Autors Tēma: Par pusbeigto, sabraukto āpsi no citas tēmas...  (Lasīts 12724 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Par pusbeigto, sabraukto āpsi no citas tēmas...
« Atbilde #45 : 2014. gada 31. oktobris, 07:19:43 »
Nav daudz to situaaciju,  kad sapraatiiga paliidziibas sniegshana buutu tik nu apdraudosha... Cik kuram taa sapraata, tas jau cic jautaajums ;) Par nesapraatiiguma liimeni nudien it biezhi var tik nobriiniities...

Raadaas arii mums pavisam nopietni sadziives tehnikas instrukcijaas  buus jaaraksta- beernus un dziivniekus veshennee nemazgaat un mikrovilnii nezhaaveet...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #46 : 2014. gada 31. oktobris, 07:26:11 »
Man nāk prātā vecais labais teiciens "Dievs, dod man rāmu garu pieņemt visu, ko nespēju ietekmēt, drosmi ietekmēt visu, ko spēju, un gudrību vienmēr atšķirt vienu no otra."

Atslēdzies Trix

« Atbilde #47 : 2014. gada 31. oktobris, 09:06:02 »
Viss ir vnk- man ne veshana uz kliiniku, ne veta modinaashana, ja shis par dnn vetu pieteicies, ne kas cic smagu dveeseles traumu nerada... Man vnk nav ieksheejas nepiecieshamiibas mekleet atrunas ;)

A situaacijaa, kad nezinu, ko dariit, mekleeju padomu pie gudraakiem ;)

Atkal nekas vairāk kā uzbraucieni par atrunu meklēšanu.
Lūdzu, es nezinu, es mekleeju padomu pie gudraakiem. Kur ir tavs padoms?
Vai tikai emocionālās klapītes uz acīm?
Man, zin, cilvēku (arī ārstu, vetu un mežziņu) traucēšana bezjēgā un nelaikā šķiet nepieņemama. Neviens nav pelnījis dzīvi darbā bez atpūtas.

Ai, piedod, eju jau nokaunēties, ka savu un savas ģimenes veselību un savu laiku, kas vairāk noderēs tās pašas ģimenes nodošināšanai ar ēdienu (Maslova piramīdu neviens nav atcēlis) es stādu augstāk par sabrauktu dzīvnieku.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #48 : 2014. gada 31. oktobris, 10:06:55 »
...dnn vets taapeec ir dnn, ka dnn straadaa ;) ...

...savukaart par taam gjimenes intereseem- neviens tak juus ar varu nerauj laukaa no juusu komforta zonas ;) , neatnjem  kaadu briidii juusu nenoveerteejamaa laika... ...kasnemaina manas domas par shaadiem cilveekiem konkreetaas teemas aspektaa...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #49 : 2014. gada 31. oktobris, 10:08:10 »
domā ka cīņa par ģimenes uzturēšanu ir baigā "komforta zona"? :) nu nu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #50 : 2014. gada 31. oktobris, 10:10:05 »
...ai, taas atrunas par baisajaam "ciinjaam" pataupi tiem, kas tam tic... ...taa aiR neveeleeshanaas skart savu komfortazonu...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #51 : 2014. gada 31. oktobris, 10:33:38 »
Inešuk, saki, Tev ir nācies ar kautkādiem 100-150 eur domāt, kā mēnesi pabarot ģimeni 4 cilvēkus (un nevienu vien mēnesi), kaķi, un vēl kādu saimniecības preci nopirkt; izklaides, kafiju ar draudzenēm, teātra apmeklējumi - kas tie tādi vispār? laikam jau nav, ja vari šitādu "ai nu beidz" uzdrukāt... :)  Un jā, šādā režīmā dzīvojot, pat ja to pusbeigto āpsi vai kaķi ieraudzītu, diezi vai mestos meklēt diennakts vetu, atceroties, ka par to vēl jāsamaksā būtu... Augstākais - ja tāds pusslims un nobadējies uz lieveņa atrastos, pabarotu, sasildītu un vai nu pats atkopjas, vai kā nu dieviņš lēmis.

Dzīve tāda. par Komforta zonu var runāt tad, ja tā Komforta zona ir tādā izpratnē, ka var atļauties humānismu tērēt laiku un līdzekļus, kuri ir. ja nav - smadzenes darbojas pavisam citā virzienā - nepārtraukti un saspringti.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #52 : 2014. gada 31. oktobris, 10:40:21 »
Tīri praktiskai informācijai - kur vēl, izņemot Rīgu, ir tādi diennakts veterinārārsti? Rajonu centros? Ogrē, piemēram, nav.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2014. gada 31. oktobris, 10:42:53 »
Jelgavaa ir, bet esmu vedusi uz Riigu, kad nebija

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2014. gada 31. oktobris, 10:46:17 »
Emiilij, piedod, bet kljuushu rupja- niikulis vinjs i ir niikulis...

Taa nu visi neliidzjuutiigie par 100 eiro gjimenes baro... Blekjis da i toljko...

Bet nu jaa, lai speetu ko dot otram, pasham kkam jaabuut... Cilvim ar 100 eiro uz gjimeni nekaa nav peec definiicijas, ne tikai naudas zinja... Nevar par citu paruupeeties tas, kas pats par sevi nevar...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #55 : 2014. gada 31. oktobris, 10:49:12 »
Un jaa, veel taa dalja, kas dziivo ar sajuutu, ka ir tikai simc eiro uz gjimeni, pat ja patiesiibaa ir kaut 2k... Internalizeetu nabadziibas sajuutu nekaada nauda neizdziis...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #56 : 2014. gada 31. oktobris, 10:58:40 »
Emiilij, piedod, bet kljuushu rupja- niikulis vinjs i ir niikulis...

Taa nu visi neliidzjuutiigie par 100 eiro gjimenes baro... Blekjis da i toljko...

Bet nu jaa, lai speetu ko dot otram, pasham kkam jaabuut... Cilvim ar 100 eiro uz gjimeni nekaa nav peec definiicijas, ne tikai naudas zinja... Nevar par citu paruupeeties tas, kas pats par sevi nevar...

šitas tiešām bij rupji :) 100-150 pēc rēķinu nomaksas bija diezgan ok krīzes laikā. Absolūti personiska pieredze. Ok, esmu nīkule :) paldies :) Un es saprotu, ka tu nesaproti, viss ok.

Un nē, jau krietnu laiku tā nav, arī ar šo viss kaŗtībā. ja nu žēlot gribās :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #57 : 2014. gada 31. oktobris, 11:03:07 »
Zheelot par visai izteiktu egoismu un gandriiz vai leposhanos ar to? Tas buutu visai greizi...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #58 : 2014. gada 31. oktobris, 11:09:40 »
Zheelot par visai izteiktu egoismu un gandriiz vai leposhanos ar to? Tas buutu visai greizi...

Egoismu. lepošanos. OK :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #59 : 2014. gada 31. oktobris, 11:09:52 »
Ok, nonākam beidzot pie kopsaucēja?

Tie, kas neglābj katru spalvaino, kas trāpās ceļā, ir egoisti

Tie, kas glābj visu, kas trāpās acīs, ir bišķ kukū

Ja visi piekrīt šādai abpusējai definēšanai, tad lieliski - dzīvojam tālāk, domājam viens par otru to, ko domājam.