ja? nu tad pastaasti pats,vai esi meegjinaajis kopoties ar sava dzimuma personaam?
Ja Tev nebūtu tik smuka fotogrāfija, es teiktu - es taču jau stāstīju, bet Tev ir glauna bilde (ne tā kas avatarā), bet forumā atsevišķi. Iemesls, kāpēc es visiem izstāstīju par savu attieksmi pret pederastiju, bija tas, ka es samulsināju daddy ar savu interesi par "daiļo vaigu", kas lika viņam izvirzīt teoriju, ka man varētu patikt vīrieši un viņš nekļūdās, man patiešam patīk vīrieši, pat mazliet vairāk nekā viņam zivis.

Tava fotogrāfija var kalpot man par revolucionāru pamudinājumu ļauties šai patikšanai. Un tava bilde ir satriecoša, es viennozīmīgi gribētu tā izskatīties, nu varbūt ar mazliet iesirmiem deniņiem, lai uzsvērtu, ka esmu mazliet gudrāks, bet TAVAS kājas, Tavs dibens - tas liek manai sirdij pukstēt straujāk.

Ja zelta zivtiņa izpeldētu no jūras, un piedāvātu man vienu vēlēšanos, tā noteiktu būtu, lai man mūžīgi būtu tāds augums kā TEV, lai mēs abi roku rokā varētu staigāt gar Jūru, un atpūtas brīžos es varētu laist savas pirkstus caur taviem matiem, un mēs varētu iepazīt viens otru tā iepazīt kā neviens (meitenes, meitenes nelieniet virsū ... te ir vieni vīrieši!). Jā, bet nav zelta , pat bronzas nav ... ir tikai pitons, kas mani dresē rakstīt vismaz skaitās rindkopās, ja reiz neviens manas sirds sāpi nevar saprast ...

Ehh, vai Tev, dārgais draugs, patīk dzeja un literatūra, vai tev pie sirds labāk iet izšuvumi (es, ceru ka tas nav pārāk personīgi) ?
Save