Autors Tēma: Daudz zināsi, dabūsi pa degunu?  (Lasīts 5659 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Daudz zināsi, dabūsi pa degunu?
« Atbilde #15 : 2017. gada 07. jūnijs, 15:45:51 »
Gan jau tā kutelīgā informācija Raganu dedzina no iekšpuses un prasās, lai kādam tiktu izstāstīta.
Zini, nē! Neesmu apsēsta ar citu dzīvju koriģēšanu.  Šī situācija rada manī vienīgi nelabuma sajūtu un vilšanos kādā cilvēkā. Drīzāk uz šo brīdi tas saistīts ar manām personiskajām egoistiskajām izjūtām - diskomfortu jūtu es. Pārējie dzīvo laimīgā neziņā. Un jo vairāk domāju, jo vairāk saprotu, ka tā tam būs palikt.
Ne velti mana ome teica: kas daudz grib zināt, ātri vecs paliek.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2017. gada 07. jūnijs, 15:51:24 »
Šī situācija rada manī vienīgi nelabuma sajūtu un vilšanos kādā cilvēkā. Drīzāk uz šo brīdi tas saistīts ar manām personiskajām egoistiskajām izjūtām - diskomfortu jūtu es.

lūk lūk! to jau es teicu! diskomforts ir Tev!! ...un kurš gan bija tas "labvēlis" un kādēļ viņš uz Tevis "atvieglojās"? :)  tāpēc saku, ka SAVA KOMFORTA dēļ parunā ar to "tuvo cilvēku", kurš pēc kāda cita domām ir kaut kā apgrēkojies... iespējams (ļoti, ļoti iespējams), ka šobrīd Tev ir nepilnīga, vienpusēja informācija...

Atslēdzies magda

« Atbilde #17 : 2017. gada 07. jūnijs, 15:53:33 »
Skatoties, cik tuvs draugs?! Man ir tikai divas tuvas draudzenes, var teikt- sirdsdraudzenes, ja kāda no viņām būtu ko tādu noklusējusi- justos nodota.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2017. gada 07. jūnijs, 15:58:23 »
kom. nelasīju. Tikai to,ko saka Ragana.
situācija neviennozīmīga...ja man tā būtu.... :scratch:
vispirms atcerētos,ka, ja jau tāda info ir nonakusi tieši pie tevis/manis, tad tas nav noticis tāpat vien. Kā zināms, nekas nav nejauši.tātad kāds grib ,lai tu par to padomā....
pēcāk sašķirotu ... ja attiecību problēmas(kāds krāpējs ,gar stūri laidējs) tad pofig ..nav mana darīšana (bet pati buutu ļōti nikna,ja teiksim mana draudzene man buutu noklusējusi tādu info) :evil:
ja ar veselību saistīts...noteikti teiktu, ja ar finansēm(kaut vai azartspēles vai vienalga kas ) arī teiktu...
ir tik daudz variantu.... ja zinātu virzienu ,vieglāk buutu... :scratch:
[size=78%]ja bērni iesaistīti ...ari teiktu... [/size]
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2017. gada 07. jūnijs, 15:59:46 »
Neesmu apsēsta ar citu dzīvju koriģēšanu.  ...šo brīdi tas saistīts ar manām personiskajām egoistiskajām izjūtām - diskomfortu jūtu es.
Es biju domājusi to savādāk. Ka to informāciju, kas Tev ir, Tu varētu pastāstīt kādai neiesaistītai un neitrālai personai, kaut vai psihoterapeitam. Vai arī tepat forumā, neminot vārdus. Vismaz diskomfortu sev mazināsi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:01:18 »
Es biju domājusi to savādāk. Ka to informāciju, kas Tev ir, Tu varētu pastāstīt kādai neiesaistītai un neitrālai personai, kaut vai psihoterapeitam. Vai arī tepat forumā, neminot vārdus. Vismaz diskomfortu sev mazināsi.

šinī brīdī atceramies angļu pasaku par Karaļa ēzeļa ausīm. :)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #21 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:11:58 »
Es laikam neteiktu vai vismaz nogaidiitu. Tieshaam, nepatikama situaacija :(

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:12:31 »
Neviens necietīs, ja es nerunāšu, bet morālas ciešanas garantētas vairākiem, ja taisīšu vaļā muti. Laikam jau visam jānostāvas, jo pirmajās emocijās tiek pieņemts pārāk daudz nepareizu lēmumu. Kaza es esmu!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:23:16 »
Vispār jau varēji ieskicēt jomu, ko infa skar- attiecības, bizness, veselība, atkarības...
Citādi tā diskusija ne par ko, tāda mīklu minēšana un grābstīšanās ap visu un neko...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #24 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:30:46 »
attiecības

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:34:54 »
Tad drīzāk nogaiditu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2017. gada 07. jūnijs, 16:58:26 »
ak..nutad..tēlotu beiktu zivi ... :murmur:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2017. gada 07. jūnijs, 18:05:41 »
Nebāzies citu darīšanās!!! Neviens necietīs, ja nerunāšu - lūk Tava pašas atbilde. Kas tur ko domāt!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #28 : 2017. gada 07. jūnijs, 18:27:57 »
Piekrītu. Par finansēm, biznesu, veselību, bērniem utt., - jā, bet attiecībās labāk nejaukties. Vismaz ne pirmajās emocijās noteikti.

Atslēdzies taj

« Atbilde #29 : 2017. gada 07. jūnijs, 21:03:48 »
Ja joma - attiecības. Tad... Bija reiz situācija, kurā kaut ko uzzināju. Un es pateicu, painformēju - centos saudzīgi. Viņa jau pati nojauta. Sakāmais tikai apstiprināja aizdomas. Patīkami nebija. Bet izdarīju to (pateicu) tāpēc, ka arī negribējās citreiz nepiemērotā brīdī nevilšus izteikties vai arī, ka pēc laika noskaidrotos, ka zināju, bet neteicu. Un arī pati gribētu, lai man pasaka. Tomēr labāk patiesību nevis iluzoru dzīvi.