Autors Tēma: Latvijā - labi vai slikti vai...  (Lasīts 6834 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Latvijā - labi vai slikti vai...
« Atbilde #75 : 2017. gada 12. jūlijs, 12:36:33 »
Pārsteiguma nav. Kādreiz palūdz, lai atļauj pabūt klāt pie tāda rullīša vaļā taisīšanas. OK, viss kārtībā. Smuki, balti ruļļi. Vai smukas, ar autoriepām apklātas stirpas. Skaisti, sakārtoti. Nekādu lopu, kas vazātos un piepir.tu atmosfēru. Nekāda CO2. Daile un tikai.
Visus sakost!

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #76 : 2017. gada 12. jūlijs, 12:40:13 »
Tā viņš ir, un nav nekāda sviesta par pieredzē balstītiem secinājumiem - toties ir ārzemnieku apbrīns un atzinības par Latvijas valsts meži sasniegumiem, Venden ir ap 100 starptautisku kvalitātes diplomu un mūsu specdienestu čaļus sauc lasīt, protams specifiskus, seminārus uz Angliju - specdienestu citadeli. Tikai ir cilvēki, kas loģiski, nepeld un neredz un tāpēc slikti, tāpēc valsts, kā dura tērē naudu uz marketinga projektiem tipa "Latvija var", kaut varētu tak pacelt D un pirms D datus pačamdīt, un uz falšiem "Tevi gaida mājās", kaut ekonomikai tagad tu neesi nafig vajadzīgs šeit. Bet tur gan. Tikai, lai vaidētāji galīgi visu nesagandē kaut kādiem manipulatoriem par prieku un signālu rīcībai.
Un nesakiet man, ka es neredzu trūkumcietējus un invalīdu slābano valsts atbalstu, vairāk par jums redzu, ar garantiju. Toties jūs gan neredzat veiksmes stāstus pat ja jums ģīmī firmas, sportista, operdziedātājas, pilota, inženiera, ģitārista, dizainera un tjp vārdu iebāž.

Un neviens te nepropagandē, vispār neviens - ja banka šakāļo, iet un izkaujās. Ja dotētais sektors klibo personīgai skādei - iet un izpēta likumus, kur tā iespēja paslēpta.

Nu tad pakustini D un pie viena izvingrini pirkstus - paskaidro, uz kurieni ved vakar CSB publicētā statistika par valsts ārējo tirdzniecības bilanci. Kaut kā neredzu, ka saldo tuvotos nulles punktam. Kaut kā nepārliecina Latvijas auto eksporta un alkohola eksporta ilgtspēja. Valstiskā līmenī nepārliecina. Individuālā līmenī, protams, cepuri nost ka vispār kuļas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #77 : 2017. gada 12. jūlijs, 12:57:40 »

Camma, Tev par lielu pārsteigumu - jā, zāli nopļauj, rullē ruļļos un ietin hermētiskā plēvē, kur šī zāle pirmo 3 - 4 dienu laikā ieskābst (nedrīkst piekļūt gaiss). Un tāda tā glabājas kā skābbarība. Paskaties lauku malās - lieli balti ruļļi, tajos iekšā ir skābsiens....

Camma, tās smirdīgās bedres, kurām pa virsu ar traktoru braukāja vairumā gadījumu ir pagātne! Bobis visu pareizi apskaidroja!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #78 : 2017. gada 12. jūlijs, 13:11:01 »
ja rullis dabū gaisu, tad ir hana. Tas prosta sapūst.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #79 : 2017. gada 12. jūlijs, 13:25:50 »
Da ne par konzervāciju kā tādu ir kreņķis. Da lāāābi. Mūspusē vēl arvien ir riepu kalnu tehnoloģija, katru dienu braucu garām. Kreņķis par to, lops ir KROPLIS un tiek barots tikai un vienīgi ar konservu.
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #80 : 2017. gada 12. jūlijs, 13:30:36 »
Nu tad pakustini D un pie viena izvingrini pirkstus - paskaidro, uz kurieni ved vakar CSB publicētā statistika par valsts ārējo tirdzniecības bilanci. Kaut kā neredzu, ka saldo tuvotos nulles punktam. Kaut kā nepārliecina Latvijas auto eksporta un alkohola eksporta ilgtspēja. Valstiskā līmenī nepārliecina. Individuālā līmenī, protams, cepuri nost ka vispār kuļas.

Ā, mums jādzenās pēc rādītājiem apdir@ot bankas un virpojot uz Moststrj virpām? Kas tad abas mūsu mašīnbūves rūpnīcas izlaupīja? Moš no sākuma tās atgūt? Un kā to izdarīt, ja puse tautas ir nelojāla un valsti pie zināmām aktivitātēm var uzspridzināt no iekšas?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #81 : 2017. gada 12. jūlijs, 14:42:59 »
Da ne par konzervāciju kā tādu ir kreņķis. Da lāāābi. Mūspusē vēl arvien ir riepu kalnu tehnoloģija, katru dienu braucu garām. Kreņķis par to, lops ir KROPLIS un tiek barots tikai un vienīgi ar konservu.

jā jā, zemnieki ir ļauni, jo baro gotiņas ar sapuvušu zāli, tā vietā lai izlaistu viņas ārā, lai tak kašņā pašas sausu zālīti zem sniedziņa...kā arī atņem gotiņām visu pieniņu, ko varētu izdzert teliņš :) :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #82 : 2017. gada 12. jūlijs, 15:10:46 »
Nu Daddy.... Tu takš esi viens.... pat nezinu, kā lai Tevi nosaukā. Nekas smuks prātā nenāk....
Labi, lūkojieties uz daiļajām plastmasas puķēm, saskandiniet lāšpienizstrādājumu un slavējiet graužamās zemenes. Man viss savs, man IR labi.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #83 : 2017. gada 12. jūlijs, 15:41:57 »
Nu Daddy.... Tu takš esi viens.... pat nezinu, kā lai Tevi nosaukā. Nekas smuks prātā nenāk....
Labi, lūkojieties uz daiļajām plastmasas puķēm, saskandiniet lāšpienizstrādājumu un slavējiet graužamās zemenes. Man viss savs, man IR labi.

tipa zemi sabaksti ar savu mietu, nevis laid virsū traktoru, kurš gan sablietē zemi, gan ar soļāru to piepilina? :)  un vakaros vistām Bahu atskaņo (saldākiem sapņiem un lielākām olām) :D :sarcasm:
...es par to, ka progresīvas tehnoloģijas IR jāizmanto, ja zemnieki grib ar ārzemniekiem konkurēt.

SAVAIS Tev un man ir hobby, tāpēc es ar katrai bitei (labi, bišu mammai) vārdu varu iedot...un grāvmalas ar parasto izkapti appļauju :)  lielražošanā konkurences apstākļos tas nav iespējams...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #84 : 2017. gada 12. jūlijs, 16:36:40 »
man nav nekaadu pretenziju pret valsti. Mani viss apmierina.

/sleeptaa reklaama/
Uznjeemeeji gan vareetu buut aktiivaaki un mazaak baidiities. Es te uzorganizeeju noliktavu, par kuru pirms atveershanas daudzi teica ... vot ja es pie tevis vareetu nolikt preci/instrumentus/paletes bla bla bla ... tagad ir, zvanu saku - davai liec, suutiishu TAVU preci ko TU tirgo Eiropaa TAVIEM kundeem (samazinot reaalo piegaades laiku) + pienjemshu prieksh tevis paleshu preci + aizsuutiishu taalaak (te neiet runa par mazo pacinju biznesu) .... HA HA HA HA .... tak visi nobijaas!!!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #85 : 2017. gada 12. jūlijs, 18:01:30 »
Ā, mums jādzenās pēc rādītājiem apdir@ot bankas un virpojot uz Moststrj virpām? Kas tad abas mūsu mašīnbūves rūpnīcas izlaupīja? Moš no sākuma tās atgūt? Un kā to izdarīt, ja puse tautas ir nelojāla un valsti pie zināmām aktivitātēm var uzspridzināt no iekšas?

Mao, paldies par atbildi pēc būtības.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #86 : 2017. gada 12. jūlijs, 18:49:02 »
Skābsiens, ūdens glāzē, virpas ...
Īstenībā pilnīgi nebūtiski. Un arī "labi vai slikti ..." ir nekas vairāk, kā tikai pašreizējās situācijas apraksts. Nodefinēta šīs valsts un sabiedrības pašreizējā vieta uz līknes ... Līkne var būt strauji augoša, augoša, stagnējoša, dilstoša un strauji dilstoša. Šā momenta atrašanās vietai nav nekādas nozīmes patiesībā, svarīgākais un visu izšķirošais ir tas, uz kura veida līknes no iepriekšminētajām tas punkts atrodas.
Mans personīgais līknes variants ir ... ka pēc gadiem X ne šīs valsts, ne šīs sabiedrības šodienas mūsu izpratnē nebūs.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #87 : 2017. gada 13. jūlijs, 08:50:42 »
Mans personīgais līknes variants ir ... ka pēc gadiem X ne šīs valsts, ne šīs sabiedrības šodienas mūsu izpratnē nebūs.

Nu un? palika vieglāk? :)

Es dzīvoju šodienai, risinu problēmas, baudu priekus un man nenāk ne prātā gruzīties par to, kas, iespējams, notiks pēc x gadiem :)

Tāpēc nezūdaities nākamā rīta dēļ, jo rītdiena pati par sevi zūdīsies. Ikvienai dienai pietiek pašai savu bēdu.Mateja evaņģēlijs 6:34

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #88 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:58:09 »
Nuja, nuja, zigfrids te ir vienīgais tāds, kuram "Latvija ir sūds". :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #89 : 2017. gada 13. jūlijs, 17:56:57 »
Nuja nuja, nefig šodien to loterijas biļeti pirkt, lai rītā ko laimētu...
Visus sakost!