Autors Tēma: Maltās gaļas utilizēšana  (Lasīts 4478 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Džesika

Re: Maltās gaļas utilizēšana
« Atbilde #15 : 2014. gada 30. oktobris, 08:47:28 »
Maltā gaļa labi der kārtainās mīklas pīrāgos vai beļašos (ja tik vienkāršas lietas arī ir paredzētas).
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #16 : 2014. gada 30. oktobris, 10:27:26 »
Lazanja nebūt nav sarežģīta, bet, ja pat netaisa visu lazanju, ir vērts pieglabāt šo boloņas mērces recepti http://smittenkitchen.com/blog/2012/02/lasagna-bolognese/
Gatavojama brīvdienā, kad var pāris stundas grozīties virtuves tuvumā, toties var efektīvi salikt saldētavā un tad aizņemtos darbdienu vakaros atkausēt un ēst pie makaroniem vai rīsiem.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #17 : 2014. gada 30. oktobris, 10:41:34 »
es taisītu kanelones
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #18 : 2014. gada 30. oktobris, 10:49:14 »
Ņemot vērā, ka esmu malt-gaļēdājs, pateicoties jums, receptes man tagad krietnam laikam. Antuanet -lazanju pietaupīšu toč kādam brīvākam brīdim, jo man pa vidu darba dunai vajag to gaļu uztaisīt kā cienastu, tāpēc es te  tā klīrējos:) Ragan, a ragan- vai tas ēdens zaudē savu karakteri, ja to vīnu piedzer klāt  tāpat :coffee: ????

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2014. gada 30. oktobris, 10:54:56 »
Nez Raganas receptes gaļas bumbuļus var arī bērnam dot ēst? Nepiedzeries sīcis?

Un sarkanvīnu ciks sausu/saldu?

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #20 : 2014. gada 30. oktobris, 11:05:42 »
Tīteņi slinkie, nu sautējums ar sakapātu kāpostu.  Kāposts, rīsi sautēti, sīpols, gaļa apcepti,  Tomātu pasta, sāls, pipari. Ātri!!!

O, te daudz labu recepšu! Visādi interesanti bumbuļi!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #21 : 2014. gada 30. oktobris, 13:08:17 »
Pff - Vīna grādiņi izgaro pilnībā, nav manītas nekādas reibuma pazīmes. Tur jau tā cepšana kādas minūtes 40 vismaz notiek.
Ēsma, tas ēdiens pavisam noteikti zaudē savu karakteri, ja nebūs vīna pa virsu. No atlikušā vīna/buljona sanāk dievīga mērcīte, tāda plāna, bet bezgala aromātiska. Jebkurā gadījumā paliek iespēja drusku sataupīt un ieliet glāzē arī. :smile:  Tas te tāds baudītāju ēdiens.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2014. gada 30. oktobris, 13:13:04 »
raganaaaa, bet tak vinam škirne kāda? Salds, skābs, ne šis ne tas?

Jo man jau pe'dējā laikā velk uz saldu un lipīgu. Vakardienas rullīšiem arī mērci iebiezināju ar cane sīrupu un novārīju kopā ar šļuku brendija. Dievīiiigi!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #23 : 2014. gada 30. oktobris, 13:18:57 »
Godīgi? Pāris reizes kad taisīju, man bija kaut kāds smalks sausais sarkanvīns (nu, tādā labā cenā, bet nosaukumu toč neatceros), jo vienkārši man neizdzērās.
Pēdējo reizi bija pussaldais lētucis pa 4 EUR. Un zini, bija labi. Nav tik liela nozīme acīmredzot. Mana mamma bija pat ar vermutu uztaisījusi, bet pagaršot nedabūju, jātic uz vārda, ka bija labs. Domāju, ka ideāli Ziemassvētku laikā karstvīns no pakas arī der.

Atslēdzies faraons

« Atbilde #24 : 2014. gada 30. oktobris, 14:54:03 »
Ragan, saki, vai pētersīļo zaļumu veidā vai arī saknes???

Atslēdzies ragana

« Atbilde #25 : 2014. gada 30. oktobris, 16:48:16 »
Lapas un laksti arī, smalki sagriezti. Zaļumus, vārdu sakot. Sakne nav paredzēta.

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2014. gada 30. oktobris, 18:13:13 »
kulinārijā labos vīnus izdzer, kamēr tvaicē lētos

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #27 : 2014. gada 31. oktobris, 20:57:22 »
Vai Raganiņ, VSJO! Rīt no rīta skrienu maltai gaļai pakaļ,!!!

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #28 : 2014. gada 01. novembris, 15:47:54 »
un kā frikadeļu zupa vulgaris? Kā manai krustmātei reiz vaicāja sīča ciemiņpuika: kas tā par zupu ar gaļas plankumiem?

Atslēdzies j

« Atbilde #29 : 2014. gada 01. novembris, 23:03:40 »
Ragana, ragana- vai tiem Taviem bumbuļiem pētersīļi trešdaļa pēc tilpuma? Pēc svara tak nevar būt?