Autors Tēma: Ezeriņš NT  (Lasīts 4099 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Ezeriņš NT
« Atbilde #15 : 2014. gada 09. decembris, 11:07:45 »
ja:)  bet - lai ir! Un ar visu to, ka kosmosā, biļetes tur izpērk momentā - vakar apmēram 15 pāri pusnaktij no piecām izrādēm uz katru bija palikušas 10-20 biļetes.
Labi, varbūt tādai ažiotāžai iemesla nav, vispār jau nekam nav šāda iemesla. Un ažiotāžas gadījumā cilvēki daudz kritiskāk skatās, bet - izrāde ir skaista un citāda un relaksētam prātam, kurš neskatās ar moto - a nu ka tagad pierādiet, ka tas ir visa haja vērts! - baudāma!

Ai, bet man tagad sakrājies vesels bars izrāžu, uz kurām biļetes 15 eiro...  man tas liekas dārgi:(  ja jāpērk pašam un sašam - kopā ojojoj...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 09. decembris, 14:21:36 »
Novembrī biju uz Laiks un Konveju ģimene(nez kāpec pēdējā izrāde, tik maz spēlēta). Decembrī nejauši eju uz Vecgada koncertu NT. Taisos uz Bovarī kundzi februārī. Janvārī man piedāvā uz 12 krēsliem, bet es vēl šaubos.
Kaut kur bija tēma, kas spēlēs Kaimiņa vietā, bet lauzu galvu un neatceros!!!
hm@, 15 eiro teātrmīlim dārgi, neticu Tev! Hmmm, bet, ja tā padomā,  vispār jau es pārsvarā eju ar tiem, kas paši par sevi maksā. Dāvanām gan sapirku biļetes uz teātri ap 100 eiro un tagad domāju, ka viens pāris, kam dāvinu, var nenovērtēt un izrādei pat pirmizrāde nav bijusi, bet man tā gribējās viņus tā smukiun smalki izvilktno aizskapes  tautās kā pāri :hug2:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #17 : 2014. gada 09. decembris, 15:32:00 »
uz ko tu viņiem nopirki, kam pirmizrāde nav bijusi? Uz Deguzes ligzdu?

Par ko tevi interesē, kas KAimiņa vietā?Vecenē? Kareļins.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 09. decembris, 18:53:03 »
Nē, es nopirku uz izrādi  neRīgā, Rīgā viņus neviens nepazīst un viņi nevarētu pazīmēties :)
Vecene ieinteresēja tikai Kaimiņa dēļ(gribējuaiziet un kādu rozi iedot), jo vidusmēra skatītāju atsauksmes negatīvas un es esmu vidusmērs.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2015. gada 07. janvāris, 12:37:53 »
Noteikti aizejiet uz Ezeriņu. Pat ja neesat lasījuši noveles (kā es). Jo jums noteikti gribēsies izlasīt pēc tam. :)
Šādi vajadzētu aktualizēt arī citu rakstnieku darbus. Ezeriņš ir ieguvis balvu/-as ne tikai par to, ka izcila izrāde, bet arī par sabiedriskā labuma darbību, īstens grand prix!

Taču sākums ir grūts. Pirmajās minūtēs es saķēru galvu un nevarēju saprast, kāpēc esmu atnākusi un kā tās 2h15min. izturēšu, klausoties pārspīlēti grimmēto aktieru stāstus, kurus neesmu lasījusi. Gatavās mocības.
Dziļi ieelpojiet un ļaujieties, atslābstiet. Tikai neejiet prom. Brīdi, kad esat jau ietīts zirnekļa tīklos, pat nepamanīsiet. Izrāde - mežģīne! Negribu teikt priekšā, scenogrāfija lieliska, īpaši starpstāstu laikā, noskaņa, mūzika.
Nevaru iedomāties citus aktierus, atlasīti teicami, pat šaušalīgi, kas var iedomāties tādu blusu. :)))))
(man bija Dita un, salīdzinot ar Madaru, viņai sanāk labāk imho)

Kāds varbūt zin fona dziesmu? Vakar līdz 2 naktī meklēju. Neatradu. Ne Zāģa dziesmu, bet otru.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #20 : 2015. gada 07. janvāris, 14:53:55 »
mūziku praktiski neatceros, ka tur būtu bijusi:) tas viss sakūst vienā tādā emocijā, kā tu saki - mežģīnē, ka atsevišķi nepiefiksēju.  Man ļoti patika SR raksts Satori, tur arī Ezeriņš pieslavēts ( tepat blakus tēmā ir links, noteikti izlasi!!!!)

