Autors Tēma: Viņas melo labāk 5  (Lasīts 3663 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Viņas melo labāk 5
« Atbilde #15 : 2017. gada 12. jūlijs, 13:07:56 »
Es reizēm paskatos, bet liekas tīrās šausmas. Sižeta nekāda, visi pāri krustām šķērsām sajukuši, beibes stulbas....Sviests. Retais gadījums, kad nekādas baudas kaut no sviesta  :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2017. gada 12. jūlijs, 13:14:59 »
Es reizēm paskatos, bet liekas tīrās šausmas. Sižeta nekāda, visi pāri krustām šķērsām sajukuši, beibes stulbas....Sviests. Retais gadījums, kad nekādas baudas kaut no sviesta  :)

taisni tā. Skulte vnk besī, Vāne drusciņ, bet ne ļoti, tā, kas to Simonu tēlo, tā ir o.k., Tatarinova jau vispār klasika. Nu, tie džeki.. hmm, lai Nāra izsakās. Sižets - gavno.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #17 : 2017. gada 12. jūlijs, 13:39:39 »
oj, tad , iespējams, man galvā sagriezies, bet Marta tajā savā maucīguma konceptā jau šķiet izcila:) resp, ja ir, tad ir m..a. Nevis tā - drusku ir, drusku nav, tad ļoti, tad nemaz. Nē, viņas varonei ir raksturs. Vismaz šajā sezonā:)

Džeki? Tu gan Nārai prasīji, bet es teikšu tā - agrāk ārkārtīgi patika Roberts, bet tagad viņš ir pabīdīts malā un tajās epizodēs viņš nevar izvērsties. (mammuķis arī pēkšņi pārmeties uz Fēliksu, vairs nemīl savu puisīti, tā nevar būt :) ) Kārlis ir izcils (man tagad problēma - vai viņš pateiks Simonai par fotogrāfiju? Ģīmis viņam palika tāds it kā būtu pāraudzinājies un nolēmis turpmāk būt labs. Savukārt, ja pateiks, tad tas būs vēl debīlāk no sižeta puses, jo cik tad var šitos - 'es tev paskaidrošu"-"ne, neko negribu dzirdēt".) Lūkass vispār ir krutais džeks!! Konrāds gan kāds bija tāds ir, bet Reinis - nu vismaz ar Simonu viņš dialogos ir ļoti reāli noticams.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2017. gada 13. jūlijs, 00:19:43 »
Tā, kad bija Margo randiņš??? Es tādu neredzēju, lai gan skatos visu, es kādu sēriju izlaidu?!

Šodien Kārlis parādīja Simonai bildi, viņa protams sacepās.

Man gan viss patīk, sižets, aktieri, izņemot maucīgo Martu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #19 : 2017. gada 13. jūlijs, 09:07:29 »
Randiņš bija pirmdienas vai otrdienas vakarā? No galvas nepateikšu, jo skatījos trīs sērijas pēc kārtas. Filmēts Eksportā, Daugavmalā. Laikam tad vēl tas krogs bija.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #20 : 2017. gada 13. jūlijs, 10:51:46 »
Palasot te atsauksmes, sāku skatīties 5.sezonu. Daudz ko nesaprotu, bet skatīties interesanti, ja vienā piegājienā izrauj cauri vairākas sērijas.

Īpaši man patīk "savtīgā intrigante" Vāne, un Bezmers tai savā "stulbībā" :) . Tie man šķiet tādi līdz galam izturēti tēli.

Lai gan brīžiem šķiet, ka Ugunsgrēks tagad integrējies šajā seriālā ar savām Jūrmalas viesnīcu reklāmām, tomēr priecē, ka tas viss filmēts dabiskos interjeros. Tāds paviegls vasaras seriāls.
Auziņš gadījumā nav kāds iefiltrējies milicis-policis, kurš pieķers nedarbos Buli? Man vismaz tā izskatās.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:03:23 »

Auziņš gadījumā nav kāds iefiltrējies milicis-policis, kurš pieķers nedarbos Buli? Man vismaz tā izskatās.

tas bija skaidrs jau pirmajā epizodē ar pastmarkām :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #22 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:07:12 »

tas bija skaidrs jau pirmajā epizodē ar pastmarkām :)

Kādam pastmarkām? Kaut ko neesmu pamanījusi vai arī vēl redzējusi? Es domāju par epizodi ar Djakonovu Māra Rīgas viesnīcā, kur Auziņš laikam pirmo reizi parādījās.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:17:56 »
kad viņš Mārim stāstīja par biznesu ar pastmarkām

Atslēdzies samtene

« Atbilde #24 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:21:19 »
kad viņš Mārim stāstīja par biznesu ar pastmarkām

Ā, nu skaidrs, tik tālu neesmu tikusi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #25 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:29:26 »
Ar pastmarkām??? Es redzēju i to brīdi, kad Auziņš sēdēja aiz aizkara un lūrēja uz Buli un Djakonovu, i dzirdēju Buļa-Djakonova dialogu. Ā, bet laikam, ja tā padomā, es neredzēju, kā Auziņš ar Buli pirmo reizi sarunājas. jūs sakāt - par pastmarkām runāja? Vēlākos dialogos viņš visu laiku stāsta par savu tipogrāfiju.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #26 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:36:42 »
Ar pastmarkām??? Es redzēju i to brīdi, kad Auziņš sēdēja aiz aizkara un lūrēja uz Buli un Djakonovu, i dzirdēju Buļa-Djakonova dialogu. Ā, bet laikam, ja tā padomā, es neredzēju, kā Auziņš ar Buli pirmo reizi sarunājas. jūs sakāt - par pastmarkām runāja? Vēlākos dialogos viņš visu laiku stāsta par savu tipogrāfiju.

Vot, vot, vispirms sēdēja Rīgas viesnīcā un lūrēja :) un tad aizdevās pakaļ Bulim&co uz Jūrmalu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2017. gada 13. jūlijs, 12:36:30 »
Marija - kur vel stulbāku tēlu, pilnīgi degradēta persona :rat: Simona ar visiem izgulējusies, tàds diezgan neinteresants un ne visi glīts tèls, nesaprotu, kurā brīdī viņa ar Reini sapinās, nebija pat mājiena par to, bija tak ar Konrādu kopā, bet Margo ar Reini. Tagad vēl kkāda sīka rūķene parādījusies pēdējā sērijā, tāds tipāžs kā no kāda realitātes šova.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #28 : 2017. gada 14. jūlijs, 01:10:56 »
Rūķene;) manuprāt meitēns baigi forši spēlē:) zēl, ka joprojām titros viņu nepiemin.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #29 : 2017. gada 14. jūlijs, 01:17:38 »
Skat, ko atradu- https://skaties.lv/izklaide/sovi-un-seriali/seriali/vinas-melo-labak/vinas-melo-labak-aktieru-komandai-pievienojas-kristine-belicka-un-juris-bartkevics/
Mūs vēl gaida vesels bariņš jaunu tēlu. Te pieminets arī meitēna vārds, neko gan neizsaka, nav dzirdēts pat nejādos kursa darbos