Autors Tēma: RD vēlēšanu rezultāti (pavisam nedaudz statistikas).  (Lasīts 3535 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: RD vēlēšanu rezultāti (pavisam nedaudz statistikas).
« Atbilde #15 : 2017. gada 16. jūnijs, 20:38:47 »
Zigītis skries, jo atšķirībā no īstenajaiem latviešiem, neķer kaifu no tā, ka paša tautieši paaugstina nepārtraukti nodokļus, tarifus un cenas, citiem vārdiem, zigītis atšķiras no lielas daļas tautiešu ar to, ka nav nacionālmazohists. Un nevajag par citiem spriest pēc sevis. :)

Zigi, Tu taču neesi tik naivs/dumjš, lai domātu, ka mantkārībai un zaglīgumam ir nacionalitāte. Tad kādēļ Tu nepaguris akcentē latviešus/tautiešus/bāleliņus? :thinking:

Par to, cik izmaksā tā pati RS, Tev mati neslienas gaisā?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2017. gada 16. jūnijs, 21:25:25 »
Ej nu ej, Rīgā nekādas cenas nepaaugstina? Un kā tad ar sab. transportu, stāvvietām Rīgas ielās, u.c. iedzīvotāju teroru? :)

Ak, kā tās krāšņās klapes vējā plīvo :D
Tieši tā. Neviens mērs līdz šim netika padarījis Rīgas sabiedrisko transportu par tik dārgu ekskluzīvu pasākumu, ka jārēķina, vai ar mašīnu vai taksi nav izdevīgāk. Vienlaikus visas centra ielas, nu jau līdz nomalēm, nospraudot vai nu ar "zirnekļiem" vai ar stāvvietu automātiem. Turklāt tādiem, kuros samaksāt ar monētām nav iespējams, tikai kartēm. Un tāda iedzīvotāju tirānija kā ar Rīgas Namsaimnieku arī līdz šim nav piedzīvota.  Ar šīm pāris lietām vien pietiktu, lai iemantotu manu kvēlu "mīlestību" mūžīgi mūžos, par pārējo i nerunājot.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #17 : 2017. gada 16. jūnijs, 21:42:11 »
Zigi, Tu taču neesi tik naivs/dumjš, lai domātu, ka mantkārībai un zaglīgumam ir nacionalitāte. Tad kādēļ Tu nepaguris akcentē latviešus/tautiešus/bāleliņus? :thinking:

Tā mīļa Minnīt nav labi izmantojot savu maigumu un šarmu pārsteigt Zigiti nesagatavotu :) Un Zigitis akcentē latviešus tikai tāpēc, ka viņu Rīgā ir vairākums un daudz viņus var te novērot. Un kā jau tu teici mankārība un zaglīgums nav saistīti ar nacionalitāti, bet arī godīgums un sirdsšķīstums arī nav, - tad kāpēc daži latvieši publiski mānās un krājās, ka ja mēs latvieši tiksim pie varas viss būs savādāk? Mēs neesam nedz naivi, nedz dumji un zinām ka tā nebūs, jo netiek jau piedāvāti speciālisti urbānas vides vadīšanā, vai vismaz cilvēki ar pieredzi, bet gan klauni. Bet Minne neaizrāda šiem dažiem latviešiem ka viņi melo un krāpjas, kas apkauno mūsu nāciju.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2017. gada 16. jūnijs, 22:28:16 »

Tāpēc, ka šī esot MŪSU valsts, vienīgā vieta, kur latvietim runāt latviski, bla, bla, bla. No kā es to dzirdu? No tiem, kurus uztura tiesu izpildītāji, kuri ar savu rīkošanos degradē iepriekšminētās lozungvērtības, no tiem, kuri ir rijuši no kopējā katla ar attieksmi "Vispirms pienākas man, bet kas paliks, to lai sadala pingvīniem"? Jēdziens "Mūsu valsts" ir noderīgs tikmēr, kamēr ar to kādu var slaukt, un tā ir neatņemama tikai un vienīgi latviskās mentalitātes sastāvdaļa. Paši, jā - tikai un vienīgi paši tūdaliņpolitiķi ir panākuši situāciju, kad krievs pie varas pat daļai latviešu jau ir tuvāks sirdij.
Es šeit pat nerunāju pagaidām par visas tās masas, kura sevi par latviešiem sauc, caurmēra cilvēciskajām kvalitātēm, lai gan ... būtu ne viens vien pašu galvās dzīvojošs neaizskarams mīts, kuru varētu apspriest, padiskutēt un apšaubīt. Neriskēju tādas lietas pagaidām skart.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2017. gada 16. jūnijs, 22:36:30 »
... NU un AA ir (kā to pareizi sauc - precīzi neatceros) lapsa latviešu politiķu pašapmierinātības un slinkuma vistu kūtī. NU un AA ir konkurence tiem, kuri, gadiem pie siles sēžot, ir izlaidušies līdz nelabumam. Šai ziņā šo cilvēku nozīmi ir grūti novērtēt par augstu. Lieliskajiem "savas zemes saimniekiem" nu būs nevis iespēja sevi pierādīt saimnieku ampluā, bet, ja līdz šim nav pratušies solījumus pildīt un nodrošināt savam izredzēto statusam atbilstošu darbības rezultātu, tad - spiesta lieta piecelt beidzot savas smagās sēžāmvietas un sākt ko darīt (izņemot - gudri muldēt un solīt). Ja līdz šim nav sapratuši ar labu, ka ir jādomā par saviem vēlētājiem vairāk nekā par slaucamām govīm, tad tagad nāksies - ar sliktu. Не дошло через голову, - дойдёт через дригие части тела.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 16. jūnijs, 22:44:37 »

Ps. Diez Zigītis spēj kaut dienu izturēt, komentēt, nebūdams rasists un Latviju un latvisko neapdir@ot?

Piedod, nezināju, ka tagad ir tāda jauna rase "latvietis". Līdz šim, pārliecināts rasists būdams, zināju tikai trīs - eiropeīdus, negroīdus un mongolīdus. Bet, nu, kā jau ne visai gudrs un no dzīves neglābjami atpalicis cilvēks, pieņemu, ka savā tumsonībā šīs izmaiņas varēju būt palaidis garām.  :sarcasm:
Ja runa ir par kalpu gēnu klātbūtni mentalitātē, stulbumu, tukšu pašapmierinātību, uzpūtību un augstprātību, kura sakņojas nacionālajā piederībā un vēl daudzām citām līdzīgām supervērtībām, tad, piedod un atvaino, - ap*irsīšu, ap*irsīšu un ap*irsīšu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2017. gada 17. jūnijs, 06:41:49 »
Kā vienmēr, tekstus par RS un citām globālām Rīgas "saimniwku" mahinācijām, cenu celšanu un citām "rūpēm" Zigītis izliekas neredzam, vistas aklums :) laikam jau nav nemaz vērts pieminēt, kā pieauguši pilsētas parādi Nila laikā, ko? Runāsim un "diskutēsim" tikai par nacionālo, vai ne? Jo tur var daudz un tukši muldēt?

Un vēl es īsti nesaprotu, kāpēc foruma vadība pakalpīgi ļauj tev aizdir@t forumu... Te jau reāli sāk smirdēt... Laikam par to kalpa gēnu būs Tev zināma taisnība, pielieks vēl muguriņu, lai tik zvetē...

