Autors Tēma: Esam tālu no dabas aizbizojuši  (Lasīts 88862 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Esam tālu no dabas aizbizojuši
« Atbilde #795 : 2023. gada 18. septembris, 11:19:47 »
Tā ir. Gribēju nofočēt, bet filmiņa beidzās... :( 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #796 : 2023. gada 18. septembris, 11:48:29 »
Telefonā ? ? ! !
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #797 : 2023. gada 18. septembris, 12:34:49 »
Uzstādīju jaunas lamatas glāzē ieliek iepuvušu ābolu, drošības pēc vēl šļuku alus. Pārvek glāzi ar pārtikas plēvi un ar adatu izdur pāris caurumiņus. Mušas iekšā tiekot, ārā nē. Tad nu redzēs, vai darbojas. Pie mušpapīra pielipušas diezgan daudz. Piekārts pie loga, kad novicinās, mušeles paceļas gaisā un pielīp

Atslēdzies tuk

« Atbilde #798 : 2023. gada 18. septembris, 12:58:11 »
Man gan šogad, neskatoties uz ābolu gadu, nav. Citus gadus burciņā ielēju ābolu etiķi+nedaudz trauku mazgājamo līdzekli un pārlīmēju ar skoču atstājot mazu šķirbiņu. Kuras nenoslīkst, tās pielīp pie skoča cenšoties tikt ārā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #799 : 2023. gada 18. septembris, 13:07:56 »
nevajag augļus uz galda turēt. izņem, nomazgā un apēd. Ko neapēd, to ledusskapī. Viss, nekādu mušoņu...

... mēs ar zapcūdeņu pudelēm lapsenes ķeram. Visus gadus labi ķērāas, šogad ievēroju, ka šīs iemācījušās tikt laukā :( ((
...vajadzēs advancētas pudeles taisīt, ar "pretvārstu"...
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 18. septembris, 13:14:14 no daddy »

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #800 : 2023. gada 18. septembris, 15:15:20 »
Es par lapu dzeltēšanu- katru gadu savādāk, mēdz arī dzeltēt pa zaram. Kādreiz arī daudz ko pareģoja par ziemas garumu, bargumu pēc tā kā dzeltēja- vai no augšas vai apakšas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #801 : 2023. gada 18. septembris, 15:35:36 »
Es par lapu dzeltēšanu- katru gadu savādāk, mēdz arī dzeltēt pa zaram. Kādreiz arī daudz ko pareģoja par ziemas garumu, bargumu pēc tā kā dzeltēja- vai no augšas vai apakšas.

par lapām nezinu, bet ja par briežiem, tad (puiks stāstīja) pēdējam briedim - uz muguras speķis kā cūkai 3 pirkstu biezumā, un visas iekšas un iekšu iekšas aptaukojušās. Vai nu ziemā būs -40 veselu mēnesi, vai briedis visu vasaru pie auzu lauka negausīgi dzīvojis...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #802 : 2023. gada 18. septembris, 16:47:15 »
Dažos laukos šogad raža varena. Saprotams, ka te neviens liekos augļus/ogas nost nekratīs. Jautājums, kā šitā noražojuši div-trīs gadu kociņi spēs pārziemot. Šepat pāris kilometru tālāk ir vēl viens lauks, kam krāsa gandrīz visu laiku ir oranža, arī ziemā :) .
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #803 : 2023. gada 18. septembris, 17:10:26 »
Paskat, ko es internetā atradu! Ja šitādu atrastu uz lauka, uztaisītu 3m žogu riņķī un apsistu visus kaimiņu mopšus.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #804 : 2023. gada 18. septembris, 17:23:16 »

Dažos laukos šogad raža varena. Saprotams, ka te neviens liekos augļus/ogas nost nekratīs. Jautājums, kā šitā noražojuši div-trīs gadu kociņi spēs pārziemot. Šepat pāris kilometru tālāk ir vēl viens lauks, kam krāsa gandrīz visu laiku ir oranža, arī ziemā :) .

smilcērkšķi?? da tā TĀDA nezāle... vēl trakāka, kā akācijas /medusaugs skaitās!!/... 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #805 : 2023. gada 18. septembris, 17:30:01 »

Paskat, ko es internetā atradu! Ja šitādu atrastu uz lauka, uztaisītu 3m žogu riņķī un apsistu visus kaimiņu mopšus.

a ja dēls ar pļaujmašīnu :(

karoč, 2. jūnijā (Emma, Lība) dēls iepļāvās zaķu migā...  :(

1 dezintegrējās uz vietas, 2 saglāba, 1 tika ievainots, izbeidzās..., 1 taksiene noēda...

no 2 saglābtajiem viens vēlreiz pamuka (ir redzēts!), otrs tika piejaucēts (apkārtējie ZOO neņēma).  Tagad Rīdzinieks... skatās vakara TV, lien gultā, sevišķi iecienījis vīnogas, bet ēd arī tomātus, arbūzu...kakas cietībai tiek barots ar, zaļumiem, sienu...   [size=78%] [/size]

Atslēdzies Camma

« Atbilde #806 : 2023. gada 18. septembris, 17:42:29 »
Nu katastrofa, nu!
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #807 : 2023. gada 18. septembris, 17:52:33 »
Nu katastrofa, nu!

vairs jau ne  :laugh: 
tā kūtiņa no laukiem (no MANAS mājas) uz Rīgu (uz VIŅU māju) pārvācās... bet nu ģimenes mīlulis, neko darīt, tīņi spuraini, zinies...a zaķīts mīlīgs...

mans mīlulis (žeņa, vēzis) akvārijā mīt... 4 kamzolīšus nometis... es neko nesaku, lai dzīvo, kamēr dzīvo... bet es viņu (OK - šo) bez aiztures rīt apēstu!!  tikai zinātnes vārdā!! :D   

Atslēdzies reno

« Atbilde #808 : 2023. gada 18. septembris, 20:11:08 »
Mušķērāju glāzes darbojas! Tā, kurā gan ābols, gan alus, labāk

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #809 : 2023. gada 18. septembris, 20:28:19 »
Es tādu tikko uztaisīju. Alus nav.