Autors Tēma: Mēstules  (Lasīts 3918 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Mēstules
« : 2017. gada 19. aprīlis, 08:53:54 »
Nenoturējos. Atvēru. :)

Ar John Simms,
 Mobile: +447418451960

Mans labs draugs, kungs, steidzami izskatīt jautājumu par mērķi manu e-pastu. Pirmkārt, mans vārds ir Jānis Simms, es esmu direktors komerciālo banku pie NatWest. Kā bankas vadītājs, es uzzināju, ka mans konts bija viens no upuriem 2016. WV plūdiem (DELMAS PARSONS) ar kredīta atlikumu miljonu £ 13,5 britu mārciņas. Man ir visu nepieciešamo informāciju, lai ārzemnieks var pieteikties šim fondam uzreiz, jo mans baņķieris statuss neļauj man vai maniem radiniekiem iesniegt šo prasību. Lūdzu, pieņemiet manu piedāvājumu valkāt "Ārvalstu saņēmējs", un pārliecinieties, ka jums ir visas tiesības nodot savas tiesības, lai izvairītos no aizdomām.

Pa to laiku, jums ir tiesības uz 40% no kopējā dalībai šajā brīnišķīgajā finansiālo vienošanos. Lai jūsu komentāri, lūdzu, (jūsu vārds, kontaktpersonas adresi un tiešā telefona numuru), lai es varētu pārdēvēt fondu un drošu pārsūtīšanas apstiprinājumu savā vārdā kā saņēmējs. Lūdzu, atbildiet uz manu privāto e-pastu: john.simms02@hotmail.com, lai iegūtu konfidencialitāti, lai sasniegtu šo darījumu.

Pateikties jums, gaidot tūlītēju reakciju.

Ar cieņu,
 Mr John Simms,
 Direktors biznesa attiecību
 NatWest Bank plc.

Atslēdzies taj

Re: Mēstules
« Atbilde #1 : 2017. gada 19. aprīlis, 09:48:06 »
Un, kas notiek, ja nu kāds tiešām apjūk un prāta mulsumā sadomā uz šo google translate tekstu atbildēt? Tad izmēģina joku, paprasot bankas kartes numuru?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2017. gada 19. aprīlis, 10:02:40 »
Re, kādu epastu saņēmu!  :go_go:
Saņemšu, uzsaukšu visiem forumiešiem krutāko krogu! :D

Ar John Simms,[/size]Mobile: +447418451960Mans labs draugs, kungs, steidzami izskatīt jautājumu par mērķi manu e-pastu. Pirmkārt, mans vārds ir Jānis Simms, es esmu direktors komerciālo banku pie NatWest. Kā bankas vadītājs, es uzzināju, ka mans konts bija viens no upuriem 2016. WV plūdiem (DELMAS PARSONS) ar kredīta atlikumu miljonu £ 13,5 britu mārciņas. Man ir visu nepieciešamo informāciju, lai ārzemnieks var pieteikties šim fondam uzreiz, jo mans baņķieris statuss neļauj man vai maniem radiniekiem iesniegt šo prasību. Lūdzu, pieņemiet manu piedāvājumu valkāt "Ārvalstu saņēmējs", un pārliecinieties, ka jums ir visas tiesības nodot savas tiesības, lai izvairītos no aizdomām.Pa to laiku, jums ir tiesības uz 40% no kopējā dalībai šajā brīnišķīgajā finansiālo vienošanos. Lai jūsu komentāri, lūdzu, (jūsu vārds, kontaktpersonas adresi un tiešā telefona numuru), lai es varētu pārdēvēt fondu un drošu pārsūtīšanas apstiprinājumu savā vārdā kā saņēmējs. Lūdzu, atbildiet uz manu privāto e-pastu: john.simms02@hotmail.com, lai iegūtu konfidencialitāti, lai sasniegtu šo darījumu.Pateikties jums, gaidot tūlītēju reakciju.Ar cieņu,Mr John Simms,Direktors biznesa attiecībuNatWest Bank plc.[/color]

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2017. gada 19. aprīlis, 10:05:34 »
Bez apjukuma vajag arī saprast ko no viņa vēlas, un šeit no viņa vēlas personīgo informāciju: vārds, kontaktpersonas adresi un tiešā telefona numuru. Un visticamāk, jūs būsiet aizņemies Igaunijā (IT lielvalsts) naudu :) Piemēram ;) Vai iegādājies Samsalā nekustāmo īpašumu uz parāda ;)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 19. aprīlis, 10:07:46 »

