iekārtošos savā krēslā kaut kur pa vidu ar popkorna turzu, uzlikšu 3D brilles un baudīšu šovu :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 16. februāris, 06:16:38 no pitons »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #35 : 2017. gada 16. februāris, 09:34:35 »
Man ir smagas aizdomas, ka partijas ne visai saprot LV nodokļu sistēmu, vismaz pēc iepriekšējo vēlēšanu programmām spriežot.

Nodokļu sistēma ir kā nazis - izpratne par to atšķiras atkarībā no tā, vai Tev ir spals rokā, vai asmens mugurā... 

Atslēdzies Felder

« Atbilde #36 : 2017. gada 16. februāris, 12:15:33 »

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #37 : 2017. gada 26. augusts, 20:25:01 »
Kaimiņš "sēž, vēro un neko nelaiž uz āru"
PIETIEK
09.08.2017.

– Un redzi – arī Mārtiņš Bondars nu domā līdzīgi kā tu, ja atļauts paironizēt...
– Jā. Es gan domāju, ka Bondars vienkārši glābj savu..., runāsim atklāti. Jo viens no saukļiem, ko LRA izdomāja, taču ir "Par atklātu valodu!" (smejas).

– Savukārt KPV LV patlaban sēž un vēro. Es pareizi sapratu?
– Tāds iespaids ir tāpēc, ka mēs neko nelaižam uz āru. Ir tā, ka mēs rakstām programmu, vajadzētu līdz septembrim pabeigt.

– Jaunu partijas programmu?
– Ne gluži jaunu. Pamatā ir mūsu agrāk pieņemtais manifests, bet runa ir par to, ka jaunā versija būs kompaktāka, konkrētāka. Tas būs mūsu piedāvājums uz nākamo Saeimu. Jo mums ir jātiek galā ar cilvēku priekšstatu, ka KPV LV ir viens Kaimiņš, kurš laiku pa laikam kaut ko parupji, bet par lietu pasaka. Mums ir stabili piecsimt biedru, mēs neesam viena cilvēka partija.

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2017. gada 26. augusts, 20:28:24 »
kas ir KPV ?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2017. gada 26. augusts, 20:34:53 »
"Kam Pieder Valsts", partija.

Atslēdzies nex

« Atbilde #40 : 2017. gada 26. augusts, 20:42:19 »
Ko mēs runājām par copy/paste, piemirsies?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #41 : 2017. gada 26. augusts, 21:16:13 »
Ko mēs runājām par copy/paste, piemirsies?

Vai tavuprāt kāds SF lasa pietiek.com? Līdz ar to pat teorētiski pat zināt nevar, ko pietiek.com raksta, un piedevām saitēm SF neviens neseko.
Un pats galvenais, kas tev nepatīk?

Atslēdzies nex

« Atbilde #42 : 2017. gada 27. augusts, 10:21:12 »
Katrs pats izvēlās, ko lasa vai nelasa. Tas, ka es lasu valūtas kursu svārstību prognozes, bet SF nelasa, neliek man domāt, ka man tas te būtu jācitē un jākopē.

Tas bija ievads.

Tagad rīkojums, Tev, draugs: iepazīsties ka ar šā foruma Noteikumu punktu nr. 2.5. , kā arī 4. sadaļu, rūpīgi. Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūdzu vērsties pie šā foruma administrācijas privāti.

Atslēdzies nex

« Atbilde #43 : 2017. gada 27. augusts, 18:32:43 »
Es taču rakstīju - ja kas nav saprotams, rakstīt administrācijai privāti. Kas šajā tekstā nebija saprotams?