Izrādīšanās?????
man ir bijusi sajūta,ka Latvieši no sava karoga mazliet baidās. Izvelkams un lietojams vien svētku/sēru dienās(oky mums to pietiekoši

)bet nu tomēr.
tikai tagad, pēdējos gados, karoga motīvus sāk pielietot plašāk...vaiii , man pat novelcenītes ir

...
bet nu,salīdzināt ar citām tautām ,kur karogs priekšā pakaļā tāpat vēl ilgi nevarēs. Tāpēc domāju,ka sen jau vajadzēja lielu karogu deguna galā
p.s tikko ,rakstot izdomaaju ka tie ,kas sevi sauc par patriotiem gan jau to definē par karoga zaimošanu

, bet nu neviens lielās valsts pilsonis neuzskata ,ka zaimo savu karogu uzvelkot karogainu krekliņu jeb bāžot kāju karogčībā, un ietinoties karogdvielī jeb kājas noslaukot karogotā kājslauķī...
p.p.s kad ievācāmies šajā mājā mums uzreiz bija skaidrs kas mums par kaimiņiem

pa labi- garos kātos plīvo 4 !!!! Anglijas karogi(nevis britu) pa kreisi aiziet Anglijas un tad jau Jamaikas un sava slinkuma pēc nenoskaidroti kkādi DAmerikas vai āfrikas valstu karogi.Aa un vēl kkādi moču klubu karogi arī plīvo

Tagad ,kad dārzs tapis daudzmaz sakārtots arī mums plīvo savs karogs...tjipa-še jums, mūsējais vissmukākais

Latvijā, es vispār nevaru iedomāties,ka piemēram mazdārziņu rajonā būtu šāda karogu parāde

nez vai pat likumiski tāda būtu atļauta
p.p.p.s Nāra redz cik daudz es pierakstīju,lai tu nesūdzies,ka nav ko lasīt