Autors Tēma: Latvijā - labi vai slikti vai...  (Lasīts 6829 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Latvijā - labi vai slikti vai...
« Atbilde #15 : 2017. gada 11. jūlijs, 20:44:38 »
Patiesībā brīnos, ka tik daudz stulbeņu te palicis, kuri vēl uz kaut ko cer. Jā jā, es par Zigfrīdu, Aģentu, sevi, saviem puikām...un vēl dažu labu.
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2017. gada 11. jūlijs, 20:45:19 »
Mao, par izsmiešanu gan te neviens nerunā. Bēdīgi. Skumji. Žēl. Un visādi citādi, tikai ne smieklīgi. Gribi lepoties - uz veselībām! Man gan negribās to konfekti zelēt, kuru pašlaik piedāvā.

vissirslikti.lv baro nemaznemēģināsim.lv un beigās sanāks nekāmumsnav.lv un tad nebrīnaties, ka pašiem būs nekasmumsnepienākas.lv
Paskatieties apkārt, katram tuviniekos ir kāds kuram nekā nav un nebūs. Un paklausieties, kas pie tā vainīgs. Sanāks smieklīgi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2017. gada 11. jūlijs, 20:55:27 »
Mao, vissirlabiunnekomainītnevajag noved pats zini kur - dziļi. Kurš te kaut ko saka par nekonemēģināsim? Ja tā, tad es jau sen būtu prom. Nebīsties, man laba maizīte būtu komplektā ar māju Malibu un Bentliju. Šad tad ar personīgo džetu atšautu paskatīties, kā Mao pa purvu burbuļus pūš.
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2017. gada 11. jūlijs, 20:56:31 »
Mao, es skatos uz darbiem, mazāk klausos vārdos. Lai kā arī Zigis pukstētu, viņš tomēr, cik noprotu, ir Latvijā. Veido Latviju. Bet liela daļa skaisto vārdu autoru tepat forumā raksta no ārzemēm. Es nepārmetu, tikai konstatēju. Galu galā pats ne vienu reizi vien esmu bijis izvēles priekšā un nav tā, ka neiezagtos šaubas, vai izdarīju pareizo izvēli.

Jā, es arī skatos uz darbiem. Es saprotu, ka ne visi seko līdzi LV komersantu attīstībai un attiecīgiem medijiem un datiem. Man kaut kā draugiem/paziņam/zināmiem ļaužiem sanāk ij eksportēt, ij pusmiljoniņš, ij vasarnīca Spānijā. Jā, strādājuši ir melnu muti, jā ir kritušie, jā varētu būt vieglāki nodokļi, jā deputāti varētu beigt dir@t. Ok, bet šiverēt un izšiverēt gan tika dots katram. Pārējais ir ļa ļa, man nesanāk, pado šurp vainīgo, es šo nomuldēšu līdz demisijai!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:01:08 »
Nu tad tā i pasaki - šī ir šivermaņu valsts. Jo godīgi te miljonu nenopelnīsi. NENOPELNĪSI.
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:09:15 »
Apsveicu - visas valstis ir šivermaņu valstis. Atšķirība ir tajā, ka valstis, kurās neapsita gudrākos un šiverīgākos, tagad jaunos šivermaņus dotē no veco sašiverētā un mums, ja kas, arī ir attiecīga kreditēšanas forma, EU fondi un milzīga bezmuitas zona.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #21 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:11:10 »
Camma noformulēja vārdiem to, ko man neizdevās. Jā, man nesanāk. Ne tāpēc, ka dumjš būtu, bet gods neļauj otru apjāt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #22 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:17:05 »
Camma noformulēja vārdiem to, ko man neizdevās. Jā, man nesanāk. Ne tāpēc, ka dumjš būtu, bet gods neļauj otru apjāt.

Šiverēt, tātad apjāt? Bravo.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:20:38 »
Ak, jā, kāpēc gan normāli strādājošs cilvēks nevar savā valstī saņemt normālu attieksmi? Kāpēc man ir jāšiverējas, nevis normāli jāstrādā, lai nopelnītu naudu normālam zobārstam vai dzīvoklim ar silto vaterklozetu? Kāpēc man nodokļus noplēš 3x? Kāpēc man jāmaksā otkats apdrošinātājiem? Pie tam - divreiz. Nav tā ne likumiska, ne MANA valsts.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #24 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:22:42 »
... Un ja mav miljona, nav laimes, ja?

Neko tādi Zigfrīdi neveido, nekādu valsti... Un vēl noknābās dajebko, ko kāds cits mēģinās veidot.

Bet karogs - lai plīvo. Ir, kam patīk (redzējusi neesmu bet man arī droši vien patiks), un jau tas ir pozitīvi.

Bet nē, vajag tak uzpļaut indīti...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #25 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:26:29 »
Neesmu 100% pārliecināta, protams, bet man šķiet, ka Zigfrīda domu uztveru. Tāds viedoklis var būt cilvēkam, kas nenormāli vīlies Latvijā. Diemžēl, vilšanās valstī raksturo daudzus.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #26 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:26:38 »
Ak, jā, kāpēc gan normāli strādājošs cilvēks nevar savā valstī saņemt normālu attieksmi? Kāpēc man ir jāšiverējas, nevis normāli jāstrādā, lai nopelnītu naudu normālam zobārstam vai dzīvoklim ar silto vaterklozetu? Kāpēc man nodokļus noplēš 3x? Kāpēc man jāmaksā otkats apdrošinātājiem? Pie tam - divreiz. Nav tā ne likumiska, ne MANA valsts.

Nešiverē. Katram savs.
Kur ir nodoklis x 3? Pret ko x 3? Kā sauc?
Otkati? Prokuratūrā biji?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:28:19 »
Ir jau forši atrast vainīgo savā nemācēšanā, nevarēšanā, un valsti - o jā, tas modīgi... Galvenais- atkal jau nekādas atbildības... Tikai - tas neko nemaina

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:28:37 »
Neesmu 100% pārliecināta, protams, bet man šķiet, ka Zigfrīda domu uztveru. Tāds viedoklis var būt cilvēkam, kas nenormāli vīlies Latvijā. Diemžēl, vilšanās valstī raksturo daudzus.

Neviļas tas, kurš neko negaida. Liekas Remarks.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #29 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:36:00 »
Tas, ka mēs te skaldām matus savā starpā, protams, arī kādam ir izdevīgi.

Bet pēcgarša diskusijai nav laba. Izsaki savas domas un dabū pretī virtuālu samazgu spaini, par to kāds neveiksminieks izrādās esi. Lai nu tā būtu, paklausāmies un ejam tālāk.