Autors Tēma: baigi nopietns jautājums  (Lasīts 12566 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: baigi nopietns jautājums
« Atbilde #15 : 2014. gada 03. novembris, 22:25:40 »
Kaut ko man tas Labvēļa stiliņš atgādina :confused: ...  Ņeužto Draiskulis?

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 03. novembris, 22:26:36 »
seksis zapinjaa der tikai ruukjiishiem
diezvai viņa var cerēt uz ko lielāku ja nu vienīgi uz kādu traktoru :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #17 : 2014. gada 04. novembris, 00:16:26 »

Nevajag sarežģīt
Vislabāk nostrādā, ja pasaki, ka  mamma jābrīdina  :blushing: :blushing: :blushing:
100% nostrādā  :laugh: :coffee:

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2014. gada 04. novembris, 01:27:16 »
Bagāts ta bagāts, bet jebkurai bagātībai tomēr ir augšējā robeža. Un tas, ka bagāts, negarantē, ka nav skops.
Ja zini, cik bagāts, vnk sagribi vairāk kā pat viņš var atļauties. Nospļausies, ka neesi TIK vērta ;)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2014. gada 04. novembris, 13:31:28 »
Ir gana gudrs...vienkārši, mana versija - viņš redz, ka mums ir labas attiecības, savstarpēja uzticēšanās, sadarbība iet gludi, un neredz iemeslu, kāpēc  nevarētu būt arī sekss :)

Naudai te ir pakārtota nozīme. Es ar seksu par naudu nenodarbojos :D

Hlamīdijas, HIV, utis un kašķis īsti nederēs...gribas saglabāt seju, tomēr partneris.

Vīra nav, mammas nav...viņš zina, ka vīra nav. Ka seksa partnera vieta ir aizņemta, godīgi sakot, īsti negribu teikt. Nezinu, kā reaģēs. Kad viņš ir Rīgā, mums darbs iet ļoti intensīvi, citreiz līdz vēlam vakaram... tas manu hipotētisko partneri varētu diskreditēt šī kunga acīs - kas tās par attiecībām, ja es nezvanu pat 9 vakarā savam vīrietim un neziņoju, kur esmu :D

Ārzemnieks, un eksotiskas tautības, un, jā, tam varētu būt nozīme. Citi priekšstati.

Mans plāns bija skaidri pateikt, ka nekas nebūs...jāizdomā tikai pamatojums, tāds, kas nebūtu diskutējams. Versijas:

a)viņam ir sieva. viņam tas var netraucēt, bet varbūt man traucē?
b) negribu jaukt darbu ar seksu (vājš pamatojums, jau paredzu iebildumus, ka viss būs tikai labāk :D )
c) neesmu TĀDA sieviete :D

Jāizdomā ātri, var atbraukt jau šonedēļ. Mēģinājums bija mēnesi atpakaļ, izlikos par beigtu, ir klusa cerība, ka varbūt aizmirsis/ atmetis ar roku/ sapratis, ka nafig vajag...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2014. gada 04. novembris, 14:16:08 »
Iepazīstini ar draudzeni, kura gatava pavilkties uz turīgu ārzemnieku.
Tipa - es nevaru, principi, bet vecis tu esi forš - lūdzu mans atbalsts. Varēsit kopā ķiķināt.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 04. novembris, 14:18:00 no Mao »

Atslēdzies itta

« Atbilde #21 : 2014. gada 04. novembris, 14:35:37 »
Jā man ar te nesen viens dabūja kā ar āmuru pa pieri, tiešā tekstā, mani tas neinteresē, neskatoties uz naudu utt., ar piebildi konfektes un puķes nemaz neņem ārā paldies... no tās reizes nav redzēts, bet Tev tas variants neder, tomēr bizness....
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #22 : 2014. gada 04. novembris, 14:37:10 »
Es ar seksu par naudu nenodarbojos :D
neesmu TĀDA sieviete :D
Kur ir pierādījumi?  ??? ??? ??? ??? ???
Pasaki ka esi savādāk orientēta.......

