Autors Tēma: Milzīgs Latvijas karogs  (Lasīts 4022 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Milzīgs Latvijas karogs
« : 2017. gada 06. jūlijs, 11:19:27 »
Milzīgs Latvijas valsts karogs uzstādīts uz mola, pretī viesnīcai Radison SAS. Protams, tā ir ārišķība, bet iespaidīga - to karogu noteikti var redzēt no 11.novembra krastmalas.  :ligo:
Vai jums patīk sāda patriotiska izrādīšanās?

Citāts
Noslēdzies pirmais būvniecības posms monumentālā Latvijas karoga izbūvei Rīgā, AB dambī, informē biedrības “Latvijas karogs” valdes priekšsēdētājs Rihards Kols. Plānots, ka monumentālais Latvijas karoga masts, kas sasniegs 60 metru augstumu, uz AB dambja tiks uzstādīts līdz šī gada novembrim. Karogs būs dāvinājums Latvijai, sagaidot valsts simtgadi.

Atslēdzies Bobs

Re: Milzīgs Latvijas karogs
« Atbilde #1 : 2017. gada 06. jūlijs, 11:23:00 »
Man patīk! Ļoti!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 06. jūlijs, 11:30:32 »
Rīgā tiks uzstādīts lielizmēra Latvijas karogs
http://www.latvijas-karogs.lv/?gallery=riga-tiks-uzstadits-lielizmera-latvijas-karogs

Uz šobrīd, viņš jau ir :) Tā kā tiksimies 2017 gada novembrī un ar lepnumu uzmetīsim acis šim karogam :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2017. gada 06. jūlijs, 12:12:45 »
man acis pašam noderēs, es nemetīšu  :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2017. gada 06. jūlijs, 12:52:12 »
Izrādīšanās?????  :faint:

man ir bijusi sajūta,ka Latvieši no sava karoga mazliet baidās. Izvelkams un lietojams vien svētku/sēru dienās(oky mums to pietiekoši  :rofl: )bet nu tomēr.
tikai tagad, pēdējos gados, karoga motīvus sāk pielietot plašāk...vaiii , man pat novelcenītes ir :)...
bet nu,salīdzināt ar citām tautām ,kur karogs priekšā pakaļā tāpat vēl ilgi nevarēs. Tāpēc domāju,ka sen jau vajadzēja lielu karogu deguna galā  :smile:

p.s tikko ,rakstot izdomaaju  ka tie ,kas sevi sauc par patriotiem gan jau to definē par karoga zaimošanu  :scratch: ,  bet nu neviens lielās valsts pilsonis neuzskata ,ka zaimo savu karogu uzvelkot karogainu krekliņu jeb bāžot kāju karogčībā, un ietinoties karogdvielī jeb kājas noslaukot karogotā kājslauķī...
p.p.s kad ievācāmies šajā mājā mums uzreiz bija skaidrs kas mums par kaimiņiem  :rofl: pa labi- garos kātos plīvo 4 !!!! Anglijas karogi(nevis britu) pa kreisi aiziet Anglijas un tad jau  Jamaikas un sava slinkuma pēc nenoskaidroti kkādi DAmerikas  vai āfrikas valstu karogi.Aa un vēl kkādi moču klubu karogi arī plīvo :) Tagad ,kad dārzs tapis daudzmaz sakārtots arī mums plīvo savs karogs...tjipa-še jums, mūsējais vissmukākais :)
Latvijā, es vispār nevaru iedomāties,ka piemēram mazdārziņu rajonā būtu šāda karogu parāde  :scratch: nez vai pat likumiski tāda būtu atļauta  :confused:
p.p.p.s Nāra redz cik daudz es pierakstīju,lai tu nesūdzies,ka nav ko lasīt :) :big_hug:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2017. gada 06. jūlijs, 13:37:46 »
Es pilnīgi esmu vienisprātis ar melleni ! :big_hug:

ārpus tiešās tēmas:
vienreiz es iekūlos kaut kādos pilnīgi iepuvušos mazdārziņos Kūdras rajonā. Un ko domājies - pie vienas mājeles garā mastā - Kubas karogs!  :evil:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2017. gada 07. jūlijs, 23:38:11 »
Man nav nekas pret "lielu karogu deguna galā", īpaši Latvijas simtgades priekšvakarā. Lai plīvo virs Daugavas. Bet nepiekrītu, ka "karogs priekšā pakaļā" būtu kaut kas, uz ko tiekties. Nedomāju, ka karogs uz čībām, kājudvieļa, apenēm vai džinsu pakaļas liecinātu par kaut kādu īpašu patriotismu vai mīlestību, drīzāk otrādi - necieņu un zaimošanu. Pret vērtībām jāattiecas kā pret vērtībām, manuprāt, nevis jāizmaina širpotreba štruntos. Bet varbūt mums vienkārši mentalitātes dažādas. Ja latviešiem "es tevi mīlu" ir spēcīgi vārdi, ar kuriem nemētājas, tad jeņķim - tik vien kā frāze, ar ko pabeigt telefonsarunu. ;) Acīmredzot, ar karogiem tāpat - lupata paliek lupata, kādēļ gan lai kājas nenoslaucītu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2017. gada 07. jūlijs, 23:45:07 »
Vissirslikti.lv par karogu raksta, ka milzu formas ir totalitāras valsts atribūtika. Zināmā mērā piekrītu. Gan Staļinam, gan Hitleram bija mānija - visu lielāku, lielāku, lielāku ... Ja piemineklis, tad - koloss, ja ēka, tad - tieši tāpat! Tad ko, šodienas LV atradušies sekotāji?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2017. gada 08. jūlijs, 01:01:00 »
Nūūū nevajag jau pa grāvīm braukāt  :brauc:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2017. gada 08. jūlijs, 09:56:21 »
Un vispār, aculiecinieki stāsta, ka tas esot drīzāk Austrijas karogs pēc skata. Taisnību sakot, esmu dzirdējis par domāšanas līmeni VL! rindās. Vienreiz lasīju viena tuvu stāvošā izteikumus, ka valdot pieeja, ka vislielākais un vislabākais nacionālists esot tas, kurš uz lāpu gājienu ar lielāko lāpu ieradies. Cik sapratu, tas AB dambja karogs arī ir VL!/TB/LNNK organizēts ... Zēni nu droši vien ar sevi ir varen' apmierināti. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2017. gada 08. jūlijs, 20:54:41 »
Man patīk un atbalstu. Arī pie mājas man ir izkārts. Kubas karogu gan netaisos izkārt.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #11 : 2017. gada 09. jūlijs, 22:52:12 »
Latvijas sajūta Latvijā ir pietiekami pašsaprotama, lai prasītos pēc karoga ikdienā pie katras mājas. Kad bija ārzemju posms, tad gan novembra svētkos logā dega svecīte un krāsa nebija nejauši izvēlēta.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2017. gada 10. jūlijs, 07:16:50 »
Zigfrīd,, kurai valstij Tu jūties piederīgs? Pasaki tikai valsts nosaukumu, nevienu vārdu vairāk!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2017. gada 10. jūlijs, 09:04:06 »
Vakar braucu garām un redzēju to karogu. Izskatījās labi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2017. gada 10. jūlijs, 15:50:31 »
Interesanti, kur ir tā robeža, kad beidzas “liels“ un sākas “milzīgs“? ;)
Šis, kā noprotu, ir tāds otrais Latvijā?