Autors Tēma: Izvēle aiziet  (Lasīts 8225 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Izvēle aiziet
« Atbilde #30 : 2017. gada 29. aprīlis, 22:56:38 »
Un kādēļ nemēģināt arī izlasīt linku un uzzināt, ka cilvēkiem ir iespēja meklēt palīdzību, kad liekas, ka izejas nav?

Tādēļ, ka garantijas, ko izlasīs cilvēki riska zonā, kā izlasīs, vai izlasīs un kā iztulkos es nedotu. Citi - miera vējos.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2017. gada 29. aprīlis, 22:59:14 »
Tādēļ, ka garantijas, ko izlasīs cilvēki riska zonā, kā izlasīs, vai izlasīs un kā iztulkos es nedotu. Citi - miera vējos.

Bet par to, ka tēmu izlasīs un iztulkos kā pamudinājumu suicīdam, gan dod?

Atslēdzies dip

« Atbilde #32 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:04:54 »

Kādreiz sensenos laikos esam (varbūt) domājuši spert šo soli. Pagājuši gadi. Atceramies līdz stīvam mugurkaulam un šķebīgai dūšai to sajūtu. Un padomājam - mammīt mīļā, un tāda sūda pēc? Varbūt tieši pietrūka padoma, vārda, beigu beigās - pleca, uz kura izraudāties, izkliegties. Un varbūt pietrūka arī lasīta vārda - "arī tas pāries".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:05:56 »
Aha, ja par ko neraksta, nelasa, tas pasaulē nepastāv un nenotiek, tā tas ir... :) ;)
..ja parādās ziņa, ka kāds nolecis, citi arī sāk lekt, vaig vai nevaig, kā tās vardes ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:07:26 »
Ai, nu beidziet. Publisks lēcējs sauc pēc palīdzības. Vientuļie dalītos divās daļās - principiālie, kas nomirs lai pierādītu ko - samuraji, un nastas nospiestie. Nastas nospiestiem pietrūkst informācijas, jo mukt var arī uz klosteri, pie advokāta, uz citu valsti.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #35 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:10:17 »
Bet par to, ka tēmu izlasīs un iztulkos kā pamudinājumu suicīdam, gan dod?

3. REIZI - NE TĒMU - vienu neveiklu ierakstu. Vai pārāk veiklu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #36 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:11:29 »
Ai, nu beidziet. Publisks lēcējs sauc pēc palīdzības. Vientuļie dalītos divās daļās - principiālie, kas nomirs lai pierādītu ko - samuraji, un nastas nospiestie. Nastas nospiestiem pietrūkst informācijas, jo mukt var arī uz klosteri, pie advokāta, uz citu valsti.

Lūk, tad nastas nospiestajiem arī vajag redzēt/rādīt to izeju. Jo tajā brīdī ir klapes uz acīm. Viss. Beigas. Izejas nav. Kirdik. Un viņiem visi faili nobloķēti smadzenēs, izņemot vienu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #37 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:12:35 »
3. REIZI - NE TĒMU - vienu neveiklu ierakstu. Vai pārāk veiklu.

Lasīju, ka laikam Francijā kinoteātros nav uzraksta - Izejas nav. Ir uzraksts - izeja ir citur.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #38 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:12:40 »
Kādreiz sensenos laikos esam (varbūt) domājuši spert šo soli. Pagājuši gadi. Atceramies līdz stīvam mugurkaulam un šķebīgai dūšai to sajūtu. Un padomājam - mammīt mīļā, un tāda sūda pēc? Varbūt tieši pietrūka padoma, vārda, beigu beigās - pleca, uz kura izraudāties, izkliegties. Un varbūt pietrūka arī lasīta vārda - "arī tas pāries".

Ir viena problēma. Nospiestas personības dažreiz nespēj kliegt. Kaut jākliedz, jāsit, jāskrāpējas...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:13:48 »
Jā, varu saprast, ka nav patīkama tēma. Un piekrītu dip rakstītajam - varbūt kādam vajag arī par šo izrunāties, uzrakstīt vai izlasīt.
Jo patiešām daudziem pietrūkst reāla pleca sajūtas.

Arī man pašai brīžam pēc apkārtējo reakcijas liekas, ka esmu slima un apdraudu viņus aplipināt ar bērna zaudēšanas vīrusu, ja viņi ar mani riskēs kontaktēties  :sarcasm:

Atslēdzies dip

« Atbilde #40 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:14:59 »
Ir viena problēma. Nospiestas personības dažreiz nespēj kliegt. Kaut jākliedz, jāsit, jāskrāpējas...

Jo:1. Īsti vīrieši neraud.
     2. Visiem ir problēmas.
     3. A kam tagad viegli.
     4. Domā pozitīvi
     5. utt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:21:49 »
Jo:1. Īsti vīrieši neraud.
     2. Visiem ir problēmas.
     3. A kam tagad viegli.
     4. Domā pozitīvi
     5. utt.

Īsti vīrieši raud.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:24:20 »

Arī man pašai brīžam pēc apkārtējo reakcijas liekas, ka esmu slima un apdraudu viņus aplipināt ar bērna zaudēšanas vīrusu, ja viņi ar mani riskēs kontaktēties  :sarcasm:

Tu neesi slima, Tu esi samaksājusi kaut kādu anormāli nenormālu cenu dievam ne par ko. Tas citus mulsina. Vai biedē.

Atslēdzies dip

« Atbilde #43 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:26:23 »
Īsti vīrieši raud.

Man taču tas bija domāts kā skarbs sarkasms.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2017. gada 29. aprīlis, 23:26:25 »
Tā kā tēma pie filozofijas, tad domājot šajā rāmī - visi mēs mirsim. :)
Cits agrāk vai vēlāk...
Vai mirt kādā negadījumā, ugunsgrēkā, avārijā, ļaundaru uzbrukumā skaitās ok???
Bet pašam, pielikt punktu nav ok?, nu ja atmetam visus tos reliģiskos bla,bla,bla,
jo visi nav religiozi.
Tātad, cits, otrs drīkst atņemt dzīvību, bet pats par savu dzīvi, nāvi lemt nedrīkst?, nav tā dīvaini??