Autors Tēma: Ivans atrasts ...  (Lasīts 14549 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ivans atrasts ...
« Atbilde #45 : 2017. gada 13. jūlijs, 14:08:57 »
Tu noteikti bērnībā tiki pērts, vai ne?
Tādēļ citādi nemaz neproti.
Un tie nemaz nebija Tavi bērni, bet gan Tavu bērnu, kurus Tu nepieskatīji...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #46 : 2017. gada 13. jūlijs, 14:55:40 »
Tu noteikti bērnībā tiki pērts, vai ne?
Tādēļ citādi nemaz neproti.
Ir arī otrādi varianti. Es bērnībā tiku sista un lamāta. Ar vainu un bez.
Mani bērni uzauga bez tā. Un gan klausīja, gan normāli cilvēki sanāca.

Atslēdzies reno

« Atbilde #47 : 2017. gada 13. jūlijs, 14:56:36 »
Kur tu ķēri, ka "pēra"?
Uzšaut ar plaukstu  pa bikšainu dibenu nav pēršana. Vienam bērnam der rūpju pilna balss, otram tas nedarbojas.
Nē, es savus bērnus neesmu pērusi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2017. gada 13. jūlijs, 15:11:09 »
1x iedeva man viņus pieskatīt...staigājam, es neko priecājos par dzīvi, pavasari, neskatos šiem virsū...te viena sieviete kliedz - tev sīkais aiziet, atskatos, jā, sīkākais 2gadnieks, nevis nāk līdzi, bet šmauc prom ap mājas stūri (a tur hvz kas, suņi, vaļējas lūkas)...saķēru, sadevu pa mizu...
pēc kāda laika vienā pasākumā pieskatu vidējo (4 gadnieku), šis tur skraida apkārt, dauzās, es neko, lai jau bērns dzīvojas...pēc brīža skatos - NAV, eju turp, nav, šurp, nav...aukstas kājas ...beigās atradu pavisam citā vietā, pie vecmāmiņas aizgājis...sabļāvu, saplucināju aiz ausīm (vecmāmiņa metās aizstāvēt, arī dabūja)
Nu... ja tas nav vardarbīgi..., pieskatīšanai uzticēti bērni,
kuri par traucēšanu priecāties par dzīvi saņem pa mizu un bļāvienus...  :(

Atslēdzies daddy

« Atbilde #49 : 2017. gada 13. jūlijs, 15:15:06 »
Nu...

nu labi labi, "2gadnieks dabūja pa mizu", nozīmē, ka sapurināju šo aiz rokas, lai vismaz man acīs paskatās, kad es šo baru...citādi ķiķina un to visu par jauku rotaļu uzskata...

un jā, mani bērnībā iepēra gan... vismaz reizes 2 atceros - 1x, kad visu dienu biju kautkur novazājies apkārt un vecāki bija jau slimnīcas utt. apzvanījuši un 2x, kad 3. klasē skolu bastoju...man nav viņiem ko pārmest :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2017. gada 13. jūlijs, 15:34:41 »
Es nobastoju 6jā klasē :)
Un to - meitiņ, kā tev tā gadījās?, un tās skumjas acīs vēl šodien atceros...

Atslēdzies tex

« Atbilde #51 : 2017. gada 13. jūlijs, 15:41:38 »
vainas apziņas iedzīšana var būt kaitīgāka par pļauku...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #52 : 2017. gada 13. jūlijs, 15:51:15 »
Es nobastoju 6jā klasē :)
Un to - meitiņ, kā tev tā gadījās?, un tās skumjas acīs vēl šodien atceros...

man bija garāks storijs... 3 dienas utt.
...un meitenes jau laikam fiziski neietekmē gan... vismaz es ar savējām pirkstu klāt nedūru! iespaidoju materiāli, ņēmu nost visu ko varēju, kurpes ieskaitot... un skumjas acis arī taisīju, kad pa visiem vecrīgas krogiem savu tīni meklēju :(

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2017. gada 13. jūlijs, 16:00:15 »
vainas apziņas iedzīšana var būt kaitīgāka par pļauku...

Vainas apziņa man īsti nebija, izrunājāmies gan par to, ka garlaicīgi,
jo klasē ņemas tik ar tiem kuri slikti mācās, sekmes man labas un
bastoto stundu laiku pavadīju muzejā, kur ir interesanti un izglītojoši. :)

p.s. Daddy, izlasi Alsteres tekstu...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #54 : 2017. gada 13. jūlijs, 16:10:28 »
Daddy, izlasi Alsteres tekstu...

es jau neko, bet Alsteres bērnu viedokli vajadzētu uzzināt :)  pilnīgai patiesības noskaidrošanai :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #55 : 2017. gada 13. jūlijs, 18:13:06 »
Vai man dieniņ! Nu nevar salīdzināt periodisku iemizošanu ar to vienu reizi, kura uz mūžu paliek atmiņā. Kad redzi sīko uz palodzes (iekšpusē) atvērtam logam 5.stāvā un klusi uz vatainām kājām zodzies klāt, jo mazākais troksnis un sīkais būs ārā - nogrāb, norauj drošībā un - samizo. Jo skatīties acīs nelīdzēs, 1000x teikts- nelien.
Kā saka viens krievu dakteris ''KAD jūsu zīdainis izkritīs no gultiņas...Nē, nevis JA, bet KAD...''.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #56 : 2017. gada 13. jūlijs, 18:18:10 »
Un pie viena. Kāpēc gan citiem, mistiskai sabiedrībai būtu jāuzņemas atbildību par svešu bērnu? Kas tā par modi? Tad jau ņem un aplasa sīkos, sabāž kādā audzinātavā un visus vienādi audzina - kā nu tai sabiedrībai vajag - 5gab. par šoferiem, 3 gab par ārstiem, 10 gab. pārdevēju utt.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #57 : 2017. gada 13. jūlijs, 18:20:50 »
Un pie viena. Kāpēc gan citiem, mistiskai sabiedrībai būtu jāuzņemas atbildību par svešu bērnu? Kas tā par modi? Tad jau ņem un aplasa sīkos, sabāž kādā audzinātavā un visus vienādi audzina - kā nu tai sabiedrībai vajag - 5gab. par šoferiem, 3 gab par ārstiem, 10 gab. pārdevēju utt.

Tak elementāri. Ko tur muterīti aiztikt - tā jau dzērāja, dari ko gribi, viņai viss pofig. Vot autobusa šoferi vajag izdrāzt. Dubeņu iedzīvotājus nostādīt rindā un noslānīt. Visus videoreģistratoru īpašniekus. Jo tie visi vismaz baidīsies....

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #58 : 2017. gada 13. jūlijs, 18:53:05 »

Tak elementāri. Ko tur muterīti aiztikt - tā jau dzērāja, dari ko gribi, viņai viss pofig. Vot autobusa šoferi vajag izdrāzt. Dubeņu iedzīvotājus nostādīt rindā un noslānīt. Visus videoreģistratoru īpašniekus. Jo tie visi vismaz baidīsies....

Un tas laikam ir dziļi latviski - nevainot tos, kuru pienākums ir (viņi par to saņem algu) novērst šādu situāciju, novērst apdraudējumu sabiedrībai baidīties par katru bērnu, ko satiek vienu, proti, bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas atbildību, kuras redzēs lokā bija gan Ivana, gan Dobeles ģimene. Un uzdosim elementārus jautājumus, cik nevainīgus līķus vajag, lai pamodinātu ministra un valdības apzinību, kuri dzīvo kaut kādos mākoņos un realitāti nav saistīti?   

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #59 : 2017. gada 13. jūlijs, 19:11:52 »
Un tas laikam ir dziļi latviski - nevainot tos, kuru pienākums ir (viņi par to saņem algu) novērst šādu situāciju, novērst apdraudējumu sabiedrībai baidīties par katru bērnu, ko satiek vienu, proti, bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas atbildību, kuras redzēs lokā bija gan Ivana, gan Dobeles ģimene. Un uzdosim elementārus jautājumus, cik nevainīgus līķus vajag, lai pamodinātu ministra un valdības apzinību, kuri dzīvo kaut kādos mākoņos un realitāti nav saistīti?   

esi pārliecināts, ka pats, Bāriņtiesā strādādams, atņemtu visiem dzērājiem visus bērnus??? Padomā drusku ar galvu!