Autors Tēma: Esam tālu no dabas aizbizojuši  (Lasīts 89659 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: Esam tālu no dabas aizbizojuši
« Atbilde #720 : 2023. gada 05. augusts, 15:56:52 »
Apšubeciņu klājiena bildes kur ir?  :evil:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #721 : 2023. gada 05. augusts, 18:04:23 »
Ja Camma neko nedara, pievienoju savu bekubildi, tak izskatās pēc bekas un nav nekur jālien, lai pamēģina sakost.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #722 : 2023. gada 07. augusts, 05:05:04 »
Izrādās, ka nemaz nav jāvelkās nez kur puskilometru, jāiebāž galvu šepat ap kūtiņas stūri vietējos sikšņos un trakonams uz pusi dienas garantēts.Bildes tapušas procesa sākumā, kad vēl pirmie sajūsmas spiedzieni pavada drudžaino podziņu spaidīšanu telefonā. Tālāk jau iestājas rutīna un drūmā apņēmība ''nopļaut'' VISAS sviestabeciņas. Vēl pēc brīža - ''ņemam tikai mazās!''.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #723 : 2023. gada 07. augusts, 05:12:00 »
Viena lieta ir salasīt, pavisam cita - NOTĪRĪT. Trešā - saburkot.

Tā kā process ar lipīgajām cepurīšu mizām krietni ieilga, pa starpu tika ēstas pusdienas. Loģiski, ka arī trauki mazgāti. Pirmo reizi mūžā ievēroju, ka no sviestabeciņu čužām trauki kļūst zilpelēki traipaini. Traipus nost var dabūt tikai ar cifu, feirī neņem. Rokas nav dabūjamas tīras pat ar nikno harpiku!
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #724 : 2023. gada 07. augusts, 05:25:25 »
A, un vēl viens jaunums. Tieši poligona mūsu pusē esot lācene ar 2 lācēniem. Ziņa no drošiem avotiem, esot vizuāli iedokumentēts, nevis tikai ''kaut kas tur aiz krūmiem čabēja''.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #725 : 2023. gada 07. augusts, 07:57:15 »
Es sviestabeciņas pat ar cimdiem esmu tīrījusi. Bet vispār pēc 2 3 dienam traipi pazūd paši

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #726 : 2023. gada 07. augusts, 14:48:06 »
Garšīgas, bet baigi ķēpīgi tīrāmas. Ej nu katrai to lipīgo cepurītes plēve novelc ar visām čužām, kas tur salipušas. Ar tādām pašām melnām aplipušām rokām  :faint:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #727 : 2023. gada 31. augusts, 13:42:22 »
hehe, es to JAU PAŠĀ SĀKUMĀ ZINĀJU!!!  :talking:

Ideja izgāzusies? Papīra salmiņi satur vairāk kaitīgu vielu nekā plastmasas salmiņi | LA.LV

daži citāti:
vairs nedrīkst uzskatīt, ka papīra un bambusa salmiņi ir drošāka, veselībai nekaitīgāka un videi draudzīgāka izvēle nekā plastmasas salmiņi, jo ir tieši pretēji

vistīrākais dzērājs ir dzērājs bez salmiņa :w:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #728 : 2023. gada 31. augusts, 13:44:32 »
tas pats ar LED gaismām, jā elektrību "rij" mazāk, bet ja man katru gadu jāmaina lampiņa par 3eur, tad ZB tā tā mainīšana un arī visa ekonomija pilnīgā di@sā, atvainojos :(

Atslēdzies Trix

« Atbilde #729 : 2023. gada 31. augusts, 15:01:12 »
Ā, Tu arī folijcepurēs un plakanzemjos ieraksties? Apšaubīt zaļuma zaļumu un norādīt uz tā patieso krāsu nav politkorekti! :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #730 : 2023. gada 31. augusts, 15:42:56 »
Vajag pirkt kvalitatīvas lampas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #731 : 2023. gada 31. augusts, 15:43:11 »
Ā, Tu arī folijcepurēs un plakanzemjos ieraksties? Apšaubīt zaļuma zaļumu un norādīt uz tā patieso krāsu nav politkorekti! :D

es esmu zaļš pēc būtības - ierīces & apģērbu mainu, kad tas/tās neglābjami sabojājas, gaļu ēdu un ēdīšu un atkritumus "pāsrstrādāju" uz vietas, nevis par dārgu naudu kādam atdodu uz "zaļo" pārstrādi... :)

/paslīdēja kāja - aizvedu 2 piekabes ar vecām mēbelēm un būvgružiem uz Getliņiem - samaksāju ~200eur +paša degviela, kraušana - šie visu kopējā čupā sameta sapūt, bez kādas šķirošanas - degošs/nedegošs/metāls/plastmasa... :/

Atslēdzies daddy

« Atbilde #732 : 2023. gada 31. augusts, 15:44:48 »
Vajag pirkt kvalitatīvas lampas.

iedod veikala adresi un garantēsi, ka LED prožektori par 60 eur strādās 10 gadus, nevis kā tie no DEPO par 6 eur - 1 nepilnu gadu??!  :just_popcorn: [size=78%] [/size]

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #733 : 2023. gada 31. augusts, 15:49:28 »
Pie LED lampu un prožektoru projektēšanas nevajag laist efektīvos menedžerus.Kārtīga single led baltā diode ar stabilu 3 voltu līdzstrāvu darbosies desmitiem tūkstošu stundu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #734 : 2023. gada 31. augusts, 16:04:14 »
Pie LED lampu un prožektoru projektēšanas nevajag laist efektīvos menedžerus.Kārtīga single led baltā diode ar stabilu 3 voltu līdzstrāvu darbosies desmitiem tūkstošu stundu.

stāsti ko VAJAG, nevis KO nevajag :D

nevajag visu ražošanu ķīniešiem uzticēt, kuri masveidā ražo nestrādājošus sūdus un gāž tos uz Eiropu... pieķēza pasauli un iztērē izejvielas...  :evil: