Autors Tēma: Draudziiba..  (Lasīts 6444 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Draudziiba..
« Atbilde #45 : 2017. gada 20. februāris, 17:34:38 »
Piemēram, ja pastāstu, ka lasu interesantu grāmatu, viņai arī uzreiz vajag, bibliotēkā neesot, lai es aizvedot viņai to grāmatu, es pagarinu termiņu savā bibliotekā un aizvedu, pēc kāda laika, ka viņai tomēr neieinteresējusi tā grāmata. Ja pastāstu, ka paziņas mani uzaicinājušas doties riteņbraucienā, viņai uzreiz vajag arī piedalīties šajā riteņbraucienā, un man esot jāsarunā, ka viņa arī tur būs. Ja pastāstu, ka biju ciemos pie citas draudzenes, uzreiz, ka viņai smagi no tā, ka viņa neesot tik svarīga, bet pie citiem varu aizbraukt. Jā kādu dienu nevarēšu komunicēt, jo būšu ārpus Latvijas, tad, ka viņai tieši tagad esot ļoti smagi un tieši tagad visvairāk gaidījusi kādu atbalstu. Un tā par vairākām lietām. Tas mani sāka nomākt. Beigās stāstīju par sevi arvien mazāk un mazāk. Lai nejustos vainīga, ka man vispār kaut kas ir. Turklāt, mēs sazinājāmies
katru dienu.

Tā tak manipulācija! Privātās dzīves viņai nebija?, kaut kā tā izskatās.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 20. februāris, 17:40:49 no tuk »

Atslēdzies reno

« Atbilde #46 : 2017. gada 20. februāris, 17:44:54 »
Tā droši vien nav sagadīšanās, ka tieši mūsu meitām, tātad jauniešiem ir tādas problēmas ar depresīviem draugiem, kas grib nemitīgu runāšanu. Mūsu paaudze daudz noslēgtāka un cīnās klusējot. Pat ar draudzeni -"uzlieku seju" un nesūdzos

Bet mēs tiešām aizbraucām prom no Klāras tēmas par draudzību un naudu

Atslēdzies taj

« Atbilde #47 : 2017. gada 20. februāris, 17:48:26 »
Diemžēl ir sava likumsakarība ar depresivitāti. Cilvēks bieži jūtas vientuļš, ir vajadzība pēc atbalsta, un tas tiek izpausts visdažādākajos veidos. Pati vēlme tikt uzklausītam, saprastam jau ir visiem. Bet to nevar iedot vienmēr un visu laiku. Kaut kādos momentos jātiek pašiem sevī galā ar savām lietām. Atbalsts arī ir priekš tam, lai cilvēks ar laiku pietuvotos iespējai sākt pašam tikt galā. Un tad šis cilvēks jūtas vēl sliktāk, jo tomēr nav pietiekami uzklausīts un saprasts. Un tā tas iet uz riņķi.

Bet es nebūt nebiju arī pati vienmēr pareiza savā rīcībā. Arī man ir bijuši momenti, kad esmu noreaģējusi asi, labi zinot, ka tā nevajadzēja.

Šis ir vienkārši viens no gadījumiem, kā dzīvē var notikt...

