Autors Tēma: čao, kakao !  (Lasīts 28944 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: čao, kakao !
« Atbilde #90 : 2017. gada 07. jūnijs, 15:21:16 »
Kāda īsti bija atbilde uz jautājumu par viendzimuma attiecībām, esi pamēģinājis?

Atslēdzies magda

« Atbilde #91 : 2017. gada 07. jūnijs, 15:31:08 »
 Kļūdies, figvam! Reāliste!  :coffee:

Atslēdzies figvam

« Atbilde #92 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:17:30 »
Kāda īsti bija atbilde uz jautājumu par viendzimuma attiecībām, esi pamēģinājis?
pietiek jau ar to,ka tu pats esi pameeginajis, neesmu jau nekaads pidars bljin :evil:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #93 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:33:11 »
Pilnmēness tuvojas, pastiprināta nervozitāte...
figvam, iedzer māteri. :tea:

Atslēdzies figvam

« Atbilde #94 : 2017. gada 07. jūnijs, 17:02:29 »
Pilnmēness tuvojas, pastiprināta nervozitāte...
figvam, iedzer māteri. :tea:
esmu raams kaa shejienes diikjis :D
bet intiimus jautaajumus vispaar publiski uzdot ir slikts stils un kur nu veel taadus kaa tas kundzjinsh,-laikam beeninjos vinjam lampinja izdegusi  :bricks:

Atslēdzies figvam

« Atbilde #95 : 2017. gada 07. jūnijs, 19:12:07 »
taa es meeginu iekljauties kolektiivaa :D

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #96 : 2017. gada 07. jūnijs, 19:14:07 »
Diagnoze skaidra. Palikušais nezināmais - kad domā iesoļot čatā?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #97 : 2017. gada 07. jūnijs, 19:15:16 »
bet intiimus jautaajumus vispaar publiski uzdot ir slikts stils un kur nu veel taadus kaa tas....
Sarunu forums kā reizi ir domāts, lai tu vari izkratīt savu sirdi, neviens tev nepārmetīs neuzticību tavam draugam un kādu pikantu sānsoli ar citu ... ja vien tu ticēsi forumam gana daudz detaļas :)
Un man tagad bail patiesi tev jautāt, personiskus jautājums, piemēram: kāda tev ir mašīna, vai kādu telefonu lieto, ja jau pats atklātības sīkumiņš Tevi tik neganti uzbudina.  Jo nejaušā iesmiešana par personiskām lietam, patiesi sāpina. 
Save

Atslēdzies figvam

« Atbilde #98 : 2017. gada 07. jūnijs, 19:26:54 »
Diagnoze skaidra. Palikušais nezināmais - kad domā iesoļot čatā?
vakar vakaraa pameegjinaaju,nepatika
daamas agresiivi pratina gluzhi kaa prokurori,bet viena sirgst ar paranoju(slimiigu aizdomiigumu) un piedeeveja man kadas pazudushas lietotaajas dubultnieku :fubar:   
taa notiek ja reaalaas dziives laikam nav,ir tikai virtualaa :suicide:

Atslēdzies figvam

« Atbilde #99 : 2017. gada 07. jūnijs, 19:29:03 »
Sarunu forums kā reizi ir domāts, lai tu vari izkratīt savu sirdi, neviens tev nepārmetīs neuzticību tavam draugam un kādu pikantu sānsoli ar citu ... ja vien tu ticēsi forumam gana daudz detaļas :)
Un man tagad bail patiesi tev jautāt, personiskus jautājums, piemēram: kāda tev ir mašīna, vai kādu telefonu lieto, ja jau pats atklātības sīkumiņš Tevi tik neganti uzbudina.  Jo nejaušā iesmiešana par personiskām lietam, patiesi sāpina. 
Save
ja? nu tad pastaasti pats,vai esi meegjinaajis kopoties ar sava dzimuma personaam?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #100 : 2017. gada 07. jūnijs, 19:58:09 »
ja? nu tad pastaasti pats,vai esi meegjinaajis kopoties ar sava dzimuma personaam?

Ja Tev nebūtu tik smuka fotogrāfija, es teiktu - es taču jau stāstīju, bet Tev ir glauna bilde (ne tā kas avatarā), bet forumā atsevišķi. Iemesls, kāpēc es visiem izstāstīju par savu attieksmi pret pederastiju, bija tas, ka es samulsināju daddy ar savu interesi par "daiļo vaigu", kas lika viņam izvirzīt teoriju, ka man varētu patikt vīrieši un viņš nekļūdās, man patiešam patīk vīrieši, pat mazliet vairāk nekā viņam zivis. :) Tava fotogrāfija var kalpot man par revolucionāru pamudinājumu ļauties šai patikšanai. Un tava bilde ir satriecoša, es viennozīmīgi gribētu tā izskatīties, nu varbūt ar mazliet iesirmiem deniņiem, lai uzsvērtu, ka esmu mazliet gudrāks, bet TAVAS kājas, Tavs dibens - tas liek manai sirdij pukstēt straujāk. :) Ja zelta zivtiņa izpeldētu no jūras, un piedāvātu man vienu vēlēšanos, tā noteiktu būtu, lai man mūžīgi būtu tāds augums kā TEV, lai mēs abi roku rokā varētu staigāt gar Jūru, un atpūtas brīžos es varētu laist savas pirkstus caur taviem matiem, un mēs varētu iepazīt viens otru tā iepazīt kā neviens (meitenes, meitenes nelieniet virsū ... te ir vieni vīrieši!). Jā, bet nav zelta , pat bronzas nav ... ir tikai pitons, kas mani dresē rakstīt vismaz skaitās rindkopās, ja reiz neviens manas sirds sāpi nevar saprast ... :)  Ehh, vai Tev, dārgais draugs, patīk dzeja un literatūra, vai tev pie sirds labāk iet izšuvumi (es, ceru ka tas nav pārāk personīgi) ?   :blushing:   
Save

Atslēdzies Mao

« Atbilde #101 : 2017. gada 07. jūnijs, 20:23:10 »
Es norobežojoties no augstāk iztirzātā, gribētu juristam jaunienācējam pavaicāt sekojošo: A kāda starpība riskos, ka Tu lieto svešu bildi, figtjebje vien zināmiem mērķiem, bet sliktākajā gadījumā ļoti, ļoti sliktiem - cik Tu tās esi eksponējis? 1, 2, 1000?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #102 : 2017. gada 07. jūnijs, 20:26:45 »
Ja Tev nebūtu tik smuka fotogrāfija, es teiktu - es taču jau stāstīju, bet Tev ir glauna bilde (ne tā kas avatarā), bet forumā atsevišķi. Iemesls, kāpēc es visiem izstāstīju par savu attieksmi pret pederastiju, bija tas, ka es samulsināju daddy ar savu interesi par "daiļo vaigu", kas lika viņam izvirzīt teoriju, ka man varētu patikt vīrieši un viņš nekļūdās, man patiešam patīk vīrieši, pat mazliet vairāk nekā viņam zivis. :) Tava fotogrāfija var kalpot man par revolucionāru pamudinājumu ļauties šai patikšanai. Un tava bilde ir satriecoša, es viennozīmīgi gribētu tā izskatīties, nu varbūt ar mazliet iesirmiem deniņiem, lai uzsvērtu, ka esmu mazliet gudrāks, bet TAVAS kājas, Tavs dibens - tas liek manai sirdij pukstēt straujāk. :) Ja zelta zivtiņa izpeldētu no jūras, un piedāvātu man vienu vēlēšanos, tā noteiktu būtu, lai man mūžīgi būtu tāds augums kā TEV, lai mēs abi roku rokā varētu staigāt gar Jūru, un atpūtas brīžos es varētu laist savas pirkstus caur taviem matiem, un mēs varētu iepazīt viens otru tā iepazīt kā neviens (meitenes, meitenes nelieniet virsū ... te ir vieni vīrieši!). Jā, bet nav zelta , pat bronzas nav ... ir tikai pitons, kas mani dresē rakstīt vismaz skaitās rindkopās, ja reiz neviens manas sirds sāpi nevar saprast ... :)  Ehh, vai Tev, dārgais draugs, patīk dzeja un literatūra, vai tev pie sirds labāk iet izšuvumi (es, ceru ka tas nav pārāk personīgi) ?   :blushing:   
Save

Jēziņ, kas tad te? Nāve Venēcijā?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #103 : 2017. gada 07. jūnijs, 21:18:47 »
Save

Tu!
Svilpaste!
A es, a man, a kā tad tā?!?! :angry:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #104 : 2017. gada 07. jūnijs, 21:26:06 »
Nu skaists tas brīdis, kad maskas krīt ;)
Tu!
Svilpaste!
A es, a man, a kā tad tā?!?! :angry: