Autors Tēma: Esam tālu no dabas aizbizojuši  (Lasīts 88980 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Esam tālu no dabas aizbizojuši
« Atbilde #510 : 2022. gada 17. marts, 11:55:50 »
Vidzemē... :D 40 km no Rīgas... :D
Te mēdz būt aukstāks nekā slavenajos Zosēnos. :D Salna Jāņos - normāli. :D

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #511 : 2022. gada 17. marts, 14:22:43 »
Zosēni vispār tāda neitrāla teritorija - mans kakts mūždien par 1-2 grādiem sit pušu (vismaz aukstumā).
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #512 : 2022. gada 17. marts, 15:34:27 »
Šur tur noēnotās vietās tāda sniega sega ir arī Pierīgā, kaut saulē sen viss nokusis un zaļa zāle jau spraucas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #513 : 2022. gada 17. marts, 16:22:49 »
atgāzu uz laukiem, sniegs līdz kulei...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #514 : 2022. gada 17. marts, 17:07:06 »
Laimīgais, vēl vari laist ar slēpēm. :)
Nu man arī zosis jau klāt, nupat divi milzu kāši pārlaidās pāri.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #515 : 2022. gada 17. marts, 17:24:02 »
Laimīgais, vēl vari laist ar slēpēm. :)
Nu man arī zosis jau klāt, nupat divi milzu kāši pārlaidās pāri.

un neviena "trāpījuma"... nja, tukšais gads... :(

pgājšgad, dzērves laidās pāri jaunbūvei... "trāpīja" gan būvei, gan saimniecei... nākamā vakarā gaiseni paņēmām, bet viņas saprata, ko sadarījušas...

Atslēdzies reno

« Atbilde #516 : 2022. gada 27. marts, 17:43:59 »
Meža baloži atlidojuši ,bet priede  ta nav... Vēl žagatas, vārna un 2 gulbji
Vakardienas vējā atkal šur tur priedes lūzušas, iela ar skujām un zareļiem kā ar paklāju

Atslēdzies reno

« Atbilde #517 : 2022. gada 10. aprīlis, 23:12:42 »
Šodien satikās dēla /mūsu  Helmuts ar meitas Takko. Abi rudi jaukteņi, īsti brālēni. Sākumā noskaidroja kurš te saimnieks, lai arī sīkāks, un kurš -ciemiņš. Kad abi pa kārtai kādas 5 reizes apspricēja vienu un to pašu krūmu, nolēma, ka būs labi draugi. Pēc tam plosījās līdz pagurumam un beigās pietuvojās dabai īsti tuvu -pa abiem manā jaunajā puķudobē izraka baisu bedri.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #518 : 2022. gada 13. aprīlis, 15:54:35 »
Šorīt vājprāta migla. Uz lauka kaut kādi pelekbrūni rugāji, kuros satupušas palielas pīles - nu galīgi saplūdušas ar fonu. Un visam pa vidu cēli izslējies buks - tieši pīļu lauka vidū.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #519 : 2022. gada 20. aprīlis, 12:19:23 »
Ilgu laiku taisījos ar Sīkumu kaut kur izbraukt. Ta teikt, apvienot lietderīgo ar patīkamo. Jo Sīkums mani redzējis apmēram tikpat, cik zoodārza iemītniekus.
Briedām uz Rakšīem, briedām uz sestdienu ar Tutas koncertu. Kad jau taisījāmies no mājas laukā, noskaidrojās, ka neesam biļetes iepriekš nopirkuši un tās ir izpārdotas. Nu i fig ar viņu, brauksim bez koncerta. Un labi, ka tā, jo pēc atsauksmēm tur esot bijis stipri biezs un spiedīgs.
Saulaina svētdiena kā reiz izrādījās nākamā diena :).
Nezinu, kā Sīkumam, bet man tas bija izcils piedzīvojums!
Pirmie visā krāšņumā pie mašīnu stāvvietas bija novērojami milzu ēzeļi. Tik lielus nebiju redzējusi! Un ausis! Bez pārspīlējuma, katra ause vismaz pusmetru gara, spalvaina. Izskatījās, ka ēzeļi varētu arī lidot, ja vien riktīgi savicinātu ausis.
Par to sajūtu, kad Sīkumam ir iemācīts pareizi uz plaukstiņas pasniegt cienastu lamām un kad redzi bērna sajūsmu, i izteikties nevaru.
Un punkts uz ''i'' bija kafejnīcā, kur flegmātiski apņēmīgs tumšpelēks kaķis bez liekām ceremonijām ievēlās man klēpī, noenkurojās ar visiem 20 nagiem un aizmurkšķēja visu kņadu.
Īsi sakot - diena izdevusies! Kaaaaifs.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #520 : 2022. gada 08. maijs, 14:25:34 »
Pēc ilgstošas prombūtnes ieradās Kaķāda - atradis kādu tuvāku uzēšanas vietu. Šodien pieprasīja biezpienu un malto gaļu. Kamēr burlaks nīgri ieturejās, aizkāpu līdz dārzam (nevar tak kaķīšam kumosus skaitīt!). Nākot atpakaļ izdzirdu baismu ļembastu mežmalā - kāds neganti burzīja un plosīja plastmasas maisiņu, nu tādu - šausmīgi čaukstošu, metalizētu. Lūkojos uz mežmalu un gaidīju, ka tūdaliņ no krūmiem izbirs bars nomaldījušos pusaudžu vai vismaz manāmi iešmigojis murķeļotājs.
Nekā! Trača un ļembasta cēlājas izrādījās vāveres! Milzīgas, druknas, pilnas apņēmības nolauzt visas lazdas mežmalā. Vai vismaz sasiet krūmus mezglos vai sapīt. Neganteles.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #521 : 2022. gada 13. maijs, 10:45:59 »
Neticēsit. Vārnas nes un atstāj barības traukā centus. Pirmoreiz domāju - nu varbūt pati kaut kā kopā ar ēdiena atliekām iemetu. Šodien trešais gadījums un jau 2 centu monēta :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #522 : 2022. gada 13. maijs, 10:59:00 »
liec labāku barību, varbūt baltās naudiņas sāks nest...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #523 : 2022. gada 13. maijs, 11:01:04 »
Vēl bija zeltītas folijas gabaliņš, nekādi ne no mūsu mājām :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #524 : 2022. gada 13. maijs, 11:13:55 »
Oj, vārnas ir INTELIĢENTAS. Tāpat kā žurkas - tās gan vairāk savtīgas, vienmēr savelk pie sevis alās karotes, dakšiņas. Man vienreiz pat šūmkaroti bija nospērušas, laikam pelmeņus grasījās vārīt :) .
Visus sakost!