Autors Tēma: Ceturtā atmoda  (Lasīts 10692 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Ceturtā atmoda
« Atbilde #15 : 2017. gada 05. jūlijs, 15:47:30 »
Daža laba negatīvismu ir iespējams ierobežot tikai ar trako kreklu, jo dažam cilvēkam bez viņa negatīvisma nekas cits nemaz nav. :) To Karnīte gan jau nav ņēmusi vērā :) Būtu labāk ieteikusi valdība izveidot pāraugušā infantilisma apkarošanas programmu un to realizēt. ;) 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2017. gada 05. jūlijs, 15:52:09 »
Daža laba negatīvismu ir iespējams ierobežot tikai ar trako kreklu, jo dažam cilvēkam bez viņa negatīvisma nekas cits nemaz nav. :) To Karnīte gan jau nav ņēmusi vērā :) Būtu labāk ieteikusi valdība izveidot pāraugušā infantilisma apkarošanas programmu un to realizēt. ;)

ja jau analizējam, tad analizējam. Es pasvītroju progresīvvos vārdus un iekrāsoju ņaudulīgos.

Ja kādam ir zināms, ko būtu labāk darīt, tad kādēļ viņš vēl nav sācis to darīt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #17 : 2017. gada 05. jūlijs, 16:05:07 »
Nu manuprāt SF ir gana atbilstošs sabiedrības spogulis - tagad mēģini noformulēt jebkuru ideju tvitera formāta tekstā, tā lai varētu ar vienu triecienu kaut ko nebūt izmanīt!
Krievi nāk! Gāžam Nillu! Latviešu Rīga! kapu tramvajs ... tas ir gandrīz maksimums ko mūsdienu Latvijas sabiedrība ir spējīga uztvert un nav ilgstoši spējīga noturēt uzmanību  ;)   

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2017. gada 05. jūlijs, 16:07:48 »
Nekas tā nemobilizē cilvēkus kā pietiekami skaļi lozungi un saukļi :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2017. gada 05. jūlijs, 18:18:37 »
 :rofl:  Tagad mums atmodas būs ik pēc 30 gadiem, ja?  :rofl:  Katrai paaudzei - sava atmoda?  :rofl:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 05. jūlijs, 18:46:09 »
Man to linku never vaļā, bet, cik saprotu, tad jautājumā, kāpēc?, neviens iedziļināties ij netaisās. Vot, kam ir atbilde, kāpēc čīkstēšana ir kļuvusi par kultu? Ja atbilde būtu jādod man, tad nāktos runāt par tādām lietām, par kurām mūsu cilvēku uztverē runā tikai muļķi. Ticiet man, ir gana smagi pēc tam, kad esi aizgājis uz "vissirslikti.lv", noklausījies to, kāds izskaties no malas, un sapratis, ka tiem, malā stāvošajiem un vērojošajiem, daudzkur ir taisnība.
Un vēl. Cik labi, ka viena atmoda jau pavisam nesen ir bijusi ... Šis negatīvisma apkarošanas gājiens man sāk atgādināt notikumus īsi pirms PSRS nosprāgšanas. Tad arī, līdz tam bez sirdsapziņas pārmetumiem sociālisma kolektīvos, bet tikai individuāli pieejamos, labumus (valsts piešķirtu darba auto, dāču, iespēju iepirkties specveikalā) baudījušie nomenklaturščiki beidzot saprata, ka nu tagad kaut KAAAAAAAAAS ir jādara, citādi s*di būs! Jā, tad arī sāka rosīties! Glasnosķ, pererstroika, bla, bla, bla. Visādas filmas nu atļāva uzņemt un demonstrēt "Так жить нельзя", "Sieviete, kura gaida" (?), "Vīrietis, kuru gaida" (?), "Vai viegli būt jaunam?" ... Tāda pēršanās pa katlu, kad ūdens sācis uzsilt... Līdz šim nevienam nekādu izmaiņu nevajadzēja.
Un vēl. Mūsu tautiņa pie visādiem saulvežiem jau ir paspējusi pierast, jo cik gan tādu pēdējo gadu laikā nav bijis!? Zīgerists, Repše, Sudraba, veselas trīs partijas vienā maisiņā - Vienotība, enerģiskais tautsaimnieks Šķēle, veiksmesstāstu autors Dombrovskis, freibergu Vaira ... noteikti kādu aizmirsis esmu. :) Ar ko šie saulveži no tiem, lūdzu, atšķiras?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #21 : 2017. gada 05. jūlijs, 19:33:28 »
Paļāvība uz saviem spēkiem būtu skatāma kontekstā ar medicīnas darbinieku streiku?

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2017. gada 05. jūlijs, 19:41:43 »
Protams! Kad es  uzzināju, ka slimnieces kāju man vajadzēs pārsiet pašai, viss ko saņēmu -instrukcija pa telefonu. Un nekas -vissirlabi, tiku galā

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2017. gada 05. jūlijs, 19:47:14 »
Bet varbūt kaut kas sāks iekustēties -LTV pārtraukusi līgumattiecības ar Vpils domi t.i. Lembi

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #24 : 2017. gada 05. jūlijs, 20:21:25 »
Bet varbūt kaut kas sāks iekustēties -LTV pārtraukusi līgumattiecības ar Vpils domi t.i. Lembi
šo to zinot par polittehnoloģijām, teikšu Raiņa vārdiem...."zàrks jau nevar tukšā stāvēt"....kàds tik pat ietekmīgs spēks kā Ventspils izspēlē kombināciju....šeit ir tikai viens jautàjums, - kurš tas ir?
...tiek izmantota vājā prese, Vienotība ar ieinteresēta celt savu reitingu (Solvita tagad tāda balta un pūkaina) utt...
Neticu es 4.atmodai un jauniem politiķiem...nu, nomainīja nacionāļi Straumi, Tabūnu, Dobeli u.c. tādā revolucionārā stilā un atnāca Parādnieks, Kols, Dombrava....ak, dievs!...
Vai tas Smiltēns vienotībā vai Krauze zzs...tur nekas nemainās, tikai jauni klauni...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2017. gada 05. jūlijs, 20:23:40 »
Ko jūs te politiku iepināt? :P Bobja saiti vispār lasījāt?

Konsīlijs un Karnīte vēlas modināt tautas garu, nevis politiķus (no)mainīt

Vispār man liekas, nav forši, ka pasaulē karo. Varbūt var kko izdomāt un kkā pamodināt sirdsapziņu vīriešos?  :sarcasm:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #26 : 2017. gada 05. jūlijs, 20:34:23 »
"Konsīlija mērķis bija saprast, vai Latvijas sabiedrības attīstībā ir iespējama jauna atmoda, tautas gara pamošanās, kas atraisa cilvēkos snaudošo potenciālu, sekmē pavērsienu uz progresīvām pārmaiņām un lielāku atbildību par savu valsti, vai arī tieši otrādi, pašreizējās iekšpolitiskās un ārpolitiskās situācijas ietekmē Latvijas sabiedrībā veidojas priekšnosacījumi jaunai pretestības kustībai vai pat vairākām kustībām, kādā virzienā tā/tās varētu būt vērstas un kas varētu būt tās/ to dzinējspēks."

Man tikai tā izskatās vai arī pretnostatīt šos divus iespējamos scenārijus tomēr ir loģikas kļūda?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #27 : 2017. gada 05. jūlijs, 20:51:26 »
Spārka, ne tas pareizākais akcents šķiet arī personisko sasniegumu slavināšana. Individuālie sasniegumi (sports, māksla) jau tāpat ir kā uz delnas, bet, ja latviešiem kas trūkst, tad tā ir sadarbība un no tās izrietošie sasniegumi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2017. gada 05. jūlijs, 21:01:55 »
Man ātri pārlasot, vispār liekas kkā savarstīti un atrauti no realitātes

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #29 : 2017. gada 06. jūlijs, 09:51:16 »
Ko jūs te politiku iepināt? :P 

Minne, vai neesi ievērojusi, ka Saeimas vēlēšanu tuvošanās LV vienmēr ir saulvežu aktivizēšanās laiks, un ir vienalga, ar kādiem lozungiem (Repše un JL, piemēram, solījās oligarhus īesēdināt, bet praksē Einara uzdevums bija nodrošināt LV atbalstu un līdzdalību mūsu "sabiedroto" iebrukumam Irākā) - galvenais - pie varas tikt? Šodien jauni saulveži ir akūti nepieciešami! No vienas puses, Sudraba un Kaimiņš nav izrādījušies uzdevumu augstumos. No otras, Rīgā pašvaldību vēlēšanu sakarā SKDS kopā ar vēlturkautkādiem ir izpētījuši, ka liela daļa par NU balsojoušo esot latvieši, un "krievi nāk" vairs īsti nedarbojas, - nu vajag kādus citus lozungus saulvežu mutēs ielikt. Es pieņemu, ka vienā otrā vēstniecībā vadītāji naktī mostas aukstos sviedros, murgos redzot, ka Saeimas vēlēšanās varētu notikt tas pats. Un, ja nu ievēlētie ušakovi pēkšņi izdomā, ka LV te svešu armiju militārpersonas nevajag? Un "vediet atpakaļ uz Kanādu savus tankistus ar visiem tankiem"? Un "mēs ar RUS mēģināsim dzīvot mierā"? :)