Nenoturējos. Atvēru.

Ar John Simms,
Mobile: +447418451960
Mans labs draugs, kungs, steidzami izskatīt jautājumu par mērķi manu e-pastu. Pirmkārt, mans vārds ir Jānis Simms, es esmu direktors komerciālo banku pie NatWest. Kā bankas vadītājs, es uzzināju, ka mans konts bija viens no upuriem 2016. WV plūdiem (DELMAS PARSONS) ar kredīta atlikumu miljonu £ 13,5 britu mārciņas. Man ir visu nepieciešamo informāciju, lai ārzemnieks var pieteikties šim fondam uzreiz, jo mans baņķieris statuss neļauj man vai maniem radiniekiem iesniegt šo prasību. Lūdzu, pieņemiet manu piedāvājumu valkāt "Ārvalstu saņēmējs", un pārliecinieties, ka jums ir visas tiesības nodot savas tiesības, lai izvairītos no aizdomām.
Pa to laiku, jums ir tiesības uz 40% no kopējā dalībai šajā brīnišķīgajā finansiālo vienošanos. Lai jūsu komentāri, lūdzu, (jūsu vārds, kontaktpersonas adresi un tiešā telefona numuru), lai es varētu pārdēvēt fondu un drošu pārsūtīšanas apstiprinājumu savā vārdā kā saņēmējs. Lūdzu, atbildiet uz manu privāto e-pastu: john.simms02@hotmail.com, lai iegūtu konfidencialitāti, lai sasniegtu šo darījumu.
Pateikties jums, gaidot tūlītēju reakciju.
Ar cieņu,
Mr John Simms,
Direktors biznesa attiecību
NatWest Bank plc.