Autors Tēma: Kas i, ko? Nav oranžo džinsu diegu? A pa koko?  (Lasīts 5760 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Kas i, ko? Nav oranžo džinsu diegu? A pa koko?
« : 2017. gada 16. februāris, 21:48:11 »
Atminos, reiz bērnībā pēdējā dārziņa grupiņā, izgriezu trīs līmeņu finansu/bartera/šantāžniķošanās afēru un tiku pie Miltons džinsiem. Mutere iegludināja buktes. Es tā raudāju. Nu vot, pienāk mūsdienas. Lai kādas džīnas iepērku, un man makten tīk, ka džīni jauni, tie pa garu. A ko? Liels puika - ies un iedos. Iešūt. Un šamā paņem un iešuj ar bezkrāsainiem, nu CURI SPĪZGUĻOJOŠIEM, NU ZILIEM DIEGIEM. Va nav zos?

Atslēdzies kvadra

Re: Kas i, ko? Nav oranžo džinsu diegu? A pa koko?
« Atbilde #1 : 2017. gada 16. februāris, 22:28:08 »
Sāpi saprotu. Man ar' gauži reti izdodas nopirkt deroša garuma džinsus, parasti visi par gariem. Un tāpat jau noīsināti džinsi zaudē "faktūru", bet ja vēl ar neriktīgiem diegiem atšūti  :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2017. gada 16. februāris, 22:54:59 »
Mao, ved uz darbnīcu Rimi Dammē, tur ir oranžie. Un atšuvēja smukiņa un ātra - pēc stundas būsi uzcirsts

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2017. gada 16. februāris, 22:58:16 »
Gribētos otrādi...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2017. gada 16. februāris, 23:03:23 »
Ko - otrādi - ar nesmuku un lēnu?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2017. gada 16. februāris, 23:25:53 »
Drīzāk to uzciršanu es tā kā vairāk pats varētu...
Sakautrējos.
 :blushing:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2017. gada 16. februāris, 23:31:59 »
Drīzāk to uzciršanu es tā kā vairāk pats varētu...
Sakautrējos.
 :blushing:

Cik mīļi  :smiley-love038:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2017. gada 17. februāris, 09:13:14 »
tā iet, ja īsas kājas :D :D :D

vispār jau džinsiem arī ir izmēri. W nozīmē resnumu un L garumu...pirms kaut ko pirkt, vajag pirmajā bodē uzmērīt un saprast, par cik vēders uzaudzis un par cik kājas sarāvušā, kāda ir aktuālā W un L kombinācija. :)

Pēc tam jau tikai pacietības pārbaude staigāt pa bodēm un meklēt vajadzīgo izmēru, fasonu un cenu. Ja atrod ko pa prātam, tad iesaku ņemt vismaz 3! ja 4h laikā nekas prātīgs neatrodas, tad nav laimes tajā dienā...  :)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #8 : 2017. gada 17. februāris, 09:50:05 »
Un, ja kas, šajā sezonā modē uzlocīti džinsi

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2017. gada 17. februāris, 11:03:57 »
nopietni? Atkal modē locīt? Nevis tievie stilbi uz kedām? Vai ar to tikai hipsteri joprojām sirgst?

A par izmēriem dalīšanās manās nebūšanās Mao nekā nelīdzēs. ka uz dibena par šauru un vai nu jostā vai uz ciskām par platu gandrīz visi - vnk klasiskā fasona vaina, ka citam rumpim domāts un vsp sākotnēji džinsi tak tika ražoti kā darba drēbes vīriešiem...

W un L kombinācijas džinsu veikalos ir samērā plašas - tur jebkam, kas kaut cik varētu ierakstīties iekš LV vidējā, vajadzētu kkam derēt bez īsināšanas. Vai tik nav tā vēlme pēc brīvības augšdaļā, kas drīzumā, tos džinsus lietojot, noved pie tā, ka bikšu dibens atkaras? lūk, tādas gan misenē iekšā un marš meklēt jaunas!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2017. gada 17. februāris, 13:05:35 »
Es kā Daddy sāku- īskājīši  :) Man nekad mūžā nav bijuši džinsi par garu,  vienmēr otrādi. Un Mao iesaku šuvējai noprecizēt, kādā krāsā diegu vēlies.Aiznes pāršūt par to pašu cenu  :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2017. gada 17. februāris, 14:13:46 »
Šis gan mani mulsina - kāpēc jāpērk džinsi, kas ir par garu? Tagad tak veikalos var atrast i pēc vidukļa, i pēc bikšu garuma vajadzīgo izmēru.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2017. gada 17. februāris, 14:36:26 »
Šis gan mani mulsina - kāpēc jāpērk džinsi, kas ir par garu? Tagad tak veikalos var atrast i pēc vidukļa, i pēc bikšu garuma vajadzīgo izmēru.

pa djošu bāzē ne vienmēr īsto garumu var notrāpīt :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2017. gada 17. februāris, 15:13:28 »
Citāts
kāpēc jāpērk džinsi, kas ir par garu? Tagad tak veikalos var atrast i pēc vidukļa, i pēc bikšu garuma vajadzīgo izmēru.

Ja gribas konkrētu modeli, krāsu un vēl ar atlaidi... Man arī šobrīd vieni, kas par garu, bet paskatīšos, varbūt pietiks ar atlocīšanu.

Mani, piemēram, kaitina ievilkusies balināto džinsu mode - liekas, lūk tonis, ko vēlos, bet, še tev - atlokot izrādās balinātas strīpas uz stilbiem.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2017. gada 17. februāris, 15:23:39 »

Mani, piemēram, kaitina ievilkusies balināto džinsu mode - liekas, lūk tonis, ko vēlos, bet, še tev - atlokot izrādās balinātas strīpas uz stilbiem.

Man gan liekas, ka tagad tieši visur var dabūt oriģinālus nebalinātus - tumšus kā astoņdesmitajos