Autors Tēma: Tavs mīļākais auto...  (Lasīts 6808 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Tavs mīļākais auto...
« : 2017. gada 14. marts, 19:01:29 »
Laikam jau var jūsmot gan pat tādu, kas ir/ir bijis, gan arī par tādu, kāds varbūt nekad nebūs. Par savām prioritātēm - vēl sekos, bet pagaidām kaut kur bij jāiebāž šis:
Nu līdzīgs, tak vēlnēns...
http://fishki.net/2241318-novaja-lada-kopejka-osvaivaet-rossijskie-dorogi.html?from=fb

Atslēdzies Bobs

Re: Tavs mīļākais auto...
« Atbilde #2 : 2017. gada 15. marts, 07:26:57 »
krievi gatavo atdzimšanu savam kulta auto? Cik nu vispār var ticēt tam informācijas avotam. Bet skumjākais tajā visā ir tas, ka bijušais kulta auto VAZ 2101 nemaz nebija krievu produkts, tas bija FIAT precīza kopija. Jā, šis FIAT modelis 1966. gadā ieguva gada auto titulu Eiropā. Nujā, un jauno prototipu pilnīgi noteikti nav izstrādājuši krievu dizaineri, tā kā skumjais stāsts par nācijas nespēju turpinās.

Man īsti nav mīļākā auto. Ir dažādas īslaicīgas vēlmes garastāvokļa iespaidā, bet tāds, ko tā šausmīgi gribētu nav. Tik daudz to ir bijuši, ka auto vairs ir tikai tāds bezpersonisks darba instruments

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 15. marts, 09:12:49 »
Mums nav bijuši daudzi auto, tā ka pieredze maza.

Bet tie, no pieredzes, ir arī ērtākie un labākie, protams :)

Mercedes un Audi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2017. gada 15. marts, 10:43:03 »
man arī auto ir pārvietošanās līdzeklis, nevis greznuma (pielūgsmes) priekšmets :)

Protams - pārvietošanās jābūt ērtai, vieglai, patīkamai, bez nepatīkamiem piedzīvojumiem un palikšanas ceļā... un par saprātīgu naudiņu :)  bet citādi krāsai un logotipam nav nozīmes :)  šopbrīd līdzsvara punkts atrasts pie Volvo xc90, 7 vietīga. 6 un 7 vietas tiek lietotas diezgan bieži. Pilnpiedziņas labumus tā pa īstam vēl neesmu izjutis, jo dzīve ir iemācījusi nelīst aizdomīgās vietās, avosj varēs izbraukt :) :)

...savulaik ļoti mīļš bija mocis - Jawa 350, varbūt tāpēc, ka pirmais nopietnais braucamais, varbūt , ka remontēju viņu pats, reizēm izjaucot līdz pēdējai skrūvītei...   

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2017. gada 15. marts, 16:15:07 »
Opel Cayenne - viennozīmīgi!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2017. gada 15. marts, 21:24:25 »

Aizmirsi komatu ielikt vai kaa?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2017. gada 15. marts, 21:33:42 »
Šito Tev čoms gribēja notirgot kopā ar Stradivari bungām?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2017. gada 16. marts, 15:12:57 »
Ar šīm?

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies diddly

« Atbilde #9 : 2017. gada 16. marts, 23:02:37 »
daddy,saki 6.un 7.passendžers sēž bagāžniekā? :thinking:  uz tumbočkām,vismaz,ceru? :P

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2017. gada 17. marts, 08:47:32 »
daddy,saki 6.un 7.passendžers sēž bagāžniekā? :thinking:  uz tumbočkām,vismaz,ceru? :P

jā, un tad no bagažnieka nekas daudz pāri nepaliek, pāris kastes aliņa un peldbikses tik var ielikt. :)
"Tumbočkas" paceļas un nolaižas :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2017. gada 17. marts, 11:23:22 »
Tik glauns autiņš un - tomāc! Visu maļinu sabojāji.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2017. gada 17. marts, 12:17:59 »
Tik glauns autiņš un - tomāc! Visu maļinu sabojāji.

Gan jau uz spec pasūtījumu tiem, kuri nezin kur braukšanas laikā rokas likt, var arī ar manuālo kārbu pasūtīt :) Es arī pirms 10 gadiem TĀ baidījos no automāta, ka vai...tagad redzu, ka tās bailes bija tīrā fobija un aizspriedumi :) Pilnīgi nekādu problēmu ne ziemā, ne vasarā, ne kalnos, ne līdzenumos, ne dubļos, ne sniegā :) ne arī piesēžoties uz brītiņu pie mehānikas  :brauc:

Protams, mašīnas izvēlei jāpieiet drusku atbildīgāk, vaz, zaz vai opel ar automātu nez vai būs pareizā izvēle... :) 

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2017. gada 17. marts, 15:50:09 »
Man 1. auto pēc autoskolas bija automāts. 5 gadus vēlāk vajadzēja stundas ņemt, lai ar mehāniku brauktu. Jo ar to bija braukts tikai autoskolā un eksāmenos. un aizmirsts. Sapratu, ja 2. nebūs mehānika, tad vairs ar mehānisko nekad nebraukšu. Neko, iemācījos vēlreiz. Nākamās tikai ar mehāniku, lai neaizmirstas.
Zinu clv, kas brauc tikai ar mehānisko pēc autoskolas un baidās no automāta. Pat nomā paņemt. Bet ganīties pa svešu valsti ar gandrīz jaunu auto no nomas, jāatzīst, ka ir ērtāk ar automātu. It sevišķi, ja ir gana daudz pilsētu un parkošanās ne tikai šosejas un lauku ceļi. Man šķiet, ka pareizais skill sets ir spēt braukt ar abām. Pilse'tās un svešās vietās automāts ērtāks, bet ikdienā mehāniskā tomēr ekonomiskāka. JA ap 1l uz 100km nav finansiāli būtiski, tad automātu un pie mehāniskās var arī neatgriezties, izņemot, ja nomā automāta nav un jāperas pa svešu valsti pēkšņi ar mehānisko- tad gan būtu grūti.

Un nav bijusi problēma ar to, kur rokas likt. Tās prot arī slinkot un ja simpātiska persona sēž blakus, tad gan jau var izdomāt, ko ar viņu un rokām iesākt ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2017. gada 17. marts, 18:42:14 »
Tikai automāts. Ar mehānisko nemaz vairs nemāku braukt, ok, ja nu pa kādu drošu placi, bet ne uz ielas  :bricks: