Autors Tēma: Džimlairūdiralļa  (Lasīts 8024 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Džimlairūdiralļa
« : 2014. gada 04. novembris, 10:19:11 »
Priecīga vēsts! Vakar pamanīju reklāmu - būs pa TV!!!!  Super! Tātad - pierakstiet savos blociņos - 11.novembris, pl.21.30, šķiet, LTV1.

pŗmaiņas pēc nerādīs ne Drīmķīmu, ne Cepli, ne to pirmo Ēķa grāvēju ar valsts galv, kas klimst naktīs pa ierakumiem un nemitīgi satiek Reiņa tēoto Mārtiņu.:)

Re: Džimlairūdiralļa
« Atbilde #1 : 2014. gada 04. novembris, 11:05:01 »
Super, pierakstu blociņā! :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2014. gada 04. novembris, 11:35:10 »
Kad redzēju reklāmu, neticēju savām acēm, ka JAU rāda pa tv! Es biju uz nākamgadu cerējusi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2014. gada 04. novembris, 11:52:21 »
Kas tas ir?
(filma, kurā aktieri gados ar automātiem skraida?)
Ka tik nebūs trakāk kā tā filma ar Reini.

« Atbilde #4 : 2014. gada 04. novembris, 12:21:11 »
Lai nu kā ar to kvalitāti, bet tomēr mūsu pašu latviešu filma - gribas redzēt :) Pavisam zemē metama jau nebūs -- mūsu vecmeistari tomēr ir lieliski aktieri.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2014. gada 04. novembris, 12:35:30 »
Saprotu, ka vajag tādu ar kariņu, bet nav jau vienīgā latv.filma.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2014. gada 04. novembris, 12:49:23 »
ā, man pat prātā neienāca, ka to kariņa dēļ rāda:) es šo izvēli uztveru kā latv filmas rādīšanu. Noteikti skatīšos! Par pašu filmu - tā imho nav jāuztver kā nopietna filma, bet kā superīga ideja veco mīļo aktieru filmēšanā. Kaut gan - ej nu sazini kā manas domas mainīsies pēc noskatīšanās, varbūt es to turpmāk uztveršu kā filmu ar Mērķi un Domu. Bet šobrīd es vnk gaidu redzēt vecos mīļos aktierus un - viņu priecīgo ņemšanos:)  Jebkurā gadījumā - slava visiem, kas deva naudu filmēšanai un vienas lustīgas vasaras sagādāšanai , viņi jau sen to bija pelnījuši! :)

p.s. Reiz bija viens kaut kāds seriāls - pirms gadiem 3 ap`mēram, kur arī iesaistīja daudzus "vecos" aktierus (ne dīvānnešanas seriāls (atceraties vēl tādu?:) ) , bet kaut kas par ielām, būdiņām. Bet tas beidzās diezgan ierasti - ar pussezonas nofil`mēšanu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 04. novembris, 15:04:22 »
Nez, vai internetaa ar varees redzeet. Parto filmu atsauksmes bija labas. Laikam jau veco, labo aktieru deelj.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #8 : 2014. gada 06. novembris, 14:46:44 »
Skatīties jāskatās -  kā jau latviešu filma, bet man kaut kādas nelabas aizdomas, ka varētu arī būt no sviestainiem variantiem. :))

Pieslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2014. gada 06. novembris, 15:16:07 »
Man arī bail, ka būs sviests, kaurt arī labi domāts.
Par otru filmu uztaisīšu jaunu tēmu

Atslēdzies Sarma

« Atbilde #10 : 2014. gada 11. novembris, 19:44:00 »
Priecīga vēsts! Vakar pamanīju reklāmu - būs pa TV!!!!  Super! Tātad - pierakstiet savos blociņos - 11.novembris, pl.21.30, šķiet, LTV1.

pŗmaiņas pēc nerādīs ne Drīmķīmu, ne Cepli, ne to pirmo Ēķa grāvēju ar valsts galv, kas klimst naktīs pa ierakumiem un nemitīgi satiek Reiņa tēoto Mārtiņu.:)

Atgādinu !
Cik grūti būt sievietei! Visu laiku gribās kaut ko nopirkt, kādu nosist, notievēt...un pīrādziņu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #11 : 2014. gada 11. novembris, 19:49:53 »
Man jau laikam neraadiis..

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #12 : 2014. gada 11. novembris, 20:21:22 »
Nesaprotu skepsi par Sapņu komandu, kas man tiešām patika, ko nevaru teikt, par Baigu vasaru un Rīgas sargiem.
Džimlai ... gan uztveru ar skepsi, bet paldies - iespējams, skatīšos. Priecāšos, ja man nebūs taisnība ;)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2014. gada 11. novembris, 23:22:51 »
Baigi labā filma, pilnīgi sagāž visus manus skeptiskos aizspriedumus!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2014. gada 12. novembris, 00:32:49 »
Aizmirsu. :(
(Neredzēju, bet viedoklis ir, t.i., nemainās. :D)