Autors Tēma: Populārā psiholoģija - vīrieši  (Lasīts 2119 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Populārā psiholoģija - vīrieši
« : 2017. gada 18. maijs, 09:56:11 »
Vīrieši «uz laiku» un «uz visiem laikiem»...      

Psiholoģijas profesors Aleksandrs Bondarenko spriež par vīriešiem, kas pazūd no attiecībām, neko nepaskaidrojot, un mēģina tikt skaidrībā, kāpēc mīlestība ir pārvērtusies par «projektu», bet iemīlējušies par menedžeriem.          

Un tagad galvenais: jo īsta vīrieša programma ir kāda? Padarīt sievieti laimīgu! Tā bijis vienmēr!
Vīrieši «uz visiem laikiem» patiešām eksistē! Paverieties apkārt! Gadās, ka arī «vīrieši uz laiku» kļūst par «vīriešiem uz mūžu» –

ja notiek šāda ķīmija starp diviem cilvēkiem, kad vīrietis vairs nespēj iedomāties savu dzīvi bez šīs sievietes.

Tiesības būt ir dažādām attiecībām, gan tām, kas uz laiku, gan tām, kas uz visu mūžu. Nekā slikta projektveida attiecībās nav, ja gan vīrietis, gan sieviete apzinās, ka viņu romānam ir konkrēti spēles noteikumi. Problēmas sākas tad, kad sieviete šo mīlestību uztver kā likteni, bet vīrietis tikai kā kārtējo projektu. Kā to saprast? Intuitīvi sieviete praktiski vienmēr var just, kā mīļotais pret viņu izturas. «Vīrietis uz laiku» ir gandrīz kā mēms, viņš nedod nekādus signālus par to, ka «tu esi mana vienīgā, es gribu būt kopā ar tevi uz mūžu». Bet liktenīgajās attiecībās vīrietis šādus signālus sūta, atcerieties filmu par maršalu Žukovu: «Es vēlos, lai tu aizvērtu manas acis» vai «man bez tevis trūkst elpas..»

Atslēdzies tuk

Re: Populārā psiholoģija - vīrieši
« Atbilde #1 : 2017. gada 18. maijs, 10:32:23 »
Mja, Maršals Žukovs..., kā nu ne.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2017. gada 18. maijs, 10:42:45 »
Tiešām, īstais, kura mutē ielikt romantiskus vārdus...

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2017. gada 18. maijs, 10:58:04 »
"Atcerieties filmu par maršalu Žukovu ":

Tiešām, kā acu priekšā redzu. :rofl:  Mīļākā filma.

Ir nu gan piemēriņš

Man liekas, no tādiem runātājiem visvairāk būtu jāpiesargājas.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 18. maijs, 11:14:34 »
Tiešām, īstais, kura mutē ielikt romantiskus vārdus...

Žukovs bija liels brunču mednieks un cilvēks, kam patika grezna dzīve :) Pēc kara gandrīz zem tribunāla nonāca dēļ laupīšanas atbrīvotajā Vācijā, jo bija 'atpircis' no vāciešiem mēbeles un dzīvokļa iekārtas veselu vagonu ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2017. gada 18. maijs, 11:33:17 »
Ja nesaskan priekšstats, izjūtas par abu attiecībām, tas allažiņ ir slikti. Sievietei arī nav diža laime kļūt par mūža liktenīgo tēlu un gandrīz vainīgai justies, ka bijušajam bez viņas "trūkst elpas" (c) vai kā nu tur.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #6 : 2017. gada 18. maijs, 11:54:17 »
Mja, mīlestība ir sajūta. :) Un ja sajūtas nav (ilgstoši), tad kaut kas nav kartībā. Vienīgā īpatnība ir, ka "sajūta parasti ir gaisā" un diemžēl arī mainīga. :)  :saule:   

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2017. gada 18. maijs, 19:23:39 »
Tplv pavilcies uz romantiku. Pārsmējos par to Žukovu. Tādas salkanības, phē.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 18. maijs, 22:14:33 »
Atkal tas pats. Ja vīrietis nav kļuvis par lupatu, značit nemīl.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2017. gada 18. maijs, 23:00:01 »
Kāds lupata?, Pats Maršals!, Pats Žukovs!