Fui
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 17. jūnijs, 06:57:57 no Emīlija »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #22 : 2017. gada 17. jūnijs, 10:36:50 »

Tāpēc, ka šī esot MŪSU valsts, vienīgā vieta, kur latvietim runāt latviski, bla, bla, bla. No kā es to dzirdu? No tiem, kurus uztura tiesu izpildītāji, kuri ar savu rīkošanos degradē iepriekšminētās lozungvērtības, no tiem, kuri ir rijuši no kopējā katla ar attieksmi "Vispirms pienākas man, bet kas paliks, to lai sadala pingvīniem"? Jēdziens "Mūsu valsts" ir noderīgs tikmēr, kamēr ar to kādu var slaukt, un tā ir neatņemama tikai un vienīgi latviskās mentalitātes sastāvdaļa. Paši, jā - tikai un vienīgi paši tūdaliņpolitiķi ir panākuši situāciju, kad krievs pie varas pat daļai latviešu jau ir tuvāks sirdij.
Es šeit pat nerunāju pagaidām par visas tās masas, kura sevi par latviešiem sauc, caurmēra cilvēciskajām kvalitātēm, lai gan ... būtu ne viens vien pašu galvās dzīvojošs neaizskarams mīts, kuru varētu apspriest, padiskutēt un apšaubīt. Neriskēju tādas lietas pagaidām skart.

Mūsu valsts. Nu ko es slaucu? Nu lab, lab - ideja skaidra, lozungi lai, vieglāk slaukt. Rīgu gan neviens neslauc.
Es par ko citu - kaut kas jauns Tev ar tiem tiesu izpildītājiem akal atgadījies, liksta kāda, biksi novilkuši un slānīs?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2017. gada 17. jūnijs, 13:44:40 »
Zigi, tplv, jums varbūt derētu pastudēt antropoloģiju, politoloģiju, psiholoģiju un vēl dažas lietas.

No neizdevušamies sociālisma ielēkt kapitālismā? Nu, tur baigi jāpēta  :sarcasm:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2017. gada 17. jūnijs, 15:58:01 »
Kā vienmēr, tekstus par RS un citām globālām Rīgas "saimniwku" mahinācijām, cenu celšanu un citām "rūpēm" Zigītis izliekas neredzam, vistas aklums :) laikam jau nav nemaz vērts pieminēt, kā pieauguši pilsētas parādi Nila laikā, ko?

A ko, pirms tam kas savādāk bija? Varētu padomāt, ka šie ir pirmie, kuri mahinācijas taisa! Pārāk īsā atmiņa ir lielākā šodienas LV vēlētāju nelaime, tāpēc y spēj visādi godmaņi, bondari un pārējie pūces amatos pa otram lāgam tikt. Cenas sab. transportam cēla pat tad, kad nebija ne jaunu autobusu, ne tramvaju ... Tagad, jā, ceļ, bet vismaz nav jābrauc ar 30 g. vecu dzeltenu dūmojošu Ikarusu. RS cenu kāpums uz Ls. 0.50 (?) ir aizmirsies, ja? Šodien tie Ls. 0.50 liekas smieklīgi, bet toreiz gan tā nebija. Mahinācijas? Nu, tad varbūt atcerēsimies tādu Rīgas slimokasi? Varbūt atcerēsimies, kā un kāpēc LMT dabūja savu šodienas biroja ēku? Jeb atkal atmiņa - tut pomņu, tut - ņe pomņu?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #25 : 2017. gada 17. jūnijs, 17:03:21 »
Pomņu pomņu, un nevienu tekstu šeit (izņemot tavus par padomjlaikiem) neatrodu, ka kādreiz, jebšu pirms Nila, Rīgā bija labāk un labāki :) Nesaprotu tikai, kāpēc tie iepriekšējie bija sliktie, bet Nils uzreiz, to pašu un pieckārt darīdams, labs? :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #26 : 2017. gada 17. jūnijs, 23:41:06 »
Pomņu pomņu, un nevienu tekstu šeit (izņemot tavus par padomjlaikiem) neatrodu, ka kādreiz, jebšu pirms Nila, Rīgā bija labāk un labāki :) Nesaprotu tikai, kāpēc tie iepriekšējie bija sliktie, bet Nils uzreiz, to pašu un pieckārt darīdams, labs? :)