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2014. gada 04. novembris, 14:39:04 »
Man pat bija doma piedāvāt noorganizet prostitūtu... bet to tak arī var uztvert kā apvainojumu...būtu tāda draudzene, jā, tas būtu variants. Bet es baidos, ka saņemšu pretī pārmetumu, ka es viņu, redz, par tik primitīvu uzskatu...Viņs jau to pasniedz kā... savas labās attieksmes kvintesenci :D

Stulbi ir tas, ka no lietišķās puses tur ir citi cilvēki iesaistīti, galīgi nepiemērots brīdis būtu sabojāt attiecības.

A ja nu es pasaku, ka gribu visu tikai baigi nopietni, tipa, uz mūžu? Tas varētu nobaidīt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #24 : 2014. gada 04. novembris, 14:40:11 »
Man vēl otrs nopietnais pretjautājums- CIK nopietni tas viņam ir? Ja jau sieva ir, tad pamēģinās un liksies mierā varbūt. Tas būtu vieglākais variants, kur var (varbūt) atšūt ar laulības svētuma un turpmāko nepatikšanu piesaukšanu.
Ja tā pa īstam un ļoti pa īstam, tad :(. Man reiz bija "pielūdzējs", kas vārdotājas apmeklēja lietas labad :(

daddy

• Viesi
« Atbilde #25 : 2014. gada 04. novembris, 14:47:37 »
Vīra nav, mammas nav...viņš zina, ka vīra nav.

klau, bet Tu tak esi viena "ņidatrjoška", vai zinies... fīii..  :laugh: 

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2014. gada 04. novembris, 14:49:03 »
Man pat bija doma piedāvāt noorganizet prostitūtu... bet to tak arī var uztvert kā apvainojumu...būtu tāda draudzene, jā, tas būtu variants. Bet es baidos, ka saņemšu pretī pārmetumu, ka es viņu, redz, par tik primitīvu uzskatu...Viņs jau to pasniedz kā... savas labās attieksmes kvintesenci :D

Stulbi ir tas, ka no lietišķās puses tur ir citi cilvēki iesaistīti, galīgi nepiemērots brīdis būtu sabojāt attiecības.

A ja nu es pasaku, ka gribu visu tikai baigi nopietni, tipa, uz mūžu? Tas varētu nobaidīt?
varētu. It sevišķi ja viņa sievas vieta jau aizņemta(un tur no kurienes viņš, nav harēmu), bet Tu bez kāzām un bērniem ni, ni ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2014. gada 04. novembris, 14:51:36 »

Nevis, ka gribu, bet ka ir. Bet dari visu pēc plāna - vispirms ar kādu citu iepazīstini, tipa interesējās par biznesu. Aizejiet uz kādu modeļu afterpārtiju, vai izstādes atklāšanu. Gala beigās uz VIP klubu var aiziet. Nu vai mazums biznesā grozās jaunās pantēras? Nu parādi, ka mudž no gribētājām. Un viņš var izvēlēties, kļūsti par čomu.

daddy

• Viesi
« Atbilde #28 : 2014. gada 04. novembris, 14:51:47 »

Mani tas reāli nobaidītu, kamēr nebūtu pamēģinājis... kaķi maisā un uz mūžu  :banhead: :banhead:

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2014. gada 04. novembris, 14:54:02 »

Naudai te ir pakārtota nozīme. Es ar seksu par naudu nenodarbojos

Ārzemnieks, un eksotiskas tautības, un, jā, tam
c) neesmu TĀDA sieviete :D

Šo gan nemēģini. "Runa nav par naudu" nozīmē tikai to, ka runa ir par krietni lielāku naudu...
Viņš vnk piedāvās vairāk... Un apvainosies vairāk...
Tad saku: labāk sagribi ko tādu, ko pat viņš nevar ātļauties/nespēj sadabūt.

Atvaino, bet, ja patiesībā sex partnera vieta ir tukša, tad kāpēč Tev šis nepatīk??? Tik tiešām...

Aizpildi sex partnera vietu fiksi ar kādu ne no darba un nu zvani katru vakaru savam vīrietim u.t.t. Lai redz, ka esi jau aizņemta. Vai tas viņā galā ir brālis vai aktieris, nav nozīmes.