Autors Tēma: Esam tālu no dabas aizbizojuši  (Lasīts 88971 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Esam tālu no dabas aizbizojuši
« Atbilde #990 : 2025. gada 28. marts, 12:40:53 »
tas tačuir šejienes lielākais trends - Bobam nav empātijas. Nepiekasies par vispārzināmām lietām ;)

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #991 : 2025. gada 28. marts, 13:17:06 »
tas tačuir šejienes lielākais trends - Bobam nav empātijas. Nepiekasies par vispārzināmām lietām ;)
Sūds par empātiju, svarīgāk - lai nav apātij.

Atslēdzies reno

« Atbilde #992 : 2025. gada 04. aprīlis, 11:14:20 »
Par gaidāmo aukstumu. Platlapu hortenzijas laikam aptīšu tomēr. Rudenī pārstādīju, būtu žēl, ka ziedi nosals. Labi, ka es visu laiku biju zonā "piekrastē vēsāks", tādēļ nekas nav diži ne izdīdzis, ne izplaucis.  Peonijām knapi asniņi, varēšu aprušināt ar mulču. Lilijas vispār nav redzamas. Pārējais lai izdzīvo, kā nu prot. Vairāk par -2 man prognozēs nerāda, bet neko jau nevar zināt

Atslēdzies Camma

« Atbilde #993 : 2025. gada 04. aprīlis, 12:01:28 »
Man gan sola vismaz -4. Nu nafig, nu. Tik smukas narcises uzziedējušas mājas dienvidaustrumpusē.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #994 : 2025. gada 04. aprīlis, 12:02:25 »
ceru, ka pļāvējam aukstuma sensors nostrādās, es jau šim uzliku grafiku, jo zāle piesaulītē aug ka šņakst
negribētos, ka tas nabadziņš sniegu stumd, pats nebūšu mājās

« Atbilde #995 : 2025. gada 06. aprīlis, 14:09:54 »
ceru, ka pļāvējam aukstuma sensors nostrādās, es jau šim uzliku grafiku, jo zāle piesaulītē aug ka šņakst
negribētos, ka tas nabadziņš sniegu stumd, pats nebūšu mājās

Un kā pēc šitā var teikt, ka Bobam nav empātijas?  :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #996 : 2025. gada 07. aprīlis, 10:59:57 »
Un kā pēc šitā var teikt, ka Bobam nav empātijas?  :mrgr:

Kāda empātija?? viņš vienkārši skops ir!!  :talking:   Problēmas, ko  var atrisināt ar naudu, nav problēmas, bet izdevumi!! /veca ebreju gudrība/  :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #997 : 2025. gada 17. aprīlis, 11:18:42 »
Pāris mēnešus braukāju garām un staipu garu kaklu, lai saskatītu ļoti jaukus, vienkārši apburošus radījumus. Problēma tamī, ka jaukumu mitināšanās vieta ir ātri braucama - ceļš līkumots un apstāties nekādi nedrīkst. Turklāt mīļumi ir stipri cimperlīgi un nemaz tik bieži nenāk no kalna lejā tuvāk ceļam. Retajos gadījumos, kad mīļumi nokāpj no saviem augstumiem, tos vienalga izdodās pamanīt pārāk vēlu, lai varētu kaut cik jēdzīgi apstāties.

Šorīt atgadījās gadījums! Braucu tā paagrāk un laikus pamanīju skaistuļus pavisam tuvu ceļam. Metu kaunu pie malas, stājos nost un slēdzu avārijas gaismas. Viens vai pat divi garām braucēji taurēja kā maitas. Tu, cilvēks, centies nobildēt dižzvērus, a šamie taurē! Maitas.

Labi, ka skaistuļiem nervi stipri un nemuka vis prom, bet pat drusku atļāvās papozēt.

Te jums būs, lai nesakāt, ka es skopa un nedalos.
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #998 : 2025. gada 17. aprīlis, 13:10:26 »
Tieshaam ailji. Hailanderi upenees.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #999 : 2025. gada 17. aprīlis, 14:00:52 »
Hailenderi, smukuļi  :in-love:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1000 : 2025. gada 12. maijs, 12:07:14 »
Prieku par savu dārzu vislabāk gūt, uzliekot salmu cepuri, vienā rokā vēss dzēriens, otrā kaplītis, ar ko norādīt vīram, kurā vietā rakt

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1001 : 2025. gada 13. maijs, 18:15:25 »
Aizbraucu pārbaudīt darboņus, a šamie sastājušies pie loga un tik ņemās jūsmot par dižegli ar biešsarkanajiem jaunajiem čiekuriem. Kas cits atlika, kā piebiedroties un jūsmot stiprāk par citiem - priekšniecībai tak priekšzīmi jārāda!
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1002 : 2025. gada 13. maijs, 18:19:45 »
Te varbūt būs labāk redzami...
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1003 : 2025. gada 13. maijs, 18:22:08 »
Tā jau parasti neviens uz augšu neskatās un 3.stāva līmenī esošos daiļumus pamana tikai tad, kad nezināma iemesla dēļ logs līdz galam vaļā un žalūzijas savāktas malā. Un nav ko darīt...
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #1004 : 2025. gada 19. maijs, 09:59:32 »
Suns vakarā brauks mājās. Ir jau mīļš un tā, bet nē, nekad man mājās nebūs ne suņi, ne kaķi. Tās spalvas ir vnk šausmas, un es neesmu nekāds tīrības frīks. Drīzāk otrādi -var atrast gan putekļus, gan zirnekļu tīklus. Laukā jāpieskata, lai nesākt rakt kaut kur dobē. Jāpārliecina, ka nekāda bakstīšana ar degunu nelīdzēs. laukā mēs neiesim. Jo "parketa" suns, uzaudzis centrā, 4. stāvā. Nu jau gan progress, pakakā tepat dārzā, nav pie saites jāved uz ielas.