Autors Tēma: Par armiju, finansējuma pamatotību un citiem neatbildetiem jautājumiem..  (Lasīts 8537 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Par armiju, finansējuma pamatotību un citiem neatbildetiem jautājumiem..
« Atbilde #30 : 2017. gada 02. marts, 21:56:39 »
Kā jau kādreiz rakstīju, reliģiskie disputi ir paši neproduktīvākie, un šī un līdzīgās diskusijas tieši par tādām kļūst.
Mana ticība saka, ka mūsu "sabiedrotie" ir pilnīgi tādi paši, kā krievi, tikai runā citās valodās. Ne labāki pat par mata tiesu.
Citiem ticība var būt citādāka, - laiks rādīs, bet turpināt šo bezjēgu personiski man īpašas uzcītības nav.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2017. gada 02. marts, 21:58:10 »

Ups, ticēt Krievijas doktrīnām, ak kungs!
Eto prohodziļi, ko melīgāku par krievu politiku pat grūti iedomāties.
Viss ir vienvienīgi meli un falšs. Viss balstīts uz meliem.
Ticēt..., oi, nesmīdini :D

Kā teica pensionāre no Somijas "Krievi slikti? Kad būsiet iepazinuši zviedrus, tad parunāsim, kuri ir tie sliktākie?"

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #32 : 2017. gada 02. marts, 22:00:55 »
... oi, vēl drusku.
Mūsu "sabiedrotie" mierīgi pazudīs no šejienes, ja sāksies kādas nopietnas problēmas. Tam, ka zigfrids TV vēros, kā vācu, amerikāņu vai franču zaldāti zaudē dzīvības par LV cīņā pret krievu lāci, es arī neticu. Sabierdotie aizbrauks, bet krievi gan - nē.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2017. gada 02. marts, 22:02:22 »
Negribu visu pa otram lāgam. Nav vērts.
Mana nostāja īsumā ir tāda.
Ir aizdomas, ka mūsu sabiedrotie ir tādi zēni, kuri ierodas tipa ciemos, sarīko histēriju, pied*rš saimniekiem vienīgo aku, bet pēc tam izliekas, ka uz viņiem tas neattiecas, plakšķina pa plecu un stāsta, ka tev, saimniek, nu ir jauns izaicinājums - izsmelt to aku sausu un mēslus arī pie viena ārā dabūt, tipa - pierādīt, kāds malacis esi, - īsts saimnieks! Bet mēs, sabiedrotie, vairs nespēlējamies, jo ne aka mūsu, ne cits kas īpaši interesē.
Ir informācija, ka ar mūsu ukraiņu draugiem tieši tā arī ir noticis. Atnāca ar savām ģeopolitiskajām interesēm, sakūdīja, sa*irsa pirms tam relatīvi mierīgu situāciju, bet, kad saprata, ka plānotais ķēriens tomēr netiks, atstāja draugus - ukraiņus vienus ar viņu problēmām, karadarbību un sadalītu valsti. Ā, nē! Aizmirsu morālo atbalstu :) , to pašu paplakšķināšanu pa plecu, kaismīgas runas par Ukrainas demokrātiju un pārējo bla, bla, bla, no kā nabaga ukraiņiem ne siltāk, ne aukstāk nepaliek.

Viss pārējais ir sīkums, man tikai šis scenārijs, pārnests pie mums, ne visai ...

Un? Faking, nu un? Un ja tavas aizdomas ir garām? A mēs patronu naudu uz desu iztērējuši?
Ukraiņu šodienas ekipējumu maz esi redzējis? Ā, neesi redzējis, tātad nav. Piemirsu stilu.
P.s. Citiem. Tur vairs neviens viens nav atstāts. Pat letālā palīdzība jau sen ievesta.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2017. gada 02. marts, 22:04:13 »
... oi, vēl drusku.
Mūsu "sabiedrotie" mierīgi pazudīs no šejienes, ja sāksies kādas nopietnas problēmas. Tam, ka zigfrids TV vēros, kā vācu, amerikāņu vai franču zaldāti zaudē dzīvības par LV cīņā pret krievu lāci, es arī neticu. Sabierdotie aizbrauks, bet krievi gan - nē.

Kur šito apgalvojuma formu rāvi? Ru doktrīnā pie paskaidrojumiem?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #35 : 2017. gada 02. marts, 22:06:23 »
Kā jau kādreiz rakstīju, reliģiskie disputi ir paši neproduktīvākie, un šī un līdzīgās diskusijas tieši par tādām kļūst.
Mana ticība saka, ka mūsu "sabiedrotie" ir pilnīgi tādi paši, kā krievi, tikai runā citās valodās. Ne labāki pat par mata tiesu.
Citiem ticība var būt citādāka, - laiks rādīs, bet turpināt šo bezjēgu personiski man īpašas uzcītības nav.