Tāpat kā Klārai bija gadījums ar naudu...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #48 : 2017. gada 20. februāris, 18:16:06 »
Oioioi, Nāra, "kas tik dzīvē negadās". ;) Ja Tava draudzene  piemēram, izrādītos Tava vīra mīļākā, tad Tev pietiktu ar to, ka Tu visu to noskaidrotu, izrunājoties ar draudzeni, bet draudzība nepazustu?? Nu..nu..
Attiecībā par savu šo jaut.Nārai, pastāstīšu par kādu situāciju.
  Man skolā vecākajās klasēs bija klasesbiedrenes - 2 draudzenes, no kurām viena bija no slikti situētas daudzbērnu ģimenes. Viņai draudzene palīdzēja kā spēja, aizdeva vai pat atdeva savās labās drēbes, aicināja pie sevis mājās un protams, arī baroja, bieži deva lietot arī savas personīgās mantas un sporta inventāru, arī uz kino un kafejnīcām abas bieži gāja, kad tā viena draudzene izmaksāja trūcīgākajai un pēdējā pie tā pierada un uzskatīja par pašsaprotamu lietu. Viņu draudzība turpinājās arī pēc vidusskolas vairākus gadus. Reiz satiku vienu no viņām (to, kas palīdzēja otrai), abas aizgājām iedzert kafiju un papļāpāt. Jautāju, kā iet viņas draudzenei, bet viņa pastāstīja kā draudzība beigusies. Maz ka otra pastāvīgi viesojās savas draudzenes dzīvoklī un vasarnīcā, vasarā pat mēnešiem, lietoja visu, kas vien tai ģimenei piederēja, tas vēl būtu sīkums. Jaunā sieviete iedomājās, ka viņai ir tiesības lietot... arī savas draudzenes vīru, ar ko pēdējā bija kādu gadu kā apprecējusies, jo reiz, atbraucot no darba. viņa atrada savu vīru un draudzeni vasarnīcas gultā nepārprotamā situācijā. Ar to ari lielā draudzība (likumsakarīgi!) beidzās, kā iet viņai laulībā, to gan nezinu, jo sen nav satikta, bet tas, ka viņa toreiz nodevīgajai un nepateicīgajai švabrai "parādīja durvis" gan tiešā, gan pārnestā nozīmē un uz visiem laikiem, man likās ļoti adekvāti, un ja tāda "draudzība" turpinātos, personīgi es domātu, ka viņai nav kaut kas kārtībā ar galvu. Bet par laimi, ar galvu bija viņai viss ok un ar pašcieņu arī...vismaz attiecībā pret "draudzeni" (savādāk kā pēdiņās pēdējo vārdu šī stāsta kontekstā nespēju rakstīt).
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 20. februāris, 18:36:23 no Narcise »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2017. gada 20. februāris, 18:49:19 »
Klasiska čūska azotē... ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2017. gada 20. februāris, 19:01:15 »
Es tikai vienmēr iesmaidu par tiem paņemajiem vīriešiem, bet draudzene - čūska :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #51 : 2017. gada 20. februāris, 19:03:54 »
Es tikai vienmēr iesmaidu par tiem paņemajiem vīriešiem, bet draudzene - čūska :)
Minne, TĒMA šoreiz bija par draudzenēm! Es, personīgi, arī tādu vīru patriektu, bet tas neatceļ to, ka tā "draudzene" bija sū... gabals.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2017. gada 20. februāris, 19:13:01 »
Nē, protams, ne. Vnk tipiska tendence - klupt virsū draudzenei

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #53 : 2017. gada 20. februāris, 19:15:21 »
Nē, protams, ne. Vnk tipiska tendence - klupt virsū draudzenei
Kam tā ir tipiska tendence ?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2017. gada 20. februāris, 19:16:46 »
Nu, tā, vispārīgi, dzīvē... Jo vienkāršāk "uz sitiena" vainīgo no malas atrast. Šeit, tēmā, nevienu konkrēti nebiju domājusi

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #55 : 2017. gada 20. februāris, 19:21:31 »
Nu, tā, vispārīgi. Šoreiz nevienu konkrēti nebiju domājusi
Vispārināt ir  "garām" un katrs gadījums ir individuāls.
Un par pieminēto gadījumu runājot, ne par velti lietoju neglaimojošus izteicienus par to 1 "draudzeni", jo jau skolā visa klase redzēja un sprieda kā tā  "nabaga "dievgosniņa" izmantoja to otru uz pilnu klapi, ieskaitot arī mājas darbus no viņas norakstīja, utt,utp. Bet es pateicu galveno, nevar tak visu te uzrakstīt.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #56 : 2017. gada 20. februāris, 19:44:59 »
Es piekrītu Nārai. Afror, nepamet to draudzeni, viņa vienkārši ir tāds pasīvais cilvēks. Un noteikti priecājas, ka tu atbrauc un izrauj no mājas, jo pašai nav enerģijas ar tevi kaut kā baigi kontaktēties. Ja negribētu tevi redzēt, vienkārši neatbildētu, neceltu telefonu utt. Vienmēr jau attiecībās viens ir tas vilcējspēks.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2017. gada 20. februāris, 20:03:35 »
Ne vienmēr priecājas par holeriskā tipa aktivistēm :), visu ar mēru.
To es no savas dzīves. Jaunībā bija druška - nemitīgie saplānotie (manā dzīvē) kuļtpohodi,
biļetes jau nopirktas, galdiņš pasūtīts... Ja atsaki, tad piepūtiens. Nu da nu...,
a es vienkārši pa māju gribu, dīkot,sapņot... Vot es rieboņa, ņekuļturnaja :)
Nesapasēja, atšuvu. Tagad kultūras darbone, ir kur “izl ikties“ :)
Ja par vīriem, jums taisnība, nepavedīsi to, kurš uzticīgs. Un krāpiens ar
draudzeni divtik štruntīgs.
No otras puses pašaizliedzīgi atvērtas acis - kāds vīrs maita :D ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #58 : 2017. gada 20. februāris, 20:11:36 »
Tuk, mēs gadījumā neesam jaunībā tusējušas ar vienu un to pašu draudzeni?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #59 : 2017. gada 20. februāris, 20:15:36 »
Ja par vīriem, jums taisnība, nepavedīsi to, kurš uzticīgs.
Taisnība, gluži tāpat kā pretēji - ja sieviete pati negribēs, tad vīrietis paliks gribot.
Krieviem ir parupjš, toties trāpīgs teiciens: "Сучка не захочет - кобель не вскочит".