Autors Tēma: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.  (Lasīts 26786 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.
« Atbilde #165 : 2017. gada 02. jūnijs, 10:11:57 »
Un ko tu viņiem pārmet, tiem "kolaboracionistiem"? Tiem, kas šeit dzīvoja, tiem, kas šeit, pie tās iekārtas piedzima, dzīvoja, mācījās, strādāja? Ko viņiem vajadzēja darīt? Un pats ta kur biji, ko darīji? Kaut kā neatceros, ka tolaik tāds Mao būtu pie Brīvības pieminekļa ar sarkanbaltsarkano karogu iznācis. Dūri kabatā vīkšķīji varbūt un domā, ka tas tev tagad dod tiesības justies kaut kādam baltākam un pūkainākam un visus citus par kolaboracionistiem, zagļiem un di@su laizītājiem apsaukāt?

Es pārmetu? KURĀ VIETĀ? Kad lietas saucu kā ir? Trāpīju sāpīgi, no ko? Tāda ir patiesība. Un Tu melo nezinot, jo par nemieriem pie pieminekļa es esmu sēdējis. Jā, izmeta no būra jo tīnis teicamnieks, jā - neizmeta no skolas, kā pārējos 5 džekus, jo atspēkoju apsūdzības. Un? Kuram no mums tagad no kauna vajadzētu aizvērties? Neatceries Mao pie pieminekļa? Trešais, pa kreisi no labās...

Atslēdzies Mao

Re: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.
« Atbilde #166 : 2017. gada 02. jūnijs, 10:16:00 »

jā un nē... ja paņem piemēram F1, golfu, lielo tenisu, tur piķis arī nevājš, bet valstiskā ideja nav tik augstu pacelta... Oriģinālo olimpiāžu laikā esot kari pārtraukti (personīgi es tam neticu, ja nu vienīgi visi bij tādā ķēmā, ka i paiet nevarēja, kur nu vēl pakarot)... mūsdienās olimpiādes ir politizētas, ik pa brīdim kāds tās boikotē, kādu nelaiž iekšā... pēc tam ar čurām laistās, ka tik savu taisnību pierādīt... ai, smird viss tas sporta pasākums...

Jā un nē... Tu liekas precīzi iešavi pa tiem sporta veidiem, kuri kā komercstruktūra būvēti - SIA, LTD, GMbH un td. Tādiem tiesiskas valstis teorijā pat nedrīkst naudu dot, varbūt pašvaldības, tūrismam tipa...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #167 : 2017. gada 02. jūnijs, 10:25:32 »
Ak vai, cik daudz to "reizē ar Ļeņinu baļķi nesušo" saradies...  ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #168 : 2017. gada 02. jūnijs, 10:37:30 »
Ak vai, cik daudz to "reizē ar Ļeņinu baļķi nesušo" saradies...  ;)

Cik daudz? Ir skaitļi? Biji pie pieminekļa un Mao neredzēji?
Uz kuru jautājumu plāno atbildēt? Var minēt, ka nevienu? Var minēt, ka tava replika ir izēstas čaumalas vērta, nepasaka neko kā tikai parāda Tavu spēju vienīgi aizskart, pareizāk - gribēt aizskart, jo citādāk atspēkot oponentu tu nemāki pat būdama anonīma?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #169 : 2017. gada 02. jūnijs, 11:50:07 »
Kurš nu par aizskāršanu un citādu oponēšanu būtu runājis...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #170 : 2017. gada 02. jūnijs, 12:10:26 »
Atbilde pieņemta.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #171 : 2017. gada 10. jūnijs, 22:19:48 »
Stāsts Nr, nākošais.
Šodien ap plkst. 22 (kādas minūtes pirms) pa šoseju Rīga - Ainaži pārvietojas vientuļš armijas HUMMVEE (tautas valodā - Hammers). Lieki teikt, ka zaldātiņi atgriežas no bodes apmeklējuma novada galvaspilsētā :) Un tagad atcerēsimies, - kā LPSR laikos tauta burkšķēja par armijas slepenību, piesedzot izšķērdību un izlaidību, tankos uz bodi pēc šņabja vizinoties. Juuuuhuuuuu! LPSR ir atgriezusies! Toreiz bezkaunīgi brauca, ar rietumu imperiālistiem baidot, tagad sākas tas pats, jo, redz, agresīvā Krievija esot blakus.
Un kas vēl būtiskāk, - neatceros, kā tas ceļu satiksmes noteikumos saucās ("krēsla" vai kkā tā, kad pat bez visiem dienas laikā ieslēgtajiem tuvās gaismas lukturiem, bez ieslēgtām tuvajām gaismām bija aizliegts braukt), bet zēni vienu daļu ceļa brauca pilnīgi bez ārējā apgaismojuma. Pa šoseju ar ātrumu ap 80 km/h. Lieki teikt, ka nekādu valsts numuru transportlīdzeklim nav, t.i., pēc negadījuma tik vien kā varēsi pateikt: "Maskēšānās krāsojuma armijas transportlīdzeklis bija." Kādu poligonā ir desmiti ...
Satiksmes drošība pāri visam! :)