Tu saki , ka Ditai labi izdodas? Nu, tā , protams, jābūt, viņa tomēr ir laba aktrise. Bet Madara bija ļooti laba! Tiešām ļoti! Asiņaina un izcila blusa un burvīgacitās  epizodēs.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2015. gada 07. janvāris, 14:56:04 »
Paskatījos video ar Madaru un Dita ir labāka.

Neesmu recenzijas lasījusi, lēnām sākšu tagad. :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #22 : 2015. gada 07. janvāris, 19:00:54 »
Arī es beidzot ar otro piegājienu noskatījos Ezeriņu un pievienojos jūsmotāju pulkam  :)
Ļāvos stāstiem jau no paša sākuma, tik ļoti tie ievelk un aizrauj! Viena skatītāja pat ievaidējās, kad iedegās gaisma un sākās starpbrīdis.

Blusas stāstu atceros no kāda pasena televīzijas uzveduma, kur to aizkadrā lasīja Virkava, un tas bija savādāk... bet visi aktieri savos stāstos tiešām lieliski!

Domāju vēl, interesanti, kā šādu izrādi uztver skatītāji, kuri nesaprot latviešu valodu... (K.Serebreņņikovs man šķiet, ka nesaprot  :) )

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2015. gada 08. janvāris, 09:14:09 »
Neverbāli izskatījās, ka viņam ir garlaicīgi...
Un man likās, ka viņš vairāk vēroja publiku. Pats Raini iestudējot, varbūt veica izpēti. :))))

Atslēdzies hm@

« Atbilde #24 : 2015. gada 08. janvāris, 11:05:05 »
Samtene, kā tas ir - ar otro piegājienu? :)

Ievelk - tas ir pareizais vārds. Briesmīgi patika kā tu, MAngo , teici - ietin zirnekļtīklos. mežģīnēs..  Šo izrādi es būtu gribējusi skatīties no kādas piektās rindas, tā , lai var visu kopumu tumsā uztvert, bet sēdos pirmajā , jo zinu, ka tālākajās rindās man vienmēr kāds nosēžas priekšā un sagādā diskomfortu.

Patika visi tie izgājieni, nianses.. kordziedāšanas/dambretes stāstā tie gājieni pāri skatuvei - pagāja nedēļa, pagāja divas..  tādi sīkumi, bet tik efektīgi.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. janvāris, 11:22:25 »
Samtene, kā tas ir - ar otro piegājienu? :)
Ar otro piegājienu  :) , tas ir, ka biļetes man jau bija "kabatā" kaut kad rudenī, vēl kad Saldovere bija, bet tad netiku. Nācās ciesties līdz janvārim.

Lai gan pa galvu jau jaucas citas izrādes iespaidi, vēl arvien piedomāju un priecājos par reiz skapī dziļi noglabātajiem, tagad no jauna gaismā izvilktajiem un iedzīvinātajiem Ezeriņa tēliem.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #26 : 2015. gada 10. janvāris, 12:18:13 »
hm@ -ja Tu pamani ar savu vērīgumu, ka kāda biļete  (kaut vai 1) uz Ezeriņu parādījusies, padod lūdzu man ziņu ar sms.  Jo nereti tie kas norezervē, neizpērk un mēdz kaut kas uzrasties.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #27 : 2015. gada 12. janvāris, 09:36:30 »
mēģināšu redzēt!!! Jā, tiešām gadās, kad biļetes pēkšņi izlec. Tāpat uz Visām viņas grāmatām parādās pa vienai zirādes dienā.