Lai kā adminiem tas nepatiktu, tad domāju tomēr atvērt vēl vienu tēmu par literatūru, grāmatu lasīšanu...šobrīd te valda sievietes un sieviešu literatūra, kas nav peļami un ir pat lieliski, jo sievietes lasītàjas ir tàs, kuras uztur pie dzīvības literatūras industriju ar savu pirktspēju...večiem ir futbols, dievinu futbolu un fc "Liverpoool"...nu, bet stāsts ir drusk cits...
Runa ir par literatūru, kuras mērķauditorija ir intelektuāls cilvēks....
Es jau sen grāmatas izvēlos pēc principa - kurš atbalsta grāmatas izdošanu....tā varbūt Eiropas komisija vai Islandes vēstniecība, vai Latvijas kultūrkapitāla fonds utt....tas ir zīmols, ka grāmata ir ok....ka bizness pliks te nesanāks, jo intelektuālu lasītàju Latvijā ir maz, tad nu grāmatas izdošanā palīgā nàk mecenāti....arī Ventspils rakstnieku màja tulkotàjiem ir ok, ja tulkotājs grāmatu ir tulkojis , tad var droši ņemt...
Es ne mirkli nenoniecinu tās grāmatas, ko šeit iesaka dàmas...es ar kàdu izlasu(jāzin ko domà dāmas!)....taču es par citu literatūru...
Atzīšos, ka ienàcu šajà forumā viena iemesla dēļ - lai varētu parunāt par man svarīgàm grāmatàm....nu, , jā...šeit rakstošie vīriešu kàrtas personàži tās nelasa....tā ka sarunas jau laikam izpaliks...bet varbūt atnāks jauni? ...nu, tie, kuri neraksta šeit, bet pagaidàm tikai lasa? ....ok, ceru tādus sastapt !