Autors Tēma: Varoņdarbs kā egoisma izpausme  (Lasīts 3173 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Varoņdarbs kā egoisma izpausme
« Atbilde #30 : 2017. gada 14. jūnijs, 07:22:46 »

Ungārs Orbans (?) IR varonis, un kas gan, salīdzinot ar viņu, ir visi tie lēcēji, lidotāji un kāpēji? Nekas. Piekrītu, - tā nav varonība, bet - izdarības. Vai varonībai nav pielietojuma šodien? Ir, un kā vēl! Vot, Kučinskis varētu būt varonis un pasludināt, ka:
1. ES Sankcijas pret Krieviju Latvijai nav izdevīgas.
2. ES atsakās LV kompensēt jebkādus zaudējumus šai sakarā, tāpēc ...
LV vienpusējā kārtā izstājas no sankcijotāju klubiņa. Lūk, tā būtu tik tiešām varonība nacionālo interešu vārdā. Tikai te ir vajadzīgas gan aknas, gan mugurkauls, gan *las (atvainojiet) ...

Lukašenko, Čavess, Kadafi, Dustums, somi 1939. gadā, poļi 1940. gadā, čečeni deviņdesmitajos .... Visi ir stājušies pretī pārspēkam.

Atkal sākās...
Nu, o.k., - kā versija der - tātad varonība kā sevis un savas nācijas upurēšana politekonomisku mērķu (pārliecības?) vārdā. Man domāt - nederēs... Tad jau labāk lai lec no ūdenstorņa

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #31 : 2017. gada 14. jūnijs, 08:24:06 »
Par to ekonomisko sadarbību ar Krieviju... Šodien ziņās pavīdēja informācija, pie kuras esmu jau sen pati nonākusi - jebkuru ekonomisko sadarbību ar citām valstīm Krievija izmanto kā šantāžas līdzekli... Ja paskatāmies visjaunāko laiku vēsturē, ko paši piedzīvojām, tad tā jau arī ir biji. Tikai tagad, pēc Ukrainas notikumiem, šis līdzeklis pirmo reizi izmantots arī pret Krieviju...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #32 : 2017. gada 14. jūnijs, 08:54:36 »

Ungārs Orbans (?) IR varonis, un kas gan, salīdzinot ar viņu, ir visi tie lēcēji, lidotāji un kāpēji? Nekas. Piekrītu, - tā nav varonība, bet - izdarības. Vai varonībai nav pielietojuma šodien? Ir, un kā vēl! Vot, Kučinskis varētu būt varonis un pasludināt, ka:
1. ES Sankcijas pret Krieviju Latvijai nav izdevīgas.
2. ES atsakās LV kompensēt jebkādus zaudējumus šai sakarā, tāpēc ...
LV vienpusējā kārtā izstājas no sankcijotāju klubiņa. Lūk, tā būtu tik tiešām varonība nacionālo interešu vārdā. Tikai te ir vajadzīgas gan aknas, gan mugurkauls, gan *las (atvainojiet) ...

/tiem, kas aizmirsuši KĀPĒC "ļaunā" gejropa nabaga Krievijai sankcijas uzlikusi - par Krimas aneksiju/
tai pašā pasludinājumā varētu arī piedāvāt Krievijai Liepājas karostu, sak iebrauciet, piešvartojiet... :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:02:15 »
Tad jau "Jūs palieciet savā vietā... utt" arī varētu sākt traktēt kā varonību

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:24:12 »
Eu, politiku tūlīt iznīdēšu! Zigi - bris uz politikas sadaļu!
Visus sakost!

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #36 : 2017. gada 24. jūnijs, 20:21:10 »
Jā, kur visa politika pazudusi?