Laiks rādīs - vai mūs nožmiegs, vai nē! Patronas, drošs paliek nedrošs, nepērkam! Bravo!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2017. gada 02. marts, 22:13:09 »
... oi, vēl drusku.

NATO tak ir tas agresors. Kā ta viņi mierīgi pazudīs? Uzbrūkot? Nodedzinās savā stilā savās formās RU robežposteni?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2017. gada 02. marts, 22:20:48 »

Kā teica pensionāre no Somijas "Krievi slikti? Kad būsiet iepazinuši zviedrus, tad parunāsim, kuri ir tie sliktākie?"

Nevis viena tante teica, bet zviedrus jau zinām, ja kas piemirsies :)
Un zviedri kā nav pagaidām dzirdēts, ka izrāda interesi par savām agrāk pārvaldītajām
teritorijām. Izskatās, zviedriem ar veselo saprātu pagaidām viss kārtībā, ne kā krieviem.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #38 : 2017. gada 02. marts, 22:30:47 »

Nevis viena tante teica, bet zviedrus jau zinām, ja kas piemirsies :)
Un zviedri kā nav pagaidām dzirdēts, ka izrāda interesi par savām agrāk pārvaldītajām
teritorijām. Izskatās, zviedriem ar veselo saprātu pagaidām viss kārtībā, ne kā krieviem.

Aha, kā tad! Nez' kam pieder šejienes divas lielākās bankas? Un treknie gadi arī jau aizmirsušies, ne?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #39 : 2017. gada 02. marts, 22:33:55 »

Aha, kā tad! Nez' kam pieder šejienes divas lielākās bankas? Un treknie gadi arī jau aizmirsušies, ne?

Tas saucās zin bizness. Ir, kas arī šīs bankas ir uzveicis. Ko citiem arī novēlu, nevis mļammāt, ka apzog.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #40 : 2017. gada 02. marts, 22:34:56 »
Un? Faking, nu un? Un ja tavas aizdomas ir garām? A mēs patronu naudu uz desu iztērējuši?
Ukraiņu šodienas ekipējumu maz esi redzējis? Ā, neesi redzējis, tātad nav. Piemirsu stilu.
P.s. Citiem. Tur vairs neviens viens nav atstāts. Pat letālā palīdzība jau sen ievesta.

Ukraiņu ekipējumu? Nu, tas ekipējums noteikti viņiem par superadekvātu cenu galarezultātā ir nācis. Drusku tādas asociācijas rodas ... ar to stāstu, kur džeks apsola jaunavu precēt, padara šo mātes cerībās, bet beigās atpērkas ... ar ledeņu tūtu. :) Nu, ko, galvenais, ka visi priecīgi un apmierināti! :) Un vēl nebrīnītos ne brīdi arī par to, ka UA to visu ekipējumu paši par savu kara laika budžeta naudiņu y nopirka ... Ieroču tirgoņi reti ko dāvina ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2017. gada 02. marts, 22:36:08 »

Sazvērestības teoriju piekritējs? :D Tad zviedri izrādās finansē armiju? Slimi, ne tā?...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2017. gada 02. marts, 22:38:05 »

Ukraiņu ekipējumu? Nu, tas ekipējums noteikti viņiem par superadekvātu cenu galarezultātā ir nācis. Drusku tādas asociācijas rodas ... ar to stāstu, kur džeks apsola jaunavu precēt, padara šo mātes cerībās, bet beigās atpērkas ... ar ledeņu tūtu. :) Nu, ko, galvenais, ka visi priecīgi un apmierināti! :) Un vēl nebrīnītos ne brīdi arī par to, ka UA to visu ekipējumu paši par savu kara laika budžeta naudiņu y nopirka ... Ieroču tirgoņi reti ko dāvina ...

Noteikti! Amen! Z galvo.
Tāme kāreiz zem RU doktrīnas stāvēja.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #43 : 2017. gada 02. marts, 22:40:34 »
Kur šito apgalvojuma formu rāvi? Ru doktrīnā pie paskaidrojumiem?

Dzīvā neseno laiku piemērā. Kad Irākā NATO varoņi vairs nekādā jēgā ar baskājainajiem civīlistiem un viņu 1955. gadā izgudrotajiem RPG un vēl vecākajiem kalašņikoviem galā tikt nevarēja, tad nekas cits neatlika, kā "apmācīt un ekipēt vietējos" (lasi "iedzīvināt mūžseno principu "skaldi un valdi"") - nodot varu vietējiem šiītiem, bet pašiem tā pa fiksam pazust no kaujas lauka.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #44 : 2017. gada 02. marts, 22:44:33 »
Noteikti! Amen! Z galvo.
Tāme kāreiz zem RU doktrīnas stāvēja.

Atkal nesprati. Nu, var, protams, izvēlēties. Būs, protams, tādi, kuriem ekipējums būs svarīgāks par sačakarētu valsti. Es nerunāju par grivnām, eiro vai rubļiem šoreiz.