Velns, jau mēnesis apkārt un nav nekas sarakstīts nerātnajā lasīšanā...
Visi tik jauki, pūkaini un tikli? Es, lūk, dabeidzu Lolitu no Nabokova...iecitēšu kaut ko perversu ..
"Saskaņā ar romiešu tiesībām, sieviešu kārtas personas var stāties laulībā divpadsmit gadu vecumā; vēlāk šo likumu aprobèja baznīca, un tas līdz pat šim laikam bez īpaša paziņojuma atklātībai ir saglabājies dažos Amerikas štatos. Piecpadsmit gadu vecumu likums atzīst viscaur. Nav nekā peļama (unisonā atkārto abas zemes puslodes), ja četrdesmitgadīgs necilvēks, kulta kalpotàja svētīts un uzblīdis no alkohola, nomet caurcaurēm sviedros izmirku§ās svētku lupatas un līdz spalam iebrauc jaunajā sievā. "Tādos stimulējošos klimatiskos apstākļos, kādi ir mērenajā joslà (teikts vecā cietuma bibliotēkas žurnālā), ar kādiem sastopamies Sentluisā, Čikāgā un Cincinati, jaunava sasniedz dzimuma nobriedumu divpadsmitā dzīves gada beigās." Doloresa Heiza dzimusi mazāk nekā trīssimt jūdžu attālumà no stimulējošā Cincinati. Es tikai sekoju dabai. Es esmu dabai uzticīgs suns. No kurienes tad nāk šīs melnās šausmas, ar kurām es netieku galā?" (c)