Ir gana gudrs...vienkārši, mana versija - viņš redz, ka mums ir labas attiecības, savstarpēja uzticēšanās, sadarbība iet gludi, un neredz iemeslu, kāpēc nevarētu būt arī sekss
Naudai te ir pakārtota nozīme. Es ar seksu par naudu nenodarbojos
Hlamīdijas, HIV, utis un kašķis īsti nederēs...gribas saglabāt seju, tomēr partneris.
Vīra nav, mammas nav...viņš zina, ka vīra nav. Ka seksa partnera vieta ir aizņemta, godīgi sakot, īsti negribu teikt. Nezinu, kā reaģēs. Kad viņš ir Rīgā, mums darbs iet ļoti intensīvi, citreiz līdz vēlam vakaram... tas manu hipotētisko partneri varētu diskreditēt šī kunga acīs - kas tās par attiecībām, ja es nezvanu pat 9 vakarā savam vīrietim un neziņoju, kur esmu
Ārzemnieks, un eksotiskas tautības, un, jā, tam varētu būt nozīme. Citi priekšstati.
Mans plāns bija skaidri pateikt, ka nekas nebūs...jāizdomā tikai pamatojums, tāds, kas nebūtu diskutējams. Versijas:
a)viņam ir sieva. viņam tas var netraucēt, bet varbūt man traucē?
b) negribu jaukt darbu ar seksu (vājš pamatojums, jau paredzu iebildumus, ka viss būs tikai labāk

)
c) neesmu TĀDA sieviete
Jāizdomā ātri, var atbraukt jau šonedēļ. Mēģinājums bija mēnesi atpakaļ, izlikos par beigtu, ir klusa cerība, ka varbūt aizmirsis/ atmetis ar roku/ sapratis, ka nafig vajag...