Autors Tēma: Populārā psiholoģija - attiecības  (Lasīts 14864 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Populārā psiholoģija - attiecības
« : 2017. gada 14. maijs, 15:54:51 »
Sastapos ar rakstu "Mūsu sievietes apņem vīriešus nevis par vīriem, bet audzināšanā…"  kura ir intervija ar Mihailu Litvaku.

Citāts
Kādām sievietēm ir uzticīgi?

Fiziski veselām, garīgi attīstītām un materiāli neatkarīgām. Mūsu sievietēm ir trīs seksuālie traucējumi: pedofilija, zoofilija, mazohisms. Pirmkārt, viņas ņem vīriešus nevis par vīriem, bet audzināšanā. Otrkārt, dzīvo ar alkoholiķiem. Kas ir alkoholiķis? Dzīvnieks. Un treškārt – cieš no mazohisma: viņām patīk, ka par viņām ņirgājas.

Principā pret pārējo ir gana daudz iebildes, jo iekšā ir postsociālisma problemātika, ko klausoties krievu cilvēkus ir jāņem vērā. Kā jums škiet?

Atslēdzies Zigfrids

Re: Populārā psiholoģija - attiecības
« Atbilde #1 : 2017. gada 14. maijs, 16:34:06 »
Ja tai bildē pie raksta tas ir autors, tad ... viņš pēc krieva neizskatās.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2017. gada 14. maijs, 16:35:33 »
... par minēto izteikumu. Jā, matriarhāta apstākļos tā visticamāk ir vienmēr.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2017. gada 14. maijs, 16:56:23 »
Tu tak ar izklausies pēc ilgstoši nedabūjušas vecmeitas, bet tā tak ar nav, vai ne?
Un vai tu patiesi zini ko nozīme tik sarežģīts vārds kā matriarhāts? :D :D :D 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2017. gada 14. maijs, 21:49:58 »
Patiesība jau vien ir. Lai cik arī nesmuki neizklausītos. Bet. Kā parasti - tur vajag divus. Ja vīrietis ļauj to visu ar sevi darīt, tad kas viņš ir? Nu ja, tas sadists, tas lops un tas bērns. Pēdējie divi - ļoti ērti ''amati''.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2017. gada 14. maijs, 23:10:49 »
Tu tak ar izklausies pēc ilgstoši nedabūjušas vecmeitas, bet tā tak ar nav, vai ne?
Un vai tu patiesi zini ko nozīme tik sarežģīts vārds kā matriarhāts? :D :D :D

Man vienkārši ir rūgta dzīves pieredze saskarsmē ar tādiem vīrietīšiem, kurus "mamma" aizkadrā rausta aiz diedziņiem kā marionetes. Sarunā ar tādu kā čalis ar čali kko (runa nav par dzeršanu vai līdzīgām "izklaidēm", bet, piemēram, - par akceptu šķūņa piebūvēšanai tuvāk par normaktos noteikto attālumu no kaimiņa žoga), paļaujies uz to, ka "ģimenes galva" ir apsolījis, sāc kko pats bīdīt nospraustajā virzienā ... Un ... Kad jau esi kārtīgi iesilis un uz priekšu pavirzījies, izrādās, ka vīrietītim vispār nekādas teikšanas, - tik vien kā redzamība un prasme solīt to, par ko pats nekādu atbildību uzņemties nav spējīgs. Tā, kas visu lemj, ir neredzamā lielmāte, viņš - tikai vergs - pavēļu izpildītājs. Lielmātei kkas neiepatikās, vot, "galva" y atnāca ar stulbiem un tizliem "argumentiem" skaidrot, kāpēc "piedod, kaimiņ, bet šitais nesanāks". Vot, tieši tad saproti, kādi kretīni īstenībā ir visi šie pāraugušie dēlēni - zem papēža sēdētāji.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2017. gada 14. maijs, 23:29:20 »
... jā, un vienīgais, ko tādi parasti labi pieprot, ir gudri muldēt par visādām tēmām ... Arī - par matriarhātu.  :hi:

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2017. gada 14. maijs, 23:35:44 »
Neredzemajai bīdītājai vnk ir galva uz pleciem un spēja modelēt situāciju -atšķirībā no loha, kas bez domāšanas sasola nez ko, iespējams pat šmigā

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2017. gada 14. maijs, 23:50:51 »
...varbūt tas vispār ir sievas īpašums, ne “solītāja“.
Ja kopīpašums, tad vienalga vienpersoniski bez otra akcepta ko sasolīt nedrīkst.

