Autors Tēma: Tavs mīļākais auto...  (Lasīts 6820 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Tavs mīļākais auto...
« Atbilde #15 : 2017. gada 21. marts, 07:37:55 »
Automāts ir ērts, divi tādi man bijuši. Bet nefanoju. Tracina tā fāzes nobīde no brīža, kad piespied gāzi līdz brīdim, kad autiņš sāk raut uz priekšu. Un tad vēl tā pārslēgšanās, ja iemin kickdownā.. A tā, lai ļurkātos pa pilsētas centru korķī - ir ērtāk.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2017. gada 21. marts, 08:44:13 »
Par šo tēmu mēs jau agrāk esam šķēpus lauzuši. Man nav problēmu ar nemācēšanu, māku ar mehāniku, māku ar automātu, kas kuro reizi patrāpās, ar to braucu. Bet esmu mehānikas fans, nepatīk man automāts, un viss. Vienīgā tā priekšrocība ir "ļurkāšanās" (c.Bobis) pilsētas sastrēgumos, viss pārējais vieni vienīgi mīnusi. Nē, es saprotu, ka nākotne pieder automātam - jo tehnika neizbēgami kļūst arvien "gudrāka", arvien muļķudrošāka un līdz ar to arvien vairāk debilizējoša... Nākotnes vadītājs bez sensoriem vairs nenoparkosies un bez navigācijas ap māju riņķī neapbrauks. Tā ir vispārēja tendence. Bet man nepatīk, ka auto "domā" manā vietā; man patīk tīri komforta fīčas, bet, kas attiecas uz pašu braukšanu, es uzstāju uz savām tiesībām to vadīt un ceru, ka manam mūžam mehānikas vēl pietiks.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2017. gada 21. marts, 10:12:24 »
bet, kas attiecas uz pašu braukšanu, es uzstāju uz savām tiesībām...

Aviācijā svarīgākais esot nolaišanās, auto braukšanā pēc analoģijas - apstāšanās un parkošanās :)  ja nemāki/nevari eleganti noparkoties mazmazītiņā vietiņā stāvvietā, tad autobraukšanas prieks tiek krietni vien pabojāts, līdz pat tam, ka uz atsevišķiem pasākumiem labāk braukt ar taxi nekā savu auto.

Urbānā realitāte.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2017. gada 21. marts, 13:01:00 »
Mazmazītiņā stāvvietā nenoparkosies ar UAZu. Vai būs grūtāk ar V70, nekā ar mazo Korollu. Līdz ar to, nav jautājiens meistarībā, bet autiņa izvēlē konkrētam braucienam kā tādam.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2017. gada 21. marts, 13:07:36 »
es dēļ pakaļas sensoriem ar xc90 mierīgi parkojos tur, kur ar v70 (kuram tādu nebija) i nemēģinātu līst.
Bet godīgi jāsaka, ar xc90 BEZ tiem sensoriem noparkoties nevarētu vispār...  Tehnoloģijas palidz :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2017. gada 21. marts, 13:24:32 »
Tie sensori tak pīkst no pusmetra - tā tak nekur nevarētu ielīst...
Vsp bija piedzīvojums ar svaigu nomas auto, kam pat kamera lejā pie pakaļas + sensori. A uzminiet, kā es parkojos? Kā ar šrotvāgenu, kam nav kameru - uz izjūtu un spoguļiem. Ieradums. Kamera it kā lauj pārleicināties, ka vēl var, bet pēc ieraduma spoguļi un izjūta. Gan jau tas mainītos, ja ikdienā būtu tāds auto.

Tagad šķiet dīvaini, kā es jaunībā bez waze uz paneļa braucu... bet braucu taču un forši bija.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2017. gada 21. marts, 13:34:38 »
sensori sāk reaģēt no 1.5m, kad jau paliek tā aizdomīgi - iepīkstās, tātad šie strādā, ok var laist tālāk. tad viņi sāk pīkstēt arvien ātrāk un pie 0.3m līdz šķērslim pīkst nepārtraukti un TIK najauki, ka bremze nospiežas automātiski :) 

Tāpat kā navigācijā brīdinājumu par fotoradaru papildina tāds kā fotoparāta klikšķis. labi nostrādā, lai gan visiem zināms, ka fotoradari neklikšķ :D   

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2017. gada 21. marts, 13:36:17 »
brīdinājumu par fotoradaru papildina tāds kā fotoparāta klikšķis. labi nostrādā

uzreiz sāc ķemmēt matus un smaidi, ja? :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2017. gada 21. marts, 15:54:36 »
A ja matu nau, tad sašpļauj ķeznās un ierīvē pakausi, lai spīd!
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2017. gada 21. marts, 16:54:59 »
Ja modernās tehnoloģijas, tad tehnoloģijas līdz galam:

Varbūt to labāk saukt par modernu tehnoloģiju, nevis pīkstuļus?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2017. gada 21. marts, 17:24:45 »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #26 : 2017. gada 21. marts, 17:31:57 »
... tā vietā, lai sabērtu kopā visiem sen zināmo veļas pulveri un visiem sen zināmo Calgon un piebļautu TV reklāmas laikus ar: "WooooooW! Mūsu zinātnieku komanda ir gadu intensīvi strādājusi, pūlējusies un naktīm negulējusi, lai tagad tev, pircēj varētu piedāvāt mūsu jauno, moderno un inovatīvo tehnoloģiju jaunas paaudzes veļas mazgāšanas līdzekļu ražošanā !!!!!!!!!!!! Veļas pulveris un atkaļķotājs - divi vienā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Atslēdzies diddly

« Atbilde #27 : 2017. gada 21. marts, 23:14:52 »
V90,kad nosprāgst parking sensors,tad nākas parkināties uz čuju,un gandrīz vienmēr izdodas

Atslēdzies diddly

« Atbilde #28 : 2017. gada 21. marts, 23:17:04 »
 ja par manuālo un autmatisko kārbu-es velku "cīšas"paralēles ar šujmašīnām....kompjuterizētās iedomājas,ka visu zin,un neļaujas ar roku kko piekruķīt,kamēr elektromechāniskās ļaujas regulēties,un izpilda visu,kā vajag.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #29 : 2017. gada 24. marts, 13:39:00 »
Tik glauns autiņš un - tomāc! Visu maļinu sabojāji.
:)

[attachment deleted by admin]