Autors Tēma: Esam tālu no dabas aizbizojuši  (Lasīts 88831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Esam tālu no dabas aizbizojuši
« Atbilde #630 : 2022. gada 12. decembris, 12:11:09 »
putnelim cita garša!! un process dinamisks, pele ir jāizsēž... :)   ...bet ja lamatiņās ieliek SPEĶi, arī zīlīti var laimēties noķert!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #631 : 2022. gada 12. decembris, 12:40:34 »
Ej bojā! Lamatiņās zīļukus ķert... fēēē.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #632 : 2022. gada 12. decembris, 14:10:17 »
nespeciāl :(  bet diemžēl arī šīs uzķerās žurču vietā

Atslēdzies reno

« Atbilde #633 : 2022. gada 22. decembris, 08:24:29 »
Ar atkusni arī visādi putneļi saradās. Izrādās, īves biezoknī visu laiku nakšņoja strazdi. Beidzot arī dzenis uzradās un sāka klaudzināt. Daži sīļi. Zīlītes šogad maz, es taču viņām paredzēto speķi iesālīju un apriju...Vāveres šiverē zem lielajām eglēm, un visneparstākās ir zaļspārnītes, kas lidinās virs sniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #634 : 2022. gada 22. decembris, 08:42:40 »
manā galā laikam putneļi galīgi apsaluši. Protams, es šos nepiebaroju lielajā aukstumā, bet tikai pagājšnedēļ uzliku barotavu, piebēru ar putraimiem, bet šie, seski tādi, lidinās kaut kur pa gabalu, klāt vēl nelien.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #635 : 2022. gada 22. decembris, 08:55:07 »
manā galā laikam putneļi galīgi apsaluši. Protams, es šos nepiebaroju lielajā aukstumā, bet tikai pagājšnedēļ uzliku barotavu, piebēru ar putraimiem, bet šie, seski tādi, lidinās kaut kur pa gabalu, klāt vēl nelien.

Labrīt! -putraimos maz kaloriju. Speķis jāliek, vai vismaz saulenes, tur eļla! 
Es vairs nelieku, viņi pēc tam lien verandas pažobelēs gulēt, piekakā visu, ieskaitot durvju rokturi nopļūtī. Man to vajag?

Es vasarā izbaudu lielos putnus - ērgļus, dzērves, pūces  :talking:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #636 : 2022. gada 22. decembris, 09:10:56 »
:D durvju rokturis būtu arī manas pacietības indikators :D

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #637 : 2022. gada 22. decembris, 09:14:07 »
vai svaigi mazgāta gultasveļa, laukā izkārta

Atslēdzies daddy

« Atbilde #638 : 2022. gada 22. decembris, 09:19:43 »
:D durvju rokturis būtu arī manas pacietības indikators :D

Es esmu pacietīgs, bet mums "draudzība" beidzās tad, kad cielava piedēja olas puszābakā, kurš bija nolikts verandā...  znots uzvilka, pareizāk sakot, mēģināja uzvilkt  :f-palm: ...to, ka strazdi 2x "paciemojās" ventilācijā, es nemaz nepieminu. Pirmo reizi bija abidna bēniņōs visas trubas griezt (bēniņus ar slapjiem palagiem izklāt, lai no flekša neaizdegās) un ķeksēt šo āRā (dzīvs kā ercens!)
otrreiz jau tikai makgaiverene bija jāattin... īzī

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #639 : 2022. gada 22. decembris, 09:29:47 »
cielava pateicībā iedēj olu zābakā, a šis nikns :D Kur tad lai viņa olu atstāj - ledusskapim durvis ciet :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #640 : 2022. gada 22. decembris, 09:42:31 »
cielava pateicībā iedēj olu zābakā, a šis nikns :D Kur tad lai viņa olu atstāj - ledusskapim durvis ciet :?:

...tur varbūt viss "tabors" bija piedalījies, nevar tak viens putnelis desmit olas izdēt...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #641 : 2022. gada 22. decembris, 12:17:55 »
ar ko zābaks sliktāks par inkubatoru?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #642 : 2022. gada 25. decembris, 10:47:58 »
Šon gāju piebērt barotavā sēkliņas un uzkāpu zem ābeles nobirušajam ābolam - kasssss par smaržu! Alus brūzis nervozi pīpē kaktiņā.
Puiks mierīgi konstatēja, ka buki nāk iešmigot un tāpēc pēčāk stulbi uzvedās un skrien vāģim šķērsām priekšā. Uz ko otrpusis atbildēja, ka ''neadekvāts'' esot PIRMS dārza apmeklējuma, vai tad neesot redzējis drebekļus uz pohām, tie par čarku gatavi tramvaju samīdīt.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #643 : 2022. gada 26. decembris, 11:11:07 »
Kā izrādās, bebri ziemā neguļ, bet turpina grauzt :?:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #644 : 2022. gada 26. decembris, 11:21:53 »
Nuja, ko ta nabagi lai sadara, ja tagad visi savus zīmuļus un sētas stabus nomainījuši ar mākslīgiem aksesuāriem! Nav vairs pasūtījums uz galu asināšanu tomātu mietiņiem...

Manējie ģimenē tāpat pārsteigti, ka pašā ziemas vidū un vislielākajā aukstumā baltā sniega lauka vidū ik pa laikam uzrodās mellas kurmju rakumu čupas.
Visus sakost!