Autors Tēma: Vecāku iepazīstināšana ar draugu/draudzeni  (Lasīts 3200 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Vecāku iepazīstināšana ar draugu/draudzeni
« : 2017. gada 31. maijs, 21:46:16 »
Man nav komentāru, gribu zināt, kā tas notika jums. Kā jūsu bērni iepazīstināja jūs ar savu draugu/draudzeni?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 31. maijs, 21:57:25 no Nomade »

Atslēdzies tuk

Re: Vecāku iepazīstināšana ar draugu/draudzeni
« Atbilde #1 : 2017. gada 31. maijs, 23:03:13 »
Nu, vienkārši, iepazīstināja, kas tur tāds?

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2017. gada 31. maijs, 23:33:45 »
zinājām, ka ir, atbrauca, teica labdien.

Man liekas, jo mazāk uzmanības, jo labāk

Atslēdzies taj

« Atbilde #3 : 2017. gada 01. jūnijs, 07:21:48 »
Arī šķiet, ka nevajag atsevišķi tā pievērst uzmanību, tas vairāk samulsinātu. Nu, tāda kā nopētīšana vai sākšana iepzīstināt ar visiem, māju. Tik daudz, cik apsveicinoties. Lai tā dabiski, viegli un atraisīti.

Un vēl, kad kāds jaunietis atved iepazīstināt ar savu sastapto otrpusīti, tad šis pats jaunietis savā ziņā arī ir kā galvenais, kurš virzīs notikumu gaitu, vedinās otru jaunieti aiziet kaut ko apskatīties un tā, jo tad jau jaunieši sapazinuši viens otru un labāk zinās, kas dara komfortablāku jušanu. Vecāki šajā gadījumā ir vairāk kā fons vai arī, ja jauneklīgi un forši vecāki, tad kā draugi.

Pati ar dzīvesbiedra vecākiem, atminos, iepazinos, kad braucām vasarā visi uz laukiem. Āra plašumā ir vieglāk nekā telpās. Ir kur lūkoties skatienam, nav fokuss uz kaut ko vienu, var aiziet pastaigāties. Un, neatceros, vai uzreiz, bet vēlākā apsveicināšanās bija vairāk tādā "Čau!" formā, izpaliekot sajūtai, ka tur ir viņi - cienījamos gados - un mēs - vēl ne tik cienījami. :) Vecmāmiņas gan, tas ir jau cits stāsts! Tur izreiz bija: "Bērniņ, vai ēdīsi ābolmaizīti ar tējiņu!", vienlaikus visu jau servējot, un tas bija kopumā ļoti mīļi.

Un, kad man nāksies tikt iepazīstinātai, vismaz domās, man šķiet, gribētu spēt noreaģēt arī kaut kā līdzīgi, tā - ar vieglumu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2017. gada 01. jūnijs, 07:25:59 »
pirmais jau vēl nav precinieks

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2017. gada 01. jūnijs, 07:32:34 »
Nav tur ko iespringt, kamēr netaisās precēties. Cik tādu draugu vēl nebūs...S Iepazīstoties sasveicināties, nopētīt, likt mierā un  galvenais no meitas uzzināt izglītības līmeni un no kādas ģimenes nāk.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #6 : 2017. gada 01. jūnijs, 08:30:31 »
Par pēdējo reizi: dēls vispirms paziņoja, ka viņam ir jauna draudzene un viņš grib iepazīstināt mūs. Prasīja, vai tas mūs nešokē, ka viņa ir dejotāja?  :rofl: Interesanti, kādēļ?!
Es izcepu kūku, pagatavoju kafiju un uzrīkoju nelielu jauku pasēdēšanu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2017. gada 01. jūnijs, 08:36:16 »
Mans lielais kādreiz mani iepazīstināja ar visām savām draudzenēm. Atveda čiepu uz mājām, pateica - šī ir X, bet šī ir mana mamma - un tālāk jau čiepu aiztransportēja uz savu istabu. Reizēm pusdienas piedāvāju (ja taisīju), ja nē, tad dēls ar čiepu paši pa virtuvi saimniekoja. Es ar sarunām neuzbāzos.
Tagad dēls dzīvo atsevišķi un esam sarunājuši, ka es tikšu iepazīstināta tikai tad, ja viņam būs nopietnas attiecības. :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2017. gada 01. jūnijs, 09:09:14 »
Mūsmājās vienmēr ir bijis daudz meitu draugu - klasesbiedri, domubiedri, jau no tiem laikiem, kad vēl tikai draugi bija... tad iepazīstinot kautkāda sarkšana sākās, un tamlīdzīgi :) Un tā tas turpinās - visi tiek stiepti mājās un ar visiem draudzējamies uzreiz. Nu ko tad - brīvdienās katrs uz savu pusi skries (meitas jau sen atsevišķi), vai  ?