Kā toreiz pasaules valdnieki darīja visu, kas prātā ienāca, tā tagad tādi paši pasaules valdnieki sāk to pašu.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 10. jūnijs, 22:30:05 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #172 : 2017. gada 11. jūnijs, 10:25:44 »
Apstādināji? Aizrādīji?

Lūk. Bet mana meita (18.g.v.) vakar pilsētā izsekoja un noķēra aiz astes poličus, kas nēsājās uz "dzeltanā", pāri 2 stopzīmēm neapstājoties, uz 80 km/h  vismaz un bez bākuguņiem. Noķēra un nolasīja morāli caur lekciju, šie sēdējuši un sarkuši.

Man par izglītības sistēmām un sovjetisko domāšan un dzīvošan pārvaicāt, jeb vairs nevajag?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #173 : 2017. gada 11. jūnijs, 10:38:00 »
Neapstādināju un neaizrādīju. Nez' kas es viņiem tāds par policistu, ka viņiem būtu jāstājas?
Otrkārt, ir visticamāk gana daudz cilvēku, kuri saņem algu par to, lai nekas tāds nenotiktu. Šai armijā dienējis neesmu, - nezinu, bet PA bija tāds daļas dežūrējošais virsnieks, kurš priekšniecības prombūtnes laikā atbildēja par notiekošo. Bija ģežurnij po KPP (kontroļno propusknoi punkt), kurš vārtus no/uz daļās teritoriju varēja atvērt un varēja neatvērt ... Tādas Militārās policijas ar visiem auto un bākuguņiem tai armijā vispār netiku redzējis, bet tagad - ir. Nu, ja visi tie neko ... Tad ko tāds civilists zigfrids?

Kas viss vienam tādam zigfridam tikai nav jādara!? Valsts un pašvaldības pārvaldē - jāpiedalās, pie tam viens pašvaldības deputāts, pats taujājis pēc jaunām idejām un no jūsu padevīgā kalpa tādu saņēmis, uzreiz nostājās pozā "Tava ideja, - tev arī jārealizē", tipa - tagad ej un atrodi sponsorus, izstum cauri Domes lēmumu, nodrošinot deputātu vairākumu, no otras puses - sarunā tos, kuri tavu ideju realizēs, vienojies ar viņiem par algām ... nu, atnes visu uz šķīvīša, bet mēs pirms 3. jūnija vēlēšanām visiem stāstīsim, kā esam cīnījušies un realizējuši - balsojiet par mums. :)
Pašvaldības vietā jāorganizējas talkai un jāvāc atkritumus (= par brīvu pašvaldības vietā tās funkcijas jāveic)
Tagad vēl armijniekus ar kara tehniku uz šosejas jābremzē, lai viņiem lekciju par ceļu satiksmes noteikumiem nolasītu ...
Nav tā kā par daudz prasīts no viena tikai - cilvēka, citu neizdarības lāpot?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 11. jūnijs, 10:47:51 no Zigfrids »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #174 : 2017. gada 11. jūnijs, 11:02:27 »
Nuja, “ vienam cilvēkam“ labāk nekur nejaukties,
labāk pavaimanāt cik viss šausmīgi slikti un cik padomijā viss bija labi... :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #175 : 2017. gada 11. jūnijs, 11:13:55 »
Zigi, vai gadījumā tas nebiji Tu (neatceros īsti, tādēļ pārvaicāju), kurš te kādu laiciņu pirms vēlēšanām kaismīgi aicināja celties, iet, darīt, uzlabot, rīkoties, mainīt....lai dzīvotu labākā, taisnīgākā, godīgākā valstī? Kaunināji inertos, ieknābi aizbraucējiem?