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2017. gada 19. aprīlis, 10:12:09 »
Hmzs, varbūt spamošana ir lipīga, rada velmi citos velmi paspamot... ? :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2017. gada 19. aprīlis, 10:14:00 »
Ē, Kvadrai tāda pati mēstule, kā man. Es tā nespēlējos.  :banhead:

:D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2017. gada 19. aprīlis, 10:30:10 »
Uz šīm jau izsenis visiem pietiek prāta neatsaukties, un spama filtri parasti atfiltrē.
Uzmanieties no labā latviešu valodā rakstītām, kurās labs paziņa lūdz naudu pārskaitīt, šefs dod kādu neparastu rīkojumu vai banka prasa ko precizēt.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #8 : 2017. gada 19. aprīlis, 10:30:26 »
Tev ir labāka, tev ir kārtīgi noformēta un smuka kā ziediņš, nevis strīpaina ēzeļa izspārdīta ;) Diez ko par to teiks Pitons ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2017. gada 19. aprīlis, 10:45:37 »
Un, kas notiek, ja nu kāds tiešām apjūk un prāta mulsumā sadomā uz šo google translate tekstu atbildēt? Tad izmēģina joku, paprasot bankas kartes numuru?

Prasīt jau var. Tikai jābūt patiešām muļķim, lai dotu.

Savulaik tirgoju sava bērna mazās mēbeles. Ieliku sludinājumu. Viens atsaucās, vairs neatceros, vai teksts bija angliski vai ar googles tulku pārtulkots. Un tekstā uzstājīgi pieprasa, ka vēlas ar mani norēķināties caur PAYPAL kontu. Es pretī, ka ņemu tikai cash. Tālāk seko basņa, ka pats jūrnieks, ka kādu atsūtīšot pēc mēbelēm. OK, atbildu. Tas, kurš atbrauks ar naudu, tas arī dabūs preci. :) Vairāk mani netraucēja.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2017. gada 19. aprīlis, 16:11:38 »
Mani arī šodien Simma k-gs uzrunāja.
Simmsērga sākusies

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2017. gada 19. aprīlis, 16:18:09 »
Ja tas ir trešais gadījums forumā, varbūt ir vērts savā profilā izņemt ķeksi no rindiņas "Atļauju lietotājiem sazināties ar mani e-pastā". Nav garantijas, ka kāds spameris te neievāc e-pastu adreses.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #12 : 2017. gada 19. aprīlis, 16:25:20 »
Es jau jutos apdalīta, Simma kungam neesmu vajadzīga, taču Spārkas atbilde, rosināja pārbaudīt visas kastītes, un ta-dā! - ir man arī vēstulīte. Pareizāk sakot bija, jo nu jau tā miskastē.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2017. gada 19. aprīlis, 16:26:18 »
Vot, būšu kādreiz penzionārs, nebūs mājās, ko darīt, atvēršu bankā atsevišķu kontu ar EUR 5 atlikumu un sākšu simmiem atbildēt: "Bla, bla, bla ... Viss apmierina jūsu piedāvājumā, tikai mans finanšu konsultants sacīt, ka vajadzīgs veikt jūsu piedāvājuma izskatīšanas procedūra, lai varētu jums atbildēt apstiprinoši. Izskatīšanas procedūra ar 70% atlaidi maksā tikai EUR 250. Izsūtu jums mana konsultanta John Pajolin bankas kontu. Lūdzu ieskaitīt nauda līdz rītdiena. Pretējā gadījums mūsu darījums nevarēs notikt...

Jā, ir vispār dzirdēts par citu pieredzi, ja mēģina simmiem smadzenes pačakarēt?

Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #14 : 2017. gada 19. aprīlis, 16:26:43 »
Ja tas ir trešais gadījums forumā, varbūt ir vērts savā profilā izņemt ķeksi no rindiņas "Atļauju lietotājiem sazināties ar mani e-pastā". Nav garantijas, ka kāds spameris te neievāc e-pastu adreses.

Prātīga doma. Ķeksi izņēmu. Sūtiet man PZ. :)