Autors Tēma: Aizkustina  (Lasīts 12407 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Aizkustina
« : 2014. gada 31. oktobris, 13:32:47 »

Atslēdzies Zazū

Re: Aizkustina
« Atbilde #1 : 2014. gada 31. oktobris, 13:36:42 »
ļoti  :angel:
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 31. oktobris, 14:07:46 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 07. novembris, 20:50:29 »
Koens savaa vecumaa aizvien ir iista viiriesha etalons.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2014. gada 10. novembris, 09:13:17 »

Viss atkarīgs, kādi kritēriji tiek noteikti, lai pasludinātu kādu par etalonu. Koena gadījumā  - izskats, emocionālais vēstījums, balss tembrs, vizuālais koptēls, kas raisa uzticību. Cik lasīju, attiecībās viņš arī visai stabils - katru desmitgadi cita mūza  :cool:  Pa starpu visam cīnījies ar depresiju.
Bet universāla etalona jau nemaz nav, vai arī tāds būtu pilnīgi neinteresants, vai ne?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2014. gada 10. novembris, 13:12:02 »

Viss atkarīgs, kādi kritēriji tiek noteikti, lai pasludinātu kādu par etalonu. Koena gadījumā  - izskats, emocionālais vēstījums, balss tembrs, vizuālais koptēls, kas raisa uzticību. Cik lasīju, attiecībās viņš arī visai stabils - katru desmitgadi cita mūza  :cool:  Pa starpu visam cīnījies ar depresiju.
Bet universāla etalona jau nemaz nav, vai arī tāds būtu pilnīgi neinteresants, vai ne?

Jaa, universaala etalona nav, taadeelj papildinu - MAN vinjhs patiik un aizvien liekas interesants viirietis.

Atslēdzies harisa

« Atbilde #6 : 2014. gada 10. novembris, 22:35:06 »
mana mīļākā dziesma no viņa :

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2014. gada 11. novembris, 09:34:44 »
mana mīļākā dziesma no viņa :

baisi fatāla, vai ne? Iesāp līdz kaulam. Man arī ļoti patīk šis gabals cauri laikiem, bet fakts, ka tas pavelk uz depresiju (vai vismaz skumjām), ir nenoliedzams. Bez tam dziesmas iznākšanas laiks, šķiet, sakrīt ar mākslinieka depresijas periodu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 11. novembris, 11:31:07 »
Shii dziesma ir pirmaa, ko no Koena dzirdeeju pa TV, shkjiet, vareeja buut TV Varaviiksne vai kas tamliidziigs :)

Saakumaa patika, bet laika ritumaa kljuvusi man par monotonu un gauduliigu (melodija). Piedodiet, fani!  :hug2:

Atslēdzies harisa

« Atbilde #9 : 2014. gada 11. novembris, 15:14:31 »
Minne, a tu to dziesmu neklausies tik bieži  :laugh:  !

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #10 : 2014. gada 11. novembris, 15:27:03 »
Harisa, Beton, nu riktīgi rētas man uzplēsāt. Vēl jau ir svarīgi, kādā klausītāja dzīves periodā vai situācijā dziesma viņu sastop.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2014. gada 11. novembris, 15:30:38 »
Harisa, Beton, nu riktīgi rētas man uzplēsāt. Vēl jau ir svarīgi, kādā klausītāja dzīves periodā vai situācijā dziesma viņu sastop.

Virtuālā ķirurģija :smile:  Rētas jādziedē. Ja var uzplēst, značit nav vēl labi sadzijušas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2014. gada 12. novembris, 01:27:07 »
index=1&list=RDEQTRX23EMNk

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2014. gada 12. novembris, 08:51:04 »
Agrāk nebiju dzirdējis. Kaut kā uz pirmo reizi šis gabals nepaņēma. Nevarēju noķert mesidžu. Beigās tie grieķu motīvi pavisam likās pretrunā ar dziesmas diezgan monolīto konstrukciju.

Bet varbūt, ka bija jāklausās pusdivos naktī, tad daudz kas liekas citādāks  @-draiskulis)    :faint: :sleep:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2014. gada 12. novembris, 12:33:04 »
Un griekju senie dievi nav monoliiti? Tieshi taapat kaa apdziedaataas lietas.

Un varbuut dziesma radiita Griekjijaa, kaadaa iipashaa naktii :)