Autors Tēma: Mūzika, kas nepatīk jeb T R A C I N A.  (Lasīts 11910 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Mūzika, kas nepatīk jeb T R A C I N A.
« Atbilde #45 : 2017. gada 02. maijs, 20:45:43 »
Tā nu ir īsta, neviltota klasika!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #46 : 2017. gada 02. maijs, 21:45:44 »
Netīrās ķetnas nost no "Zvaigznītes"!!!  :laugh:

Atslēdzies dip

« Atbilde #47 : 2017. gada 02. maijs, 21:56:48 »
Kad šito ieraugu, gribas bēgt no kauna par latviešu šlāgeriem
list=PLv_faLnnCuG7feW9fONZkwimIF9IIOn8i
Pirmo reizi dzirdu šo dziesmu. Vasara, zaļumballe, krietni iesilusi nenopietna kompānija (un es ar). Varētu būt radoša dejošana :P

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2017. gada 02. maijs, 22:04:44 »
Jūs tiešām apmeklējat zaļumballes???
Jau kuro reizi brīnos, tādas vēl pastāv? Man tās asociējas ar manas omes jaunību.

Atslēdzies dip

« Atbilde #49 : 2017. gada 02. maijs, 22:07:54 »
Jūs tiešām apmeklējat zaļumballes???
Jau kuro reizi brīnos, tādas vēl pastāv? Man tās asociējas ar manas omes jaunību.
Pastāv, pastāv - biezā slānī. Neapmeklēju, bet dažreiz gadās nejauši atrasties blakus. Un tad - atkarībā no noskaņas un kompānijas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2017. gada 02. maijs, 22:31:36 »
Kad šito ieraugu, gribas bēgt no kauna par latviešu šlāgeriem
list=PLv_faLnnCuG7feW9fONZkwimIF9IIOn8i

Bobi, kas Tev nepatika - dziesma vai kleita? :scratch:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #51 : 2017. gada 02. maijs, 22:46:42 »
Klasiska latvju meiča, dziesma un kleita.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #52 : 2017. gada 02. maijs, 23:34:54 »
Kā tā var būt? Bet var būt. Šeit es nedomāju kādu stilu, bet konkrētus skaņdarbus. Man, kas klausās visu, konkrēti zosene uzmetas no diviem gabaliem - nu uz sitienu, gan ir vēl. Chris Rea - The road to hell (klips super, skaņdarbs vienkārši ne no kā tracina).
Un Candy Dulfer - nu kā to gabalu sauc, tūlīt paskatīšos: Lily was Here? Brrrrrr. Būs vēl gan jau ka. Sekojiet informācijai un neturiet savus BRRRR zem bruņča.
...velns, man kaut kur màjās mētājas Krisa Rī dāvātais  disks ar visu to bul§itu " dàrgajam nakata kngam ar vislabàkajiem vēlējumiem!" ....būs jāuzrok un jāpaklausās!.....tad, kad kontaktēju pirms cik tur n-tajiem gadiem ar Krisu - normāls džeks, ne miņas no zvaigžņu slimības

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #53 : 2017. gada 03. maijs, 08:23:32 »
Bobi, kas Tev nepatika - dziesma vai kleita? :scratch:

kopsalikums..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2017. gada 03. maijs, 09:10:48 »
Krisa Rī balss ir tik seksīīīi..

Atslēdzies magda

« Atbilde #55 : 2017. gada 03. maijs, 09:53:03 »
Tracina visas latviešu grupas,kas dzied "tjipa kantrī". Ir pāris dziedoņi,kurus dzirdot uzmetas zosāda - Linita  un Aivars(?) Rullis. :banhead: :banhead:

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #56 : 2017. gada 10. maijs, 11:25:58 »
Zobgriezis piemetas no pāna  flautas skaņām. Skaistumsalonos ir tā indeve- harmoniska relaksējošā mūzika. Ja vēl visādus austrumnieku zvaniņus fonā varu pieciest, tad pāna flauta ( jo sevišķi "Lonely shepherd") zem visām  jaukajām maskām savelk manu ģīmi ciešanu izteiksmē. Esmu pat pieklājīgi palūgusi mani atstāt klusumā, Jo kamēr kosmētiķe darbojas, mūzika skan fonā pieciešamā skaļumā, bet tad kad ģīmis apstrādāts un nomaskots viņa aiziet un atstāj nabaga klientu uz 20 min ar to relaksējošo skaņu tādos decibelos, ka padomāt vairs nevar- viss smadzeņu pods pilns ar to sasodīto stabuli. :alkofest:

Atslēdzies reno

« Atbilde #57 : 2017. gada 10. maijs, 11:34:17 »
Es vienreiz gandrīz raudāju, ieslodzīta solārija zārkā, un dārdēja kaut kāda "uzmundrinošā"mūzika

Atslēdzies Camma

« Atbilde #58 : 2017. gada 10. maijs, 12:52:23 »
Štrunts ar īslaicīgiem moku rīkiem. Kādu laiku atpakaļ man bija kolēģis, kuram telefonā bija ielikta kaut kāda briesmīga melodija. Īpaši riebīgi bija, kad telefons tika pamests kopējā biroja telpā, a pats slaists kkur aizklīda. Ar slaistu par melodijas nomaiņu runāja turpat vai visi - sākot no apkopējas, beidzot ar priekšniecību. Jaunskungs tikai smīnēja un uzjautrinājās, ka re kā var visus ''izdi@sināt". Vienā brīdī dārgais gadžets pazuda. Nav un viss. Neviens pat neiepīkstējās ar domu - vai cik žēl. Drīzāk klusi berzēja ķepiņas un būtu sabučojuši telefona ''pazudinātāju'', ja tāds atrastos. Taču kolektīva prieki bija īsi - jauns gadžets ar to pašu draņķa meldiņu uzradās pēc pāris dienām. Laimīgā kārtā jaunskungs aizbrauca strādāt uz ārzemēm. Tikāmies kaut kādā kongresā pēc gadiem trim. Meldiņš gadžetam nomainījies, jo ar vietējo priekšniecību runa bijusi īsa - Tu, vai meldiņš.
Bet. Jauneklis esot vairākkārt mēģinājis sazvanīt šejienes kolēģus. Varat minēt, vai viņam tas izdevās....  :rofl: .
Visus sakost!

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #59 : 2017. gada 10. maijs, 15:02:31 »
Nevaru ciest Coldplay! Koleegje drilleeja katru dienu non-stop kaadu meenesi. Kopsh taa laika zosaada metas... Ganndriiz noveda mani liidz slepkavnieciskam staavoklim :D