Autors Tēma: Pašvaldību vēlēšanu 2017, rezultāti, kāzusi, cūcības un pārsteigumi.  (Lasīts 5033 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Pašvaldību vēlēšanu 2017, rezultāti, kāzusi, cūcības un pārsteigumi.
« Atbilde #30 : 2017. gada 05. jūnijs, 23:23:43 »
Diez kā tas sanāk -Kauguru tauta vēl Truksni, iešvīkā krustiņus, te pēkšņi -bāc -ņeviģeķ vam truksnisa!  :banhead: :cry: Slims esot, kāja sāp, lai cilvēks atgūst veselību! Visu laiku vesels braukāja uz autobusiem, solīja visu turpināt, un te tā mūs uzmeta! :(
Kauguru tauta jau var vēlēt, bet diemžēl nevar būt par mēru cilvēks, kam ciešā draudzība ar zaļo pūķi traucē strādāt...

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2017. gada 06. jūnijs, 08:37:06 »
Tad nevajag tādu cilvēku uz plakātiem un autobusu pakaļām līmēt. Un vispār par deputātu izvirzīt. Varētu domāt,ka zaļzemniekiem tas nebija ieplānots. Jo bez vienīgā atpazīstamā viņiem nekas nebūtu sanācis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #32 : 2017. gada 06. jūnijs, 09:36:21 »
Kas zina, varbūt tā arī bija ieplānots no sākta gala. Varbūt ne, un pats pielika punktu, tieši pirms vēlēšanām izkrizdams no aprites un nespēdams piedalīties nekādās tikšanās un diskusijās.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #33 : 2017. gada 06. jūnijs, 10:24:35 »
Man tikko atgādināja ka vietējās vēlēšanās uzvarēja tie kas nebalsoja. Nevajag to aizmirst :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2017. gada 06. jūnijs, 10:55:11 »
Dēļ tādiem daiļdi@sējiem, kam slinkums bija savu pakaļu līdz iecirknim aizvilkt, arī esam dabūjuši Saskaņu ar 50,8%. Tam elektorātam nav slinkums aiziet nobalsot.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #35 : 2017. gada 06. jūnijs, 11:30:37 »
Dēļ tādiem daiļdi@sējiem, kam slinkums bija savu pakaļu līdz iecirknim aizvilkt, arī esam dabūjuši Saskaņu ar 50,8%. Tam elektorātam nav slinkums aiziet nobalsot.

Nu patiesībā jau TO elektorātu uz vēlēšanām dzen NA ar saviem daiļajiem izteicieniem ;) Čemodan-vokzal :) Jo niknāk proto-latvieši mēģinās gāzt Nilu un atbrīvoties no utīm, jo kārtīgāk TAS elektorāts ies uz vēlēšanām.  Bet nu uztverot lietu mazliet bez ideoloģijas, daudz latviesu nobalsoja par Nilu jo citi piedāvājumi bija ... hmz... :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #36 : 2017. gada 06. jūnijs, 11:51:57 »
Nu patiesībā jau TO elektorātu uz vēlēšanām dzen NA ar saviem daiļajiem izteicieniem ;) Čemodan-vokzal :) Jo niknāk proto-latvieši mēģinās gāzt Nilu un atbrīvoties no utīm, jo kārtīgāk TAS elektorāts ies uz vēlēšanām.  Bet nu uztverot lietu mazliet bez ideoloģijas, daudz latviesu nobalsoja par Nilu jo citi piedāvājumi bija ... hmz... :)

Tieši tā (par pēdējo apgalvojumu). Ja tauta nespēj izvirzīt no sava vidus nekā vairāk par cilvēkiem, kuri ar garantiju, tikuši pie kopējā katla rīs, rīs, rīs un rīs, tad daļa latviešu aiziet un nobalso par cilvēku (kaut, - ne savējo), kurš tam drusku tā kā stāv pāri.
Jā, jau zinu, - tūlīt sāksies! Nanoūdeņi un viss pārējais ... Atbildēšu īsi. Ja visi latviskie un nacionāli pareizi rakstošie "mediji" visu šo gadu laikā ir atraduši tik vien sadarītu cūcību, tad, salīdzinot ar latviskajiem politiķiem, kuriem jau ir veltīts vesels i-neta portāls, kurā ziņas un jaunumi atjaunojas katru dienu nu jau vairāku gadu garumā (pietiek.com), NU un AA ir tīri, balti un pūkaini. Visādi "IR" un pārējie līdzīgie takšu būtu aizrijušies aiz laimes, ja NU vai AA aizvestu pie mīļākās skapi ar RD auto, kā to viens nacionāltūdaliņš te nesen ar ministrijas auto un šoferi darīja, bet, ak, vai! Tāds skapis taču mūsu mīļajiem tautiešiem tāds nieks vien ir. Savējie ierēdņi jumto kontrobandu, savējie tiesās melo, savējie spriež netaisnu tiesu ... Es tikai domāju, kā šķīstu pa gaisu visādu tjarvju, pulku, bondaru, āboltiņu un pārējo siekalas, ja kko no tā visa varētu piešūt NU vai AA! Bet ... Diemžēl visu pēdējo gadu laikā vai nu nav bijis tādu iespēju, vai arī tās nav tikušas izmantotas.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2017. gada 06. jūnijs, 11:53:46 »
... savējie nelieši taču dvēselai tuvāki, vai ne? Man - nē. Un no krievu tankiem es nebaidos.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2017. gada 06. jūnijs, 11:54:09 »
No čūskas zivi neizcepsi - kāds piedāvājums, tāds rezultāts.  :just_popcorn:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #39 : 2017. gada 06. jūnijs, 12:49:42 »
... savējie nelieši taču dvēselai tuvāki, vai ne? Man - nē. Un no krievu tankiem es nebaidos.

Un kā būtu jābūt?
 Nē, nu labi audzinātā vidē visi zagļi ir zagļi, a tā....

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2017. gada 06. jūnijs, 13:15:55 »
"Tautai" nav stratēģijas, tāpēc tā dabū pēc nopelniem...

Ja vairākām partijām bija sauklis "par latvisku Rīgu", vai tiešāks - "Gāžam Nilu", tad attiecīgu komunikācijas stratēģiju vajadzēja - par Nilu runāt sliktu, par pārējiem labu vai neko. Bet nē! Bija jākonkurē visiem ar visiem... un tad protams, ka uzvar skaidrākais piedāvājums.

Atslēdzies figvam

« Atbilde #41 : 2017. gada 06. jūnijs, 14:01:48 »
letinji konsolideties nespej,kaa saka: 4 letini 3 partijas
pret Nilu visiem vajadzeja apvienoties,tikai tad butu rezultats

Atslēdzies Camma

« Atbilde #42 : 2017. gada 06. jūnijs, 14:41:40 »
Apstrīdu!
2 letiņi - 3 partijas!
Visus sakost!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #43 : 2017. gada 06. jūnijs, 14:47:48 »
Man šķiet ka autentiskais apgalvojums bija 3 latvieši 7 partijas ;) Tā kā jūsu optimismam nav pamata ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2017. gada 06. jūnijs, 15:35:24 »
Man šķiet ka autentiskais apgalvojums bija 3 latvieši 7 partijas ;) Tā kā jūsu optimismam nav pamata ;)

Cik Tev bija kombinatorikā?? ja 2 latviešiem 3 partijas, tad 3 latviešiem 9!! :D
elementāri vatson!