Bet par to kaimiņu neietilpināšanos savā placī un bāzšanos tuvāk sētām
būtu daudz ko teikt, bet nu tad offtops.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 14. maijs, 23:57:05 no tuk »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2017. gada 15. maijs, 02:04:31 »
Dāmas - te nu Zigfrīdam taisnība - da kaut marsiāņu iebrukums un caureja, ja vīrietis ko saka, tad tā tam būs būt! Tur jau tā nelaime, ka vīrietis vairs nedomā, nav īpašnieks, ''nemodelē'', nejandalē un nefigurē.
Cik tas ir jauki un viegli, ja Tu (sieviete) zini, ka nav par šķūnīti un tā saturu jādomā, naži ķēķī uzasināti, trubas pirtī saskrūvētas, ķemertiņa durvis turās eņģēs, zeme karpeļiem uzarta un šēzlongs dārzā uzstellēts. Un pat vīns glāzē ieliets, gaļļīte uz grila čurkst. Tev atliek tikai kādu debesmannā uzburt un uzacis izplūkāt (savas!).
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2017. gada 15. maijs, 02:23:08 »
A skuka ta kakaja...
Visu ar mēru, man tāda bezdomu puķes dzīve toč nederētu :) un diez vai tuks ar tādu
dumju naguvīlētaju gribētu kopdzīvi ;) , jo līdzvērtigaki partneri, jo labāka kopdzīve.

Un to pirts trubu un ko vēl ne, dara meistars.
Nav vairs kā manu vecāku laikā pašam žiguli bija jāprot saķīlēt...

p.s. gaļas grillēšnu un vīna ieliešanu jau tas neizslēdz ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 15. maijs, 02:28:52 no tuk »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2017. gada 15. maijs, 08:16:52 »
Vot nafig man to meistaru domāt, saukt, kontrolēt? Napig man mācīt puikiem moča braukšanu vai nagliņu klopēšanu? Vai STĀSTĪT, ka puķes dāmītēm jāpērk un kažoku jāpērk?
Līdzvērtīgi gan, bet līdzsvaroti - ar vīrišķo un ar sievišķo, nevis ONO.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2017. gada 15. maijs, 09:14:28 »
Nu kurš tad runā par “ono“, nevajag pārspīlēt :)
Bet, ja kas attiecas arī uz citām iesaistītām personām,
respektīvi skar arī pārējos ģimenes locekļus, manuprāt, normāli būtu vispirms uzzināt
to domas un tad pieņemt lēmumu un ko solīt sosedam. :)

Atceros, vēl pāris gadījumus, kad tādi mačo bija galvojuši kredītus.
Un dažs vēl tagad maksā... Nu sieva un bērni nav pārlaimīgi, lai neteiktu šokā par mačo patstāvīgajiem īsta veča gājieniem.

Tādēļ jau tā ir kopdzīve, ka lēmumi vispirms tiek apspriesti :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2017. gada 15. maijs, 09:32:54 »
Nu nē, tādas "veču vārda"' norunas par ārpusnormatīvu būvniecību nerullē. Šķūnīšus utml., uz "norunas" pamata nevietā būvēt nozīmē palikt sev apakšā mīnu ar laika degli. Nebūvē jau vienai dienai, a gadu gaitā ui kā viss mainās - nomainīses kaimiņi vai šie paši esošie pārdomās, vai sasolījušo veci pie teikšanas nomainīs kāds cits, un vāc ka tu savu šķūnīti dažus metrus tālāk no sētas, a šķūnītis, kā zināms, nav uz riteņiem... Agrāk vai vēlāk problēmas būs, ja ne tuvākā, tad tālākā nākotnē, tā ka nafik, nafik...

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2017. gada 15. maijs, 09:41:53 »
Par to šķūnīti tā asi reaģēju -radinieces vīrs jaunajam kaimiņam pie viskija glāzes
-kāda runa, kaimiņ, būvē to pirtiņu 2 m no manas robežas, mēs tak  visi latviešu cilvēki!

Tagad pirtiņa stāv, pie noteikta vēja dūmus pūš logos, aiz pirtiņas krāmu noliktava -bet mēs tak labi kaimiņi!

Bet par psiholoģijas dažādajie aspektiem-mums aiz mājas kādus 2 mēn stāv ārā sviežamā veļasmašīna. Nē, čigānam nedosim, nav ko līst pagalmā, un vispār man vienalga, man tas nabaga baltais  tonnu smagais lūznis ēst neprasa. Nē, noteikti gan jau aizvedīsim.

Šorīt ieraugu -pretējiem kaimiņiem piebraukusi mašīna pēc lielgabarīta krāmiem, es skrienu, sarunāju, ka mūsējo arī paņems. Domājiet, man kāds paldies pateica -malace, re, kā tu noreaģēji!