Autors Tēma: Par pusbeigto, sabraukto āpsi no citas tēmas...  (Lasīts 12698 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Par pusbeigto, sabraukto āpsi no citas tēmas...
« Atbilde #60 : 2014. gada 31. oktobris, 11:13:54 »
Bishk kukuu ir abi, jo taads egoisms ar ir apshaubaama psihes veseliibas paziime ;) un, protams, ka katrs paliks pie sava uzskata ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #61 : 2014. gada 31. oktobris, 11:22:27 »
vo. izrādās. arī OK :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #62 : 2014. gada 31. oktobris, 11:24:52 »
Bet nu jaa, lai speetu ko dot otram, pasham kkam jaabuut... Nevar par citu paruupeeties tas, kas pats par sevi nevar...
Paga, atklanoties no konkrētiem dzīvniekiem, šis te ir vietā.
Un vēl kategorija, kas vnk nav tendēti/mācīti u.t.t. rūpēties. Ne par 1.
Internalizeetu nabadziibas sajuutu nekaada nauda neizdziis...
Kas izdzīs? Un no kurienes tāda uzradās, ja ne no paša vai vecāku reālas nabadzības?

Un kurā vietā tas, kas nespēj (viņaprāt (,) pietiekami) parūpēties par sevi ir egoists, ka tādā situācijā (pat, ja tā situācija viņam velkas visu dzīvi), ka mēģināšana rūpēties vispirms par sevi (lai cik muļķīga un neizdevusies tā arī nebūtu) ir aplama?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #63 : 2014. gada 31. oktobris, 11:27:53 »
Labi, ne-egoistiskais ineshuk.

Ja jau tie zvēruļi ir tik glābjami no iznīcības, un neglābšana ir egoisms, tad kāda egoisma pēc, lielākā daļa cilvēces neatsakās no zivīm, gaļas, piena produktiem, olām, bišu produktiem uc lietām, kas būtībā traumē, pazemo un iznīcina dzīvniekus?

Vai tu no tiem esi atteikusies, pārtiec tikai no augu izcelsmes produktiem, kuru ražošanās nav cietis neviens dzīvnieks, nevalkā ādas zābakus/kurpes, esi svaigēdāja/vegāne? Vai arī regulāti egoistiski ieliec ribās steiku, kas izgriezts no kāda dzīvnieka?

Kaķu glābšana ir tikai tavas sirdsapziņas nomierināšanai, ka neesi tāds necilvēks kā tie tur citi, kas paiet/pabrauc garām un neko neuzsāk.

Atslēdzies tex

« Atbilde #64 : 2014. gada 31. oktobris, 11:29:17 »
Aber, kas attiecas uz lielceļiem un dzīvniekiem, ceru, ka šo nelasa lielceļa laupītāji.
Jo te ir gatava instrukcija:
1)ņemiet pussabrauktu kaķi (ja nevarat atrast pussabrauktu, sāciet ar jebkuru un tad lietojiet auto),
2) sagaidiet tumsu,
3) nolieciet uz trases ceļa vidū pie līkuma ar krūmiem.
4) Un gaidiet, kad apstāsies auto, no kura izkāps dāma, kam ir ko dot.
Lūdzu, ņemiet...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #65 : 2014. gada 31. oktobris, 11:29:33 »
Uzradaas no reaalas, lrobza, ka nepaariet materiaalajai situaacijai pat ljoti uzlabojoties... Paliek tas deficiits iekshaa...

Nepavelk mani oficiaalaa statistika par nabadziibu lv, lai visi egoisti aiz shaa vareetu attaisnoti pasleepties...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #66 : 2014. gada 31. oktobris, 11:32:50 »
Piedod, pff, shitas ir jau simc reizhu apmuljljaats... Ja Tev galjas eeshana ir liidzveertiiga tam, lai dziivnieku mokaas, kuram var paliidzeet, pamestu, kur tas ir- lai tas taa paliek Tavaa veertiibu sisteemaa... Vinjsh ir pelniijis mociities, jo galju tak eedam...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #67 : 2014. gada 31. oktobris, 11:37:57 »
Man ir konkrēta un sev skaidra vērtību sistēma. Tā ir lieliska un vienīgā pareizā. Tāpēc es to uztiepšu visiem, kas nāks manā redzes lokā, un tos, kam tā liksies pārspīlēta un kukū, saukšu par egoistiem bez jūtām, kas meklē sev attaisnojumus manas vienīgās un īstās patiesības nepieņemšanai. Kā papildus bonuss (lai tās niecības saprot kādi zemiski tārpi ir) - nicīgi skatīšos uz viņiem no saviem augstumiem un skaidri likšu manīt, cik ļoti viņi ir zemāki par mani. Tā tam būs būt! :evil:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #68 : 2014. gada 31. oktobris, 11:39:39 »
 :just_popcorn:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #69 : 2014. gada 31. oktobris, 11:44:52 »
Pff

Tu tachu pati redzi, ka tas ir abpuseeji ;)

Saveejos ieklasificee egoistos (tjipa- normas variants), bet tiem otriem jaapiekriit, ka vinji ir kukuu ;)

Nu ko lai dara, ka man tie kukuu liekas tie otrie no mana skatu tornja raugoties ;) (shajaa jautaajumaa nopietni liekas. Atstaat dziivu buutni aciimredzamaas mokaas)

Atslēdzies tex

« Atbilde #70 : 2014. gada 31. oktobris, 11:51:43 »
Uzradaas no reaalas, lrobza, ka nepaariet materiaalajai situaacijai pat ljoti uzlabojoties... Paliek tas deficiits iekshaa...

Nepavelk mani oficiaalaa statistika par nabadziibu lv, lai visi egoisti aiz shaa vareetu attaisnoti pasleepties...

Nu bet, ko darīt, ja nepāriet tai materiālajai situācijai uzlabojoties? Zinu clv, kam $ ir, bet dzīvo tā it kā joprojām būtu aš tie 100EUR mēn aiz bailēm, ka atkal kādreiz var nebūt. Un cik inflācija un devalvācijas nav aplaupījušas pa ceļam, anyway. Un arī bērnos ieaudzina, -tālāk nodod. Nu bet, ko tur var darīt?
Un tik tiešām baidās, ka atkal kādreiz nekā var nebūt...

Un vispārējā sistēma te drošību un pārliecību par nākotni tik tiešām nevieš. Arī fakts. Nekad nezini, kas būs rīt un kas notiks ar iekrāto pensijas fondu utt...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #71 : 2014. gada 31. oktobris, 11:55:50 »
Nu, atliek slavenais "dziivot shodienaa, nevis vakardienaa un riitdienaa" ;) bet jaa, uz skaitli triis to neiemaaciisies...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #72 : 2014. gada 31. oktobris, 12:00:02 »
 :just_popcorn:

Atslēdzies Tille

« Atbilde #73 : 2014. gada 31. oktobris, 13:49:49 »
Vsp smieklīgi - vispirms izbrēkāties, ka es to āpsi (kaķi, stirnu u.c. rupučus) nipakam neglābšu, pēc tam apvainoties, ka neviens neliek glābt un beigās uzklupt tiem, kas glābj ...
Helllou, kas ar jums, dāmas?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #74 : 2014. gada 31. oktobris, 14:18:14 »
Tille, katrs modelē kaut kādu savu, atšķirīgu situāciju, sanāk nesaprašanās. Es, piem., savu mūžu nevienu ievainotu dzīvnieku neesmu redzējusi, es varu tikai iztēloties, ko darītu vai nedarītu.