Nu ja tā padomā - nav jau to "draugu" tā ka daudz bijis... Ne uz vienu nelūram kā uz potenciālo līgavaini, lai gan, jāsaka - diezgan skaidrs uzreiz - tur būs kaut kas vai nebūs... Jautri :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #9 : 2017. gada 01. jūnijs, 12:50:38 »
Ar vecākiem iepazīstinaju tikai vienu -to īsto :)
Kā vēlāk izrādījās, arī es esmu vienīgaus, kurš vests iepazīstināt :D

Meita visai droši, ka ja nu nāktos ar kādu iepazīstināt, tad vilks līdz pēdējam.
Es pārāk daudz gribot zināt:)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2017. gada 01. jūnijs, 16:12:06 »
Līgavas un līgavaiņi....
Man tik daudz neprecētu pāru apkārt... ar kopīgiem un ar nekopīgiem bērniem. Saiet kopā un dzīvo nost, iepazīstināšana paliek kaut kur otrajā un trešajā plānā. Vai sen jau notikusi pavisam citā sakarā.
Iedomājos savu mammu - ja es būtu viņu iepazīstinājusi ar katru kavalieri - :rat: . Pirmkārt jau tāpēc, ka kavalieru bija diezgan, tik līdz gultai tā vis neskrēju, bija citas prioritātes. Otrkārt - manai mammai laba atmiņa  :rofl: . Izdevīgā brīdī atcerētos un iebāztu ģīmī i to kas bij, i kas nemaz nebij, bet domājās esam.
Visus sakost!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #11 : 2017. gada 04. jūnijs, 22:02:16 »
Ar šodienu pierakstos klubiņā! :go_go:
man šodien,bērns savā 20.dzimenē atrādīja draudzeni. Smuka,čiepiņa.
Tēvs viņai atbrauca pakaļ 21:00. Normāli.
Ja es visus savus pielūdzējus būtu vedusi mammai rādīt,oi! jau tā mums bija sarunāts,ja zvana X,saki,ka esmu izgājusi,ja Y,dod trubu,runāšu :smej:

Atslēdzies dille

« Atbilde #12 : 2017. gada 05. jūnijs, 13:20:30 »
Man domāt, pazīstina jau ar to, ar kuru kas nopietnāks paredzēts.
Meita teica, ka puisis nāks roku lūgt, es pagatavoju pudienas, saklāju galdu, atnāca abi tādi svinīgi ģērbti un puisis pārbijies.
Mēs ar vīru laipni uzņēmām un vispār man ir superīgs znots.   

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2017. gada 05. jūnijs, 13:54:37 »
Ar šodienu pierakstos klubiņā! :go_go:
man šodien,bērns savā 20.dzimenē atrādīja draudzeni. Smuka,čiepiņa.
Tēvs viņai atbrauca pakaļ 21:00. Normāli.

a tēvs kāds? :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #14 : 2017. gada 06. jūnijs, 21:01:23 »
daddy,redzēju tikai no pakaļas-sudrabains audi :sad_smiley: