Autors Tēma: Speciāli Elzzy  (Lasīts 9785 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Speciāli Elzzy
« Atbilde #45 : 2018. gada 07. februāris, 18:51:31 »
Man pie viena off topic jautājums. Elzzy, vai tagad arī no parastas dīķa vardes Tev vairs nav bail?

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #46 : 2018. gada 07. februāris, 19:38:32 »
Nē, Spārka, nav gan vairs baile.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #47 : 2018. gada 07. februāris, 19:56:01 »
Sajūta rokās? Nu. Šamie saturīgi. Nav ļurkaini un ļengani. Bet viņem rokās nepatīk, un nevajag ar, āda plāna.
Kaķi - lien draudzēties,ja lēkā pa galdu.
Vardēm par pārējiem nošpļauties, šamās pat savā starpā netusē īsti.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2018. gada 07. februāris, 19:59:16 »
Šīs būtnes spēj arī palēkāt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #49 : 2018. gada 07. februāris, 20:26:20 »
Aha, pļoookts, pļoookts, žžžļļļļappp.... Sevišķi daiļi lecieni izdodās no viena šķīvja otrā. Un ja vēl tur kāds kumāsssss zupas vai mērces palicies - nu izcili!
Visus sakost!

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #50 : 2018. gada 07. februāris, 20:42:14 »
Lēkā,lēkā šitie klimpas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #51 : 2018. gada 07. februāris, 20:50:26 »
Un kur viņi dzīvo, nu, naktī, piemēram? Kādā būrī? Uz šķīvīšiem taču neguļ? ;)

Labojums - nupat vēlreiz izpētīju tēmas sākumu un atradu, ka biji jau stāstījusi, sorry, sākuma šausmās pēc bildes šo informāciju kkā biju palaidusi garām

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #52 : 2018. gada 07. februāris, 20:54:58 »
Baigie zvēri, man no viņiem ir bail... Nu labi, ne gluži bail, bet rokās es šitos nespēju paņemt :) Nē, nē!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #53 : 2018. gada 07. februāris, 22:45:53 »
Pavasarī Elzzy būs sagādāta miiiiilzīga zupas terīne - lai ir kur kurkuļu biezenim būt!
Ja ir baisas problēmas pāris kaķēnus izdāļāt rūpīgās un mīļās rokās, tad šitos klimpučus atdot varētu būt īpaši grūti - redzi, kā te tauta bīstās. Nja, lai turētu tādus ērmus, vajag būt pret visu pasauli protestējošam puišelim!
Visus sakost!

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #54 : 2018. gada 08. februāris, 09:39:36 »
Es esmu ļauna un netaisos klimpas pavairot. Tur vajag apstākļus n'shit un es jau izpētīju,ka nekas šamām nenotiek, ja neizkurkuļo.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #55 : 2018. gada 08. februāris, 09:47:33 »
...vardes neesmu turējis, bet par akvārija zivtiņu labturību liecina fakts, ka tās vairojas :)  lai zivtiņas izdzīvotu pietiek ar 3L burku, dažām sugām pat ar tējas tasīti, vai ietīšanu slapjā marlē... BET, lai viņas justos laimīgas (un vairotos), viņam vajag piemērotu akvāriju :)

vismaz baseiniņš viņām ir ar siltu ūdeni?? abinieki tak!!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #56 : 2018. gada 08. februāris, 09:58:11 »
man vienai paziņai vardes bija. Liekas, ka vairs ne, jo šiem pāris gadu uznācis  jaunais , ceļošanas hobijs.  Kad man žoklis bija nokāries, viņa man teica, ka turot aiz tās  nakts  romantiskās dziedāšanas. Saka , iedomājies - pavasaris, mēness debesīs, vecis pie sāna, ceriņi aiz loga jūdzās nost un vardes kurkst - sirde no krūtīm sprakst ārā. Es šamai saku, ka pāris nakts es to komplektu vēl izturētu, bet ko pēc tam. Pēc tam, atbildēja,- pie tās romantikas pierod un vienkārši iet barot vardes un veci.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #57 : 2018. gada 09. februāris, 03:18:07 »
Elzzy būs tik smalki visu izstāstījusi,ka pusforums varēs ar varžkopību nodarboties.
un es ņemtu vardes, ja būtu izvēle..teiksim starp zivīm un vardēm... vīriec pie iespējas pačīkst par bruņurupuci..
bet tas jau vienā levelī ar vardēm  :scratch: ..nu visp..kāda jēga no tādiem maajās..ja vien nav teiksim jāizmitina meža ugunsgrēkos cietušie...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #58 : 2018. gada 09. februāris, 20:41:23 »
Rekur viens princis

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #59 : 2018. gada 09. februāris, 20:42:54 »
Nu tāds smukums.