Autors Tēma: Džimlairūdiralļa  (Lasīts 8024 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Džimlairūdiralļa
« Atbilde #30 : 2014. gada 13. novembris, 09:50:44 »
Vakar paguvu pirmās 50 minūtes noskatīties, bet men ļoti smeldzīgi patika. Nezinu, kādā noskaņā būs tālāk, bet tā aina izgāztuvē...  Briesmīgi, ka man tā jāsaka, bet - es pilnībā varēju noticēt, ka tā ir... Aktieri bija vnk perfekti reāli. Un tā ainiņa LatvPastā, kad drbiniece noslaucīja leti pēc Ģirta:)

Premjers bija perfekts:) Egliens jau Žurkā parodēja VD, šeittikai brilles netika liktas, lai nebūtu pārāk liela līdzība:)

Tā kā vakar titrus nenoskatījos - kas ir tas Aivars, kas sarkanrūtainā kreklā tur sākumā visu organizē?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2014. gada 13. novembris, 10:17:53 »
Nekādi nespēju dalīt jūsu patikšanu... Noskatījos, bet tikai tāpēc, ka jānoskatās un tāpēc, ka veļas kaudze bija sakrājusies, ko gludināt.

Ļoti vājš filmas veidotāju darbs, ko neizvelk pat atsevisķās labās epizodes, veiksmīgie jociņi un foršie aktieri.  Daudzie neloģismi būtu iederīgi tīrā komēdijas žanrā, šajā (kur nevarēja pat īsti saprast, kurš no žanriem domāts) - radīja sajūtu par baigo amatierismu. Es pat teiktu ka daļa aktieru bija pārāk labi savā spēlē šai filmai - kā briljanti pie pufaikas... Beigas vispār sadusmoja - būtu kaut ap kapiņu jaunos cīņu biedrus aplikuši apkārt, vismaz būtu kāda morāle, ka bija vērts iet tajā armijā un ddzīvi beigt ar piedzīvojumu, bet tagad sanāca, ka arī tam nebija jēgas - tāpat pie kapa tikai trīs bomzīši...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #32 : 2014. gada 13. novembris, 10:43:15 »
Man nepatika, parāk uzspēlēti. Tēlota jautrība. Es no filmas sagaidu kkādu līdzību ar realitāti.Šeit no tā nebija nekā. Aktieriem īsto vārdu izvēle velk analoģiju ar viņu pašu dzīvi. Daudzus vairs neaicina ne izrādēs, ne filmās. Tad nu šī filma sanāk kā iesaukšanās armijā, lai būtu kkāds devums. Lai varētu atskaitīties sev..

Pieslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2014. gada 13. novembris, 10:49:13 »
tas plikai kapiņš mani arī izbrīnīja -Bomzīši varēja no krūmiem skatīties, kā atvadu xalvi šauj, vai kaut kā tā.

Es biju pilnīgi pozitīvā noskaņojumā un piedevu visas izstieptības un amatierismus.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #34 : 2014. gada 13. novembris, 10:49:34 »
zalvi, protams

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #35 : 2014. gada 13. novembris, 12:43:01 »
Nu tad tā! Noskatījos  :blushing:

Es laikam nesaprotu to jūsmu, jo īpaši nesaprotu, tos, kuri klapē rociņas, ka skatīsies vēlreiz ... Nē, šis nav mans kino. Vienu reizi var noskatīties, tāpēc, ka mūsu ... tāpēc, ka aktieri tiešām ir labi (vismaz līdz šai filmai sevi parādījuši godam).
Drīzāk man ir skumji par to, ka esam šādā situācijā ... Ka mūsu pensionāri ir tādā situācijā ....

Droši vien, ka vajadzēja sanākt smieklīgi, bet man smiekli nenāca.

Noskatījos, paldies. Ar to pietiek.

Ar interesi lasīju titrus, lai pārliecinātos, ka atceros vēl vārdus. Bija arī skumjas atklāsmes, jo par Imbi Strengu biju palaidusi garām :(

Atslēdzies diddly

« Atbilde #36 : 2014. gada 13. novembris, 13:59:06 »
 Jap,nekā priecīga,bet pēc laika-arī šī filma,kā visas iepriekšējās-būs skatāma,un skaitāma-tā vairs nav,šī arī.... Spanim,nez vai tā ubaga loma nebija pēdējā.  Pensijas arī aktieriem nav nekādas lielās,pansionāta dzīve,iespējams,kādam pat realitāte. Drīzāk dokumentāls kino,kā mākslas.

Meklēt te baigo sinematogrāfisko pērli ir vnk snobisms.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #37 : 2014. gada 13. novembris, 14:01:23 »
. Drīzāk dokumentāls kino,kā mākslas.

+1000

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #38 : 2014. gada 13. novembris, 14:15:38 »
Nu ja to pasniedz kā spēļfilmu, to arī meklēju - spēļfilmu.

Lietas jāsauc īstajos vārdos, un ja salmi ir salmi, par kūkām šos nesaukšu.

Neredzu nekādu snobismu gan.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #39 : 2014. gada 13. novembris, 14:24:54 »
Te par snobismu -

http://www.delfi.lv/vina/personiba-un-brivais-laiks/aktuali/zelta-inteligences-maska-snobisms.d?id=11364291

Vai kāds, teica, ka meklējis pērli? Snobismu arīdzan nesaskatu

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #40 : 2014. gada 13. novembris, 14:50:22 »
Tam gan piekrītu, ka vairāk par vienu reizi šo filmu  noskatīties nevarētu. Tāda skumja, pat smeldzīga pēcgarša.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #41 : 2014. gada 13. novembris, 14:55:31 »
Es viņiem visu piedotu, ja viņi tās beigas nebūtu uztaisījuši tik... bezjēdzīgas. Tad kāda jēga bij filmas laikā kladzināt par jēgu vecumdienām? Tad jau sanāk, ka jēgas tai ņemtnei ar nebij, ja pie kapiņa neviena jauniegūtā drauga - kareivja...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #42 : 2014. gada 13. novembris, 14:57:08 »
Es vēl domāju- skatīties vai nē.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #43 : 2014. gada 13. novembris, 14:58:55 »
Es vēl domāju- skatīties vai nē.

protams, ka skatīties, tev tad būs viedoklis, savs :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #44 : 2014. gada 13. novembris, 16:34:15 »
neviena puķe jau arī nebija uz kapiņa. Scenārijs klibo uz abām kājām, ja tie nebūtu Mūsu vecie aktieri, nevienam nepatiktu. Bet vienalga -atsevišķi momenti bija jautri -diskriminētais Rafalsons, bargais gulagu izcietušais, vēl pietiekami daudz , ko nav pratuši sadabūt kopā