Jā, visi tikai aizmirsuši tādu necilu niansi, ka pēc tiem dižgariem apkārtējie spriež par pašu tautu ... Nu, līdzīgi kā "Pasaki man, kas ir tavs draugs, un es pateikšu, kas esi tu pats." Nezinu, kā šķiet citiem, bet manuprāt katrai tautai un nācijai ir savs attīstības līmenis, kurš daudzos aspektos ir salīdzināms. Tālāk šo tēmu neturpināšu, vien teikšu, ka šī līmeņa apzināšanās attiecībā uz savējiem, ir iemesls, kāpēc es šeit bieži čīkstu.
Otrkārt, ir jāatceras, ka ir nenobriedušie pusaudžu un pāraugušo tīņu prāti, kuri konkrētajā brīdī veido savu vērtību sistēmu. Šeit vairāk būtu par mūziku un vēl dažām kultūras izpausmēm jārunā. Nu, ko? Superpopulārās mana laika grupas "Depeche mode" solists un grupa kāpēc reiz uz gadiem pazuda? Sajauca nepareizos pulverīšus. Tātad, - tīņaprāt stilīga ir ne tikai mūzika, bet arī izskats, un, kas pats galvenais, - bieži - arī dzīvesveids. Pēc tam nav, ko brīnīties, ka veidojas visādas marginālas jauniešu subkultūras un vēl nez' kas, par ko normālie vecāki ir šausmās un neizpratnē.
Šodien situācija nav ne par centu labāka. No pēdējiem - Ūdrītis (?) totālā pālī uz Artilērijas ielas vnk krīt un nonāk zem auto riteņiem. Pat 10 vaiciktur gadiem nebija jāpaiet, - tautieši, "dižgaram" vēl dzīvam esot, metas vākt naudiņas žūpas ārstēšanai. Tad varbūt šo pašu principu vajadzētu attiecināt arī uz plenčiem, kuri nedzied? Varbūt patversmēs arī ir talanti? Dibinām fondu uz to ātrāko un sākam šos finansēt varbūt? Fedja, piemēram, var apakšlūpu pāri degunam pārvilkt! Talants taču!