Par blokiem man bēda -tajā biroja preču veikalā, kur pirku , vairs nav, un neko nesola. Blociņi maksā 1,80, 20 caurspīdīgas kabatiņas, iznāk vieta 40 standarta kartiņām, var nostiprināt vietā ar kādu mazu lipeklīti. Man pat;īk, ka var redzēt abas puses, bieži ir ļoti skaistas pastmarkas vai interesants teksts.
Rīgā gan neesmu meklējusi,Rozē tādas nav, veikals Čaka ielas galā arī pazudis, tātad -ja nu gadās tādus atrast-būšu priecīga par ziņu.
Iesākums jau šķiet briesmīgi lēns, nevar sagaidīt, kad beidzot kāds saņems to kartiņu un varēs dabūt nākošo adresi. Pie tam Ķīna, Krievija ar saviem murgainajiem pastiem -liekas, ka ar kājām no Rīgas nes.Postkrosinga dators gan tur līdzsvaru -vienmēr būs arī Somijas, Vācijas , Beļģijas "ātrās"adreses. Man rekords ir uz Somiju 2 dienas, antirekordi -2-3 mēneši.Ir jau arī, ka kartiņa vnk pazūd, tad pēc 60 dienām automātiski dod iespēju jaunai adresei.
Un nav jau obligāti visas jāizlieto uzreiz -man pašlaik ir "brīvas" diezgan daudz, jo, kā jau teicu, esmu nobremzējusi.
Tie bloki ir tādi:
[attachment deleted by admin]