Citādi - baigi sliktais tonis - tupēt aizkrāsnē un palaikam izšauties, lai ierietos vai iekamptu kādam papēdī ;

Ja kļūdos, tad atvainojos par sliktu atmiņu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #176 : 2017. gada 11. jūnijs, 11:23:29 »
Zigi, vai gadījumā tas nebiji Tu (neatceros īsti, tādēļ pārvaicāju), kurš te kādu laiciņu pirms vēlēšanām kaismīgi aicināja celties, iet, darīt, uzlabot, rīkoties, mainīt....lai dzīvotu labākā, taisnīgākā, godīgākā valstī? Kaunināji inertos, ieknābi aizbraucējiem?

Citādi - baigi sliktais tonis - tupēt aizkrāsnē un palaikam izšauties, lai ierietos vai iekamptu kādam papēdī ;

Ja kļūdos, tad atvainojos par sliktu atmiņu.

Es tas nebiju.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #177 : 2017. gada 11. jūnijs, 11:29:02 »
Nuja, “ vienam cilvēkam“ labāk nekur nejaukties,
labāk pavaimanāt cik viss šausmīgi slikti un cik padomijā viss bija labi... :)

Vot, tieši sliktajā padomijā visi nodarbojās ar visu, bet tas taču nepareizi, vai ne? :)
Šodien oficiālā mode mums saka, ka amatos esot jābūt vieniem vienīgiem profesionāļiem, kuri par to algu saņemot ...
Nuuuu, vispār labi vēl, ka man ar tiesām nav bijusi darīšana. Tad man te vēl par juristu kļūt pašmācības ceļā un kāda ģenerālprokurora vai tiesneša brāķus palabot piedāvātu, ne? :)
SAVU darbu es padaru gana labi (ir klienti ar 15 un 20 gadu stāžu), lai citi dara tāpat savējo.
Maximas kasē nemākulīgas pārdevējas vietā sēsties netaisos, atvainojiet, ja varat.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #178 : 2017. gada 11. jūnijs, 11:49:36 »
Sasmējos, atcerējos kā vajeņnņikam pretējā ielas pusē saldātiņi privātmāju pa pusgadu uzcēla :), ar celtiecības materiāliem arī problēmu nebija...
Ne tā, kā mani vecāki - pa vakariem, pēc darba, meistaru nodarbināt arī nedrīkstēja,
skaitījies kapitālists, taka atpakaļ uz Sibīriju...
Jā, labi laiki bija, visi vienlīdzīgi, visi nabagi, laime.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #179 : 2017. gada 11. jūnijs, 21:19:37 »
Neapstādināju un neaizrādīju. Nez' kas es viņiem tāds par policistu, ka viņiem būtu jāstājas?
Otrkārt, ir visticamāk gana daudz cilvēku, kuri saņem algu par to, lai nekas tāds nenotiktu. Šai armijā dienējis neesmu, - nezinu, bet PA bija tāds daļas dežūrējošais virsnieks, kurš priekšniecības prombūtnes laikā atbildēja par notiekošo. Bija ģežurnij po KPP (kontroļno propusknoi punkt), kurš vārtus no/uz daļās teritoriju varēja atvērt un varēja neatvērt ... Tādas Militārās policijas ar visiem auto un bākuguņiem tai armijā vispār netiku redzējis, bet tagad - ir. Nu, ja visi tie neko ... Tad ko tāds civilists zigfrids?

Kas viss vienam tādam zigfridam tikai nav jādara!? Valsts un pašvaldības pārvaldē - jāpiedalās, pie tam viens pašvaldības deputāts, pats taujājis pēc jaunām idejām un no jūsu padevīgā kalpa tādu saņēmis, uzreiz nostājās pozā "Tava ideja, - tev arī jārealizē", tipa - tagad ej un atrodi sponsorus, izstum cauri Domes lēmumu, nodrošinot deputātu vairākumu, no otras puses - sarunā tos, kuri tavu ideju realizēs, vienojies ar viņiem par algām ... nu, atnes visu uz šķīvīša, bet mēs pirms 3. jūnija vēlēšanām visiem stāstīsim, kā esam cīnījušies un realizējuši - balsojiet par mums. :)
Pašvaldības vietā jāorganizējas talkai un jāvāc atkritumus (= par brīvu pašvaldības vietā tās funkcijas jāveic)
Tagad vēl armijniekus ar kara tehniku uz šosejas jābremzē, lai viņiem lekciju par ceļu satiksmes noteikumiem nolasītu ...
Nav tā kā par daudz prasīts no viena tikai - cilvēka, citu neizdarības lāpot?

Neirs zaļu vasku - redzi izvaro likumu, ko darīsi? Neko.