Skaidroju savu nostāju.
Pirmkārt, mēs taču būvējam pilsonisku sabiedrību, vai ne? Tātad - ja pilsonis, tātad mūsējais, un pilnīgi vienalga, - latvietis, krievs, tatārs vai polis. Man personīgi ir tieši tā - vienalga (it īpaši - saimnieciskos amatos), kādas tautības cilvēks tur sēž. Es neatceros, ka kāds būtu cēlis traci par to, ka LV ceļus uztura/apsaimnieko azeram Adigjozalam Mamedovam piederošais uzņēmums "Ceļu pārvalde".
Otrkārt, runājot par konkrēto gadījumu, ir izšķirami 4 iespējamie varianti:
a) zog (shēmošana, mahinācijas, izsaimniekošana, utt.) un pašvaldības iedzīvotājiem - nekāda jūtama labuma no tāda mēra atrašanās amatā nav;
b) zog, bet pašvaldības iedzīvotājiem arī tiek kādi uzlabojumi;
c) nezog, bet iedzīvotājiem atkal nekādu uzlabojumu;
d) nezog, un iedzīvotājiem tiek uzlabojumi.

Līdzšinējie (pirms pašreizējās RD vadības) pilsētas vadoņi 100% gadījumu, manuprāt, ir pieskaitāmi variantam A. Pašreizējie - pie varianta B, un tas ir solis uz priekšu, lai arī, protams, tas nav variants D, par kuru šodien pat sapņot neuzdrošinos. Vēl, bez šaubām, diskutējams jautājums ir, vai B un C ir līdzvērtīgi un kurš no tiem būtu labāks? No latvisko partiju mēru kandidātiem neviens manā uztverē nekvalificējās kam vairāk par variantu A. Tas - īsumā, kāpēc mana attieksme ir tieši tāda. Un Lembergu pieminēju kā piemēru variantam B, - jā, shēmotājs, bet Ventspils ir sakārtota tā, ka pat Rīga tai ilgi līdzināties nespēja.
Kad latviskās partijas nākotnē spēs piedāvāt kaut vai to pašu variantu B, tad NU un AA parādīsies arī reāla, vērā ņemama konkurence ar konstruktīvu ievirzi, nevis destruktīviem lozungiem tipa "Gāžam Nilu", bet vietā varam piedāvāt atgriešanos pie varianta A.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2017. gada 18. jūnijs, 02:16:57 »
Skaidroju savu pozīciju - kāmēr vara, nav būtiska nacionalitāte un politiskās prioritātes, nesajutīs tās nomaināmības riskus, tā zags. Tas ir pamatprincips. Pat puslīdzzagļi ir jāmaina, tā ir visa loģika. Citas nav, viss pārējais cits ir vergu dvēseļu samierināšanās.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2017. gada 18. jūnijs, 10:05:17 »
Skaidroju savu pozīciju - kāmēr vara, nav būtiska nacionalitāte un politiskās prioritātes, nesajutīs tās nomaināmības riskus, tā zags. Tas ir pamatprincips. Pat puslīdzzagļi ir jāmaina, tā ir visa loģika. Citas nav, viss pārējais cits ir vergu dvēseļu samierināšanās.

Paldies, doma ir skaidra!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #29 : 2017. gada 18. jūnijs, 12:59:35 »
Otrkārt, runājot par konkrēto gadījumu, ir izšķirami 4 iespējamie varianti:
a) zog (shēmošana, mahinācijas, izsaimniekošana, utt.) un pašvaldības iedzīvotājiem - nekāda jūtama labuma no tāda mēra atrašanās amatā nav;
b) zog, bet pašvaldības iedzīvotājiem arī tiek kādi uzlabojumi;
c) nezog, bet iedzīvotājiem atkal nekādu uzlabojumu;
d) nezog, un iedzīvotājiem tiek uzlabojumi.

Īstenībā šāda analīzes forma ir interesanta. Redz Zigis ir izdarījis izvēli pēc diviem kritērijiem:zog un labums. Būtu jauki ja Mao un Emīlija spētu nolikt emocijas malā un pamēģināt piedāvāt Rīdzinieku kritērijus pēc kā viņi 2017 gadā ievēlēja šādu Rīgas domi, kas faktiski ir rašistu uzvara, kaut arī klaji aicinājumu uz rašismu īsti nebija.