Autors Tēma: Deģenerātu pielūgšana  (Lasīts 16925 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Deģenerātu pielūgšana
« Atbilde #30 : 2017. gada 06. jūnijs, 14:57:59 »
Bobi, kas Tev īsti ir ar tiem dzēràjiem? Tu katrā vietā vispirms redzi alko un pēc tam tikai pārējo, ja neieraugi kā pirmo alko...bet ja ieraugi to alko, tad viss - spriedums gatavs! :)
...cilvēki ir ar vàjībām

Tu pretendē uz asistenci man katrā vietā?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2017. gada 06. jūnijs, 15:30:10 »
Ok, Bobi....varu drusk atgādināt ..pie manas iepazīšanàs tēmas sāki ar alko, pie žoga krāsošanas bija jautājums par divlitrenēm....vairāk tev nesekoju, jo nekā interesanta nav...šeit lasu, jo patīk literatūra....tātad Vācietis, Hems, Nabokovs, Kerols pēc tavàm domām ir deģenerāti?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2017. gada 06. jūnijs, 15:34:07 »
Nabokovs [..]  pēc tavàm domām ir deģenerāti?
Pag, Nabokovam, neraugoties uz "Lolitu", ir samērā nevainojama reputācija.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #33 : 2017. gada 06. jūnijs, 15:35:08 »
Nerunāšu par baigi augstiem plauktiem, jo nepārzinu klasiku vai ģenialitāti tādā līmenī.

Vācietis, Melgalvs nokodās, Aizpuriete šreijā, Kulakovs arī tajā virzienā....un vēl daudzi citi (ātrumā neizdomāšu) Ģeniāli? Nu, nē. Talantīgi? Jā.
Vairumā gadījumu viņu ģenialitāti kultivē kādi viņu talanta atbalstītāji vai tuvinieki. Var jau saprast.

Hmzs, vai kāds varētu man pateikt vai es drīkstu turpināt pielūgt Elksni un Austriņu?  :blushing:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #34 : 2017. gada 06. jūnijs, 15:42:43 »
vai es drīkstu turpināt pielūgt Elksni un Austriņu?  :blushing:
Garlaicīgi, bet noteikti drīkst ;)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #35 : 2017. gada 06. jūnijs, 15:46:33 »
Garlaicīgi, bet noteikti drīkst ;)

Paldies :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #36 : 2017. gada 06. jūnijs, 15:55:33 »
Ok, Bobi....varu drusk atgādināt ..pie manas iepazīšanàs tēmas sāki ar alko, pie žoga krāsošanas bija jautājums par divlitrenēm....vairāk tev nesekoju, jo nekā interesanta nav...šeit lasu, jo patīk literatūra....tātad Vācietis, Hems, Nabokovs, Kerols pēc tavàm domām ir deģenerāti?

Es neesmu vainīgs, ja uzvedies kā atbilstošs tipāžs.

Neiztirzāju visus klasiķus, ļoti labi, ja radījuši ko paliekošu. Tas ir līdzīgi kā - ja virpotājs ar "zelta rokām" ir izvirpojis kādu ļoti unikālu un saimniecībā vajadzīgu priekšmetu, bet to darījis 3 promiļu reibumā un pēc darba mājās uzsitis sievai zilu aci - vai tāpēc tas priekšmets ir sliktāks kļuvis? Tēmu pieteicu par ko citu. Par manuprāt saķēzītu materiālu, ko radījis deģenerāts, kas tagad tiek celts slavas saulītē un murgiem piešķirts unikalitātes un simbolisma apzīmējums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2017. gada 06. jūnijs, 16:06:47 »
...tad B.Bērziņš ir talantīgāgs par Van Gogu, Gogēnu...

Būtu nekorekti salīdzināt, bet, manuprāt ir. Latvijas kultūrā pilnīgi 100%tīgi.
Ja kas, Van Gogu holandes intelektuāļi par elku neuzskata.
Un nejaucam tos, kuri paliek kultūras vēsturē kā kāda jauna virziena aizsācēji
vai spilgtākie pārstāvji.
Bet vispār diskusijā populāri tiek spriests par visnotaļ dažādām “lietām“, tāds rasols. Viens par māti,
 par cits par meitu un vēl kleitu :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #38 : 2017. gada 06. jūnijs, 16:35:42 »

Es neesmu vainīgs, ja uzvedies kā atbilstošs tipāžs.

Neiztirzāju visus klasiķus, ļoti labi, ja radījuši ko paliekošu. Tas ir līdzīgi kā - ja virpotājs ar "zelta rokām" ir izvirpojis kādu ļoti unikālu un saimniecībā vajadzīgu priekšmetu, bet to darījis 3 promiļu reibumā un pēc darba mājās uzsitis sievai zilu aci - vai tāpēc tas priekšmets ir sliktāks kļuvis? Tēmu pieteicu par ko citu. Par manuprāt saķēzītu materiālu, ko radījis deģenerāts, kas tagad tiek celts slavas saulītē un murgiem piešķirts unikalitātes un simbolisma apzīmējums.

Bet varbūt nozarē vnk konkurence par švaku? Bet kkādai kultūrai un ģēniju procentam ir jābūt! Kam citādi pieminekļus cels un visādas tur figņas veltīs? Nu, ja nav, kur tādus īsti ņemt, tad pievelk aiz matiem to, kas pagadās pa rokai.

Bet diskusiju ne īsti par tēmu lasot, radās jautājums, kur, iespējams, slēpjas domstarpību cēlonis. Tam cilvēkam, kurš pārstāv visādus skaistus jēdzienus "dižgars", "kultūras nesējs/veidotājs/cilvēks", utml., IR vai NAV jāpilda tāda cilvēka funkcija, kuram pārējiem būtu kkā jāmēģina līdzināties? Ja nē, tad diskuss par to, ka ziņas raksta mazsmadzeņu kretīni, ir jādzēš ārā, jo nav taču tiesību sagaidīt no cilvēkiem delfos, lai viņi mēģinātu rakstīt atbilstoši kādiem vispārpieņemtiem standartiem.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 06. jūnijs, 16:43:12 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2017. gada 06. jūnijs, 16:56:47 »
Khmmm... vēl joprojām padlaiku lozungs - “māksla pieder tautai“? :D
Sarūgtināšu, nepieder. Pieder intelektuāli, kultūrā izglītotam, zinošam indivīdam.
Nerunāju par īpaši radīto pop virzienu spešel masām..., patērētājkultūru, biznesu...
Nelolojiet cerības, padlaiku lozungs sevi nav attaisnojis :), nu nelasīs slaucēja vidējā Marselu Prustu ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2017. gada 06. jūnijs, 17:04:18 »
Es varu lasīt dižgaru darbus, apjūsmot gleznas vai mūziku, bet nemaz nevēlēties viņiem līdzināties

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #41 : 2017. gada 06. jūnijs, 17:06:51 »
Khmmm... vēl joprojām padlaiku lozungs - “māksla pieder tautai“? :D
Sarūgtināšu, nepieder. Pieder intelektuāli, kultūrā izglītotam, zinošam indivīdam.
Nerunāju par īpaši radīto pop virzienu spešel masām..., patērētājkultūru, biznesu...
Nelolojiet cerības, padlaiku lozungs sevi nav attaisnojis :) , nu nelasīs slaucēja vidējā Marselu Prustu ;)

Ja mēs tagad par galējībām, tad nedrīkst aizmirst arī par otru grāvi, - kad māksla ir saprotama tikai pašiem māksliniekiem, un tad arī visticamāk vienai daļai, - ne pilnībā. Ir, kā zināms, tāds variants ar'! Variants, kurš atļauj par mākslu pasludināt dajebko, kas vien kādā paknapā prātiņā iešāvies.

Tātad, ja pareizi saprotu "Maize, vīns un izpriecas" ir 100% viss un pilnīgi pietiekošs t.s. "tautai". Es pareizi sapratu? Plebejiem nekas vairāk nav jāpiedāvā un nepienākas?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2017. gada 06. jūnijs, 17:28:34 »
Tas, ka medicīna izprotama vien pašiem mediķiem Tevi nesatrauc?
Zinātne zinātniekiem arī nē?, elektrība elektriķiem?, autobūve automehāniķiem, datori datoriķiem?, turpināt? :)
Izglitojies, jebkurā sevi interesējošā jomā, mūžizglītība nu pieejama kā nekad iepriekš...
Tādēļ profesionāļiem attīstības  latiņa nav japazemina,ka kāds netiek līdzi ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2017. gada 06. jūnijs, 17:49:30 »
Es sevi definēju par Deģeneràtu! Drīkstat mani tà godāt! ...ak, tad Neibarts ir deģeneràts?....tad es arī! :)
Tikai tad , kas jūs esiet?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2017. gada 06. jūnijs, 18:10:53 »
Vispār jau sasmējos. Tēmā par Valmieras soliņiem J.Dimiters praktiski savu gleznu
no muzeja, galerijām iznesis (uz paplātes :) ) publiskajā telpā,visiem pieejamu,
pat praktiski lietojamu, tauta, tas jums, baudiet par velti!, exkluzīvs visiem!
Un, ko mēs tēmā lasām?, fuj, piedauzīgi...
Vien Minne argumentē - supper.
Tas saucās- ber nu pērles...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 06. jūnijs, 18:17:29